תוסף חיפוש רגקס בוורד
-
@מד
לא יודע במה זה תלוי כי יש מחשבים שלא קופץ הדיפנדר בדקתי. אולי יש לך ווינדוס 11 והדיפנדר שם שונה במקצת בהגדרות שלו מווינדוס 10?
בכל אופן הסיבה שהוא נקלט כווירוס כמדומני זה בגלל שהוא קובץ חילוץ עצמי.
הסיבה שאני מפרסם אותו כך זה כדי למנוע בעיות עם התקנת עדכונים. כי יש כל מיני באגים בהתקנת עדכונים של תוספי וורד. והניסיון מוכיח שהתקנה קבועה על ידי ארכיון חילוץ עצמי פותר את הבעיות הללו על פי רוב. -
כן, יש לי ווינדוס 11, מעניין.
הנה החשד של דפנדר:
webfile: C:\Users\User\Downloads\Regex.In.word-v0.exe|https://objects.githubusercontent.com/github-production-release-asset-2e65be/961188794/70143eb9-42d0-4098-bb95-667396cca507?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=releaseassetproduction%2F20250406%2Fus-east-1%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250406T180021Z&X-Amz-Expires=300&X-Amz-Signature=f5ee0e80b1b636e8ace56dd4e21ac98875cc70c641acee45d7e5aeb29dfb5940&X-Amz-SignedHeaders=host&response-content-disposition=attachment%3B%20filename%3DRegex.In.word-v0.exe&response-content-type=application%2Foctet-stream|pid:8016,ProcessStart:133884360190888113
אולי אפשר למחוק הקריאה הזאת? אני מאמין שאפשר גם להגדיר את הקריאה הזאת באופן שדפנדר לא ישים לב...
-
-
מ מד התייחס לנושא זה
-
@pcinfogmach
לכל מי שביקש נוסף כעת אפשרויות החלפה ברגקס
תודה רבה לכל העוזרים ובפרט ל-@מד ול-@dovid שללא העצות שלהם לא יודע אם הייתי יכול להשלים את המלאכה -
P pcinfogmach התייחס לנושא זה
-
חזרה ההתרעה של דפנדר, למה אתה לא אורז דרך NSIS או דרך inno ?
אני מצרף פה הגירסה החדשה נבנתה באמצעות NSIS
RegexInWordV2installer.exeוזה הסקריפט המעודכן שבאמצעותה ארזתי את הקבצים:
Icon "C:\Users\User\Desktop\REG2.ico" OutFile "RegexInWordV2installer.exe" InstallDir $TEMP_DIR Section SetOutPath $TEMP_DIR File /r "C:\Users\User\Desktop\regex.in.word\*.*" Exec "$TEMP_DIR\setup.exe" Quit SectionEnd
איך משתמשים בNSIS?
- מתקינים NSIS מכאן.
- מכינים קובץ פשוט בסיומת .NSI וכותבים בו סקריפט (הסקריפט הנ"ל לדוגמא).
- מקליקים קליק ימיני על הקובץ ובוחרים "Compile NSIS Script".
וזהו!
-
@מד כתב בתוסף חיפוש רגקס בוורד:
למה אתה לא אורז דרך NSIS או דרך inno ?
תודה רבה מאוד!
מקווה שאתפנה לזה בהמשך -
יצויין שצריך להסיר את גירסה הישנה של התוסף לפני שמתקינים את החדשה.
@pcinfogmach אולי בגירסאות הבאות תוסיף הסרה אוטומטית. -
@מד
שוב תודה.
יצרתי גרסה חדשה עם המתקין עובד חלק ויפה ואפשר להוסיף אייקון בקלות.
אגב אפשר לקמפל על ידי לחיצה ימנית על הקובץ לא צריך לפתוח את התוכנה. -
@pcinfogmach כתב בתוסף חיפוש רגקס בוורד:
אגב אפשר לקמפל על ידי לחיצה ימנית על הקובץ לא צריך לפתוח את התוכנה.
לא שמתי לב, ערכתי את ההודעה הנ"ל. תודה.
ואדתינא להכי, אם משתמשים ב++notepad לכתיבת קודים אפשר לקמפל ע"י NSIS מתוך ++notepad.
יש להדיר כדלהלן:
לוחציםrun
ואח"כrun...
, מכניסים את הקוד הבא:"C:\Program Files (x86)\NSIS\makensisw.exe" "$(FULL_CURRENT_PATH)"
אח"כ
save
.
כאן אפשר להגדיר שם (לדוג'NSIS Compiler
) וקיצור דרך.עכשיו אפשר לקמפל בקלות מתוך ++notepad כפי בתמונה או ע"י לחיצת המקשים שהוגדר מראש
(מקור) -
D dovid פיצל נושא זה