מחפש רעיון לייעול מהירות קוד
-
@dovid כתב במחפש רעיון לייעול מהירות קוד:
@ששא אני לא מאמין לך שאין בקבצים (הדינמיים או הסטטיים) מידע על תקופת פעילותם.
אני עכשיו עובר על כל הקבצים שוב, יכול להיות שיש כן מידע, אבל מה שבטוח שזה ממש מסובך (החישוב עצמו אח"כ כנראה שלא כ"כ, אבל לעלות על אופן החישוב כדי לקבל את התוצאה כרגע מסובכת לי)
ננסה להסתדר
בכל אופן אם יש פה מישהו שכבר התנסה בזה ויודע לתרום לי על זה אשמח מאוד! -
@mekev כתב במחפש רעיון לייעול מהירות קוד:
אני צריך מידע על route_id האם הוא פעיל, כי לקבל את רשימת התחנות צריך דווקא את השדה route_id שהוא לא מספר הקו אלא מזהה יחודי אחר, ואת זה נראה לי שאין בהנ"ל
-
@ארי לא
אני צריך שמשתמש יוכל להכניס מספר קו והוא יקבל את כל תחנות הקו שאותו הוא מבקש
אבל כדי לקבל תחנות קו צריך להגיש בקשת API למשרד התחבורה ששם צריכים id של הקו, ולכן יש קובץ מסודר עם כל הקווים וה id שלהם, אבל בקובץ למשל לקו 2, יש כאלו עשרות אם לא מאות חלופות בארץ, אבל חלק מהם לא רלוונטיים שהרבה זמנים, אז אני לא רוצה לתת לו את כל הרשימה כי בקו 2 למשל זה מסתכם בלמעלה מ 100 תוצאות...
לכן אני רוצה לסנן קודם את הרשימה למינימום -
@ארי כתב במחפש רעיון לייעול מהירות קוד:
ואם הוא יצטרך להכניס גם עיר?
מתי? לפני הקשת הקו או אחריו?
כי אם אחריו-לפי ההקשה, אז איך אדע באיזה ערים יש קו 2, יכול להיות שעיר אחת רשומה בקובץ שיש בה קו 2 אבל היא כבר לא פעילה@ארי כתב במחפש רעיון לייעול מהירות קוד:
נראה לי שאין יותר מקו 2 אחד בירושלים.
אבל יש הרבה חלופות שלא תמיד פעילים
@ארי כתב במחפש רעיון לייעול מהירות קוד:
ככה זה גם בקווי הטלפון השונים של הבירור זמנים וכדו'.
כי הוא מסנן את מי שלא פעיל, ולזה אני גם מנסה לחתור
-
תתחיל אם סינון לפי חברות זה כבר יוריד לך הרבה אופציות,
ולגבי לדעת איזה קווים פעילים היום אני דיי בטוח שזה כתוב לך איכנשהוא ממליץ לך לפנות למשרד הם נהנים לעזור בכל שאלה,
ככה היה אצלי בכל אופן -
@ivrtikshoret כתב במחפש רעיון לייעול מהירות קוד:
תתחיל אם סינון לפי חברות זה כבר יוריד לך הרבה אופציות,
כן, אבל אני לא רוצה למשל לתת לו בירושלים האם הוא צריך למשל דן בדרום או דן בצפון שכלל לא קשורים לירושלים
וכן לא תנופה באשדוד
וכדומה@ivrtikshoret כתב במחפש רעיון לייעול מהירות קוד:
ממליץ לך לפנות למשרד הם נהנים לעזור בכל שאלה
יש לך מייל שענו לך?
כי אני שאלתי באישהוא מייל וקיבלתי את התשובה הבאה:אני לא יכול לענות על השאלה הזו באופן פשוט. אתה צריך להבין את מבנה הנתונים של הקבצים ולבצע חיתוכים.
-
@ששא
אני כבר יותר משנתיים לא התעסקתי עם זה ולכן לא יודע להביא לך פרטים אבל אני דיברתי עם מישהו בטלפון הוא שלח לי את המספר הישיר שלו.
בכל אופן אם הם כתבו לך שאתה צריך להבין את מבנה הנתונים של הקבצים ולבצע חיתוכים זה אומר שכל המידע נמצא בדאטה בייס אתה רק צריך למצוא את זה. -
@ivrtikshoret כתב במחפש רעיון לייעול מהירות קוד:
אבל אני דיברתי עם מישהו בטלפון הוא שלח לי את המספר הישיר שלו.
ואין לך את זה?