עבודה בתכנות ממספר מחשבים
-
@מוטי-מן אתה יכול לנסות להשתמש בגוגל דרייב, אבל לא עם התוכנה שלהם אלא עם תוכנות צד שלישי כמו FreeFileSync או AirExplorer, ושם תוכל לבחור תיקייה מסוימת במחשב לסנכרון/גיבוי עם כל תיקייה בגוגל דרייב, עם אפשרות ליצירת קיצור דרך לסנכרון מהיר, המעלה של זה מבחינתי שזה לא רץ ברקע ולוקח משאבים, מצד שני התוכנות הללו נוטות לייצר שגיאות על כלום (בסנכרון עם ענן), כמו "לא ניתן לקרוא את מאפייני XX" ללא סיבה נראית לעין, ואז כשאתה לוחץ "נסה שנית" זה כן עובד..
-
אני משתשמש עם שלשתם one drive, google drive ודרופבוקס, וגם עובד על אותו קבצים עם עוד משתשמים.
עם דרופבוקס אין לי בעיה למעט שמגיעים לסוף מקום האחסון. שיש ריבוי משתמשים על אותו קובץ דרופבוקס מעלה סמל על הקובץ וצריך להיזהר לא לשמור שעוד אנשים משתשמים. הוא עובד מושלם עם נטפרי. כן, מרגיש שהם קצת קמצנים עם האיחסון כי למשל אם מישהו עושה שיתוף איתך אע"פ שהקבצים שמורים אצלו בכל זאת זה תופס לך מקום. אין לי טענה על דרופבוקס כי בסה"כ זה חברה שצריכה להרוויח והאיחסון עובד מצויין. פשוט התרגלנו שגודל מחלקים 15GB בחינם אז עכשיו אנחנו מפונקים:)
וון דרייב זה עובד סביר אבל מאוד מעצבן שהוא כמעט מכריח לשמור בתיקייות שלו אבל זה ניתן לסדר.
גוגל דרייב עובד מצויין גם עם ריבוי משתשמשים ומזהיר מתי אפשר לשמור ומתי לא כדאי. אין לי תלונות עליו כלל. יכול להיות שהוא משתמש במשאבים אבל לא נתקלתי בבעיה עם זה.
לפי התיאורים שלך אני ממליץ על GOOGLE DRIVE.
-
תודה לכל המגיבים והממליצים,
בסוף הלכתי על אחסון בגוגל דרייב, אבל את ההעלאה וההורדה אני מבצע עם תוכנת סנכרון צד ג' FreeFileSync (תרמתי דולר 2 דולר למפתח..), וככה אני משיג שהסינכרון הוא לכונן ספציפי במחשב,
אפשר ליצור שם קובץ קיצור דרך שבלחיצה עליו הוא מפעיל את ההעלאה או ההורדה לפי הגדרות שנבחרו, וזה מתאים לי כי כפי שאמרתי אין לי צורך בסנכרון מיידי, אלא מעת לעת, ואני לוחץ על הקיצור ממתין מספר דקות וזהו...
-
@מוטי-מן כתב בעבודה בתכנות ממספר מחשבים:
תודה לכל המגיבים והממליצים,
בסוף הלכתי על אחסון בגוגל דרייב, אבל את ההעלאה וההורדה אני מבצע עם תוכנת סנכרון צד ג' FreeFileSync (תרמתי דולר 2 דולר למפתח..), וככה אני משיג שהסינכרון הוא לכונן ספציפי במחשב,
אפשר ליצור שם קובץ קיצור דרך שבלחיצה עליו הוא מפעיל את ההעלאה או ההורדה לפי הגדרות שנבחרו, וזה מתאים לי כי כפי שאמרתי אין לי צורך בסנכרון מיידי, אלא מעת לעת, ואני לוחץ על הקיצור ממתין מספר דקות וזהו...
תודה רבה על הסיכום שלך, זה טוב לדעת שמצאת פתרון, זה נותן כוח להגיב לשאלות.