הקמת אתר אינטרנט. מאיפה מתחילים...
-
@golanart אמר בהקמת אתר אינטרנט. מאיפה מתחילים...:
@עברי-אנכי
הייתי אומר שהחבר'ה פה נסחפו... איזה מלך איזה נעלים...תתפרגן בכיף! ...
on the house ... -
@חיבור אמר בהקמת אתר אינטרנט. מאיפה מתחילים...:
אני מעוניין לפתוח אתר אינטנרט למוסד לימודי. התוכן שלו אמור להיות כתבות, פרסום יח"ץ, קליפים קצרים, הרצאות ארוכות, ניהול תלמידים, צור קשר וכו'.
אין לי טיפה של מושג בנושא. אשמח שתחכימו אותי מאיפה מתחילים, מה צריך לברר, מה הדברים החשובים שאני צריך לדעת, אם צריך אנשי מקצוע בשביל זה, וכל דבר שאתם חושבים שיעזור.יש שלש חלקים.
- התוכן השיווקי פרסומי והגרפיקה.
- הניהול תלמידים וה'צור קשר' - שזה נושא של מסדי נתונים.
- הרצאות ארוכות. בשביל זה צריך מערכת שמתעסקת עם שיעורים (וידיאו/אודיו).
בשביל 1 לכשעצמו יש ים של מערכות מוכנות, החל מוורדפרס. בשביל 2 זה צריך מתכנת (ויש כאן בשפע..) ובשביל 3 זה מורכב יותר וידרוש תקציב יותר גדול.
אם אתה רוצה ממש לנהל קורסים וירטואליים (שצופים בהם), יתכן שיש לי אפשרות להשיג לך מערכת כזו כמדומני בחינם (הם לוקחים אחוזים מהשיעורים שנמכרים, אם נמכרים). במערכת הזו יש עוד דברים כמו וובינרים , רישום לאירועים ועוד.
אם רלוונטי אקשר אותך. -
(וזה רספונסיבי כמובן).
סתם בשביל השלמת למידה, מה זה ?
-
@מעמד
מה זה אתר רספונסיבי ?
אתר רספונסיבי הוא אתר גמיש שמגיב ומתאים את עצמו אוטומטית לכל סוגי המסכים: למחשב, למסכי מגע (אייפד, סמרטפונים), ולרזולוציות שונות. נסו להקטין את גודל חלון הדפדפן שלכם ותבינו על מה כל הסיפור.
זה פתרון מעולה לתאימות לכל פלטפורמה דיגיטלית: מחשב, מסך מגע, סלולר ואפילו לפייסבוק. -
נסו להקטין את גודל חלון הדפדפן שלכם ותבינו על מה כל הסיפור.
בכרום תלחצו על Ctrl+Shift+I ואח"ז על Ctrl+Shift+M
-
@chagold אתה יכול לראות כאן (אם זה מעניין אותך), מה עשיתי בשביל @clickone זה עדיין
לא עובד בפועל, זו כתובת פיבלוש... (וזה רספונסיבי כמובן).אני חייב לספר לכם שלעבוד עם @GolanArt כשהוא המעצב זה חווייה מדהימה!!
גם אם זה לא האתר שלי, אבל במיוחד באתר שלי, אני נהנתי מכל רגע ושנייה......
האיפיון, העיצוב, ההקשבה, הכל..... בצורה מושלמת וכייפית.וכמובן באתר הזה מגיע פירגון גם ל @meir-n (שלא נמצא כאן....... אבל היה בפורום 613)
וזה שהאתר הזה עדיין לא פעיל, זו בעייה שלי ועיכוב שלי בלבד ולא של @GolanArt
-
@clickone יש שם כמה טעויות דקדוקיות, בקטנה....
-
@רואת-חשבון איפה?
בישן או בחדש? -
@clickone בחדש
יש למשל כמה חבליות
-
@רואת-חשבון טוב זה רק דמו.
כמו ש @GolanArt כתב זה רק אתר סטטי, שלא פעיל עדיין.תודה בכל מקרה
-
@golanart האתר מדהים, בכל מקרה.
לא סתם ירדתי עד למטה, ניסיתי את כל הלינקים וראיתי את זה. -
@golanart את המושג רספונסיבי למדתי לראשונה.
בוא נאמר שאם הייתי אמורה להבין את המשמעות שלו לבד דרך שוטטות באתר, הייתי מניחה שתרגום המילה רספונסיבי זה "ידידותי בטרוף" או "חווית משתמש בליגה אחרת".אבל כיוון שמישהו אחר שאל וקבל תשובה, נשאר לי רק להקטין מהר את החלון ולראות את זה קורה באמיתי.
-
@רואת-חשבון יש בכרום סימולטור שנותן לראות את האתר דרך מסכים של מכשירים
כמו סמארטפונים או טבלטים, או כל רזולוציה שבוחרים.כתבתי את זה למעלה, תלחצו על Ctrl+Shift+I ואח"ז על Ctrl+Shift+M
-
@חיבור מתחילים מכאן. ספר קצת יותר על הדרישות שלך...
זה בקשר למוסד לימודים שבתהליך ייעול, וכחלק מהתהליך אנחנו מעוניינים להקים אתר אינטרנט.
הדרישות שלי? אזרוק ככה מה שעולה לי בראש...
שיהיה בו אפשרות לקריאת חומרים מקצועיים, רישום לסדנאות, גביית תשלום, צפייה בקורסים בוידאו, צפייה בקליפים קצרים עם תוכן לימודי טיפים וכד', הגנה על חומרים באתר ( וידאו וחלק מחומרי הקריאה) שתינתן גישה אליהם רק לרשומים, תכנים שיווקיים על המוסד, צור קשר, מיילים עם סיומת של שם המוסד, וכמובן גרפיקה טובה.
אני מבין שאם אני רוצה אתר ברמה טובה אני צריך אנשי מקצוע בסיפור. זה לא משהו שאני יכול לעשות לבד.
אני רוצה לדעת למי אני אמור לפנות, באיזה עלויות מדובר (אפילו הערכה גסה. 2,000 או 10,000 או יותר), האם צריך לפנות לכמה אנשים או שאם אני פונה למפתח אתרים הוא מרכז את כל העבודה, מה חשוב לי לבקש מבחינת המושגים המקצועיים וכו'
אשמח לכל פרט שיכול לעזור.