שידור חי
-
אני עושה הרבה שידורים לקו אצלי בקהילה, דרך כבל PL צד אחד מתאים למיקסר וצידו השני לטלפון, מה מיוחד בכבל הנ"ל ?
הוא לא עושה בלגנים? מתחבר לכל טלפון? , כי גם עלה אצלי רעיון כזה אבל בסוף אכן קניתי את הכבל הנ"ל אצל מיכה בלום וזה עובד מעולה...
נעים ומענג לשמוע בלי שטריקים ובלי טריקים,! בלי סמני בס מיותריםזייי געוזנט און א פרייאלכן חודש און פורים
-
אני חושב אולי אפשר לשדר דרך זה.
לחבר את זה לסמארטפון ולשדר.https://www.amazon.com/3300mAh-Wireless-Microphone-Bluetooth-Smartphone/dp/B06Y3ZX8Y1
-
אני עושה הרבה שידורים לקו אצלי בקהילה, דרך כבל PL צד אחד מתאים למיקסר וצידו השני לטלפון, מה מיוחד בכבל הנ"ל ?
הוא לא עושה בלגנים? מתחבר לכל טלפון? , כי גם עלה אצלי רעיון כזה אבל בסוף אכן קניתי את הכבל הנ"ל אצל מיכה בלום וזה עובד מעולה...
נעים ומענג לשמוע בלי שטריקים ובלי טריקים,! בלי סמני בס מיותריםאתה משתמש גם לחבר מוזיקה עם הכבל הנ"ל ??
מדברך אני מבין שזה אכשהו מאזן את הבס לשידור ?! -
@בול אם תעבוד עם המערכות של קול כשר יהיה לך נחת זה המערכת הכי ברורה בשידור חי.
אם אתה רוצה הסבר אז זהו להלן עד כמה שאני מבין, אני לא מומחה בתחום אבל נראה לי שזה כך:- כמו שיש פורמט MP3 ופורמט WAV (של הקלטות ברוב הנגנים) כך יש פורמט בשם VOX.
- כשאנו מדברים בטלפון נייח או נייד אנו "מדברים" בפורמט VOX.
- כל סוגי ההקלטות למיניהם אינם פורמט VOX אלא פורמטים אחרים לגמרי, ולחברות שיש להם מערכות טלפוניות יש כל מיני שיטות איך להסתדר עם העניין ורק בקול כשר זה עובד בצורה שהוא פשוט ממיר את ההקלטה או את השידור לפורמט VOX וכך זה הכי ברור ששייך
-
@הכוכב-שלנו
@בול הוא בקול כשר כפי שכבר כתב לעיל.. -
@הכוכב-שלנו תקרא שוב את מה שכתבתי ותחזור להודיע איפה טעיתי,
-
@יעקב-יוסף אמר בשידור חי:
@יעקב-יוסף
אני מעונין לקנות את זה ובשלב זה אני מחפש לקנות מיקסר,
ואני רוצה שהכבל יתחבר למיקסר,
השאלה עם לאופציה של המיקסר לפלוט אודיו לכבל
זה בכל מיקסר או שצריך מיקסר מיוחד, או כניסה מסיומת, שאשמח לדעת מהו
חשוב מאדאצלינו שנים עושים שידורים ללא הכבל הנ"ל, מהמיקסר
פשוט אתה צריך למצוא מכשיר נייד תואם עם PL 3.5 -
@יעקב-יוסף אמר בשידור חי:
@יעקב-יוסף
אני מעונין לקנות את זה ובשלב זה אני מחפש לקנות מיקסר,
ואני רוצה שהכבל יתחבר למיקסר,
השאלה עם לאופציה של המיקסר לפלוט אודיו לכבל
זה בכל מיקסר או שצריך מיקסר מיוחד, או כניסה מסיומת, שאשמח לדעת מהו
חשוב מאדאצלינו שנים עושים שידורים ללא הכבל הנ"ל, מהמיקסר
פשוט אתה צריך למצוא מכשיר נייד תואם עם PL 3.5אכן באיכות ברורה?
אם כן אשמח לראות תמונה
או כמה עולה, ואיפה קנית -
@משה-פרוכטר סתם כי יש להם PL 3.5