שימוש יעיל ב AI
-
הם הוסיפו השבוע את PRO 2.5 Experimental ל https://gemini.google.com, לא בדקתי אם הוא כמו בגוגל סטודיו בעיקר מבחינת הקשר טוקנים אבל ברור שיש שם עכ"פ את היתרון של שמירה אוטומטית
-
@אלי כתב בשימוש יעיל ב AI:
הם הוסיפו השבוע את PRO 2.5 Experimental ל https://gemini.google.com, לא בדקתי אם הוא כמו בגוגל סטודיו בעיקר מבחינת הקשר טוקנים אבל ברור שיש שם עכ"פ את היתרון של שמירה אוטומטית
מבחינת הקשר הטוקנים זה כפול- 2 מיליון.
ניסתי לשחק איתו קצת ולדעתי הוא גרוע בהרבה ממה שנמצא בAI סטודיו, מקשקש הרבה ולא תמיד יעיל כמו בAI סטודיו -
@one1010 כתב בשימוש יעיל ב AI:
@NH-LOCAL כתב בשימוש יעיל ב AI:
עדכון: ככל הנראה הבעיה בממשק תוקנה
הבעיה 'שלי'?
בהחלט.
מה המקור שלך? ככל הנראה זה הרבה פחות עבור האתר של ג'מיני (יותר בכיוון של 32 אלף)
המודל באפליקצייה ובאתר גם מוגבל להחריד מבחינת כמות שאילתות ליום
-
עדכון: ככל הנראה הבעיה בממשק תוקנה
הבעיה 'שלי'?
בהחלט.
יש מצב, אני עדיין עובד עם הקובץ טקסט אבל כבר הוספתי אחר כך עוד כמה מאות אלפים והוא עדיין עובד בצורה מצויינת.
מה המקור שלך? ככל הנראה זה הרבה פחות עבור האתר של ג'מיני (יותר בכיוון של 32 אלף)
באופן אישי גם קיבלתי ממנו קודים נורא ארוכים רק לא יודע לומר האם באמת הוא עומד בהבטחות כי באמת בשלב מסויים הוא התחיל 'לבלבל את השכל'...
המודל באפליקצייה ובאתר גם מוגבל להחריד מבחינת כמות שאילתות ליום
הצטרפתי לחודש חינם אז לא שמתי לב לזה. בגוגל סטודיו עדיין לא הצלחתי לראות שום הגבלה ואני מדבר על מאות אלפים ליום...
-
באופן אישי גם קיבלתי ממנו קודים נורא ארוכים רק לא יודע לומר האם באמת הוא עומד בהבטחות כי באמת בשלב מסויים הוא התחיל 'לבלבל את השכל'...
מגבלת 32,000 אסימונים יכולה להפיק לך קוד גם של עד 3000 שורות...
המקור שהבאת מדבר על משהו עתידי, וככל הנראה זה ישוחרר רק במסגרת ה-API וב-AI STUDIO בלבד.
הצטרפתי לחודש חינם אז לא שמתי לב לזה. בגוגל סטודיו עדיין לא הצלחתי לראות שום הגבלה ואני מדבר על מאות אלפים ליום...
השימוש באתר ג'מיני מוגבל למשתמשים החינמיים, אם אתה מנוי זה עניין אחר.
ב-AI STUDIO יש גם מגבלות באופן תיאורטי, אבל גבוהות מאוד והם לא אוכפים אותם בצורה סדירה.
בכל מקרה, אין שום טעם לשלם על מנוי שלא נותן לך כלום חוץ ממגבלה גבוהה יותר עבור דיפ סרצ'