שאלה בC#: מה הדרך הכי טובה להוציא גזירים מתוך קטע טקסט?
-
@dovid
בוא נתעלם מבעיית האינדוקס - יש לי סיבה טובה למה במקרה זה אני לא הולך על אינדקס (למרות שיש לי משהו כבר מוכן).איבחנתי את המהירות על שעון פשוט ספרתי כמה זמן לקח לכל אחד לגמור.
אכן הקוד של הgpt הוא שיטה אחרת לגמרי לגבי אופן יצירת המקטעים אתה צודק שכחתי לטפל בזה. רק צריך לעשות שיהיה קצת חפיפה בין המקטעים.
30 או 21 זה לא באמת משנה. רק זה קצת מקל על הקוד של הgpt לעשות גזירים קצת יותר ארוכים כי אז יש לו פחות פעולות לעשות.
-
@pcinfogmach כתב בשאלה בC#: מה הדרך הכי טובה להוציא גזירים מתוך קטע טקסט?:
איבחנתי את המהירות על שעון פשוט ספרתי כמה זמן לקח לכל אחד לגמור.
אז בדקת ישר במצטבר, ולא על פעולה בודדת.
לא היית מציע לך רג'קס אם הייתי יודע שזה על פני מסמכים רבים (כמה, זה הגיוני להכין מאות תוצאות מראש כשהמשתמש לא יראה אותם בכלל?). אני לא יכול לעזור כי צריך לאפיין את כל הפעולה, יש המון שיפורים פוטציאליים.
הקוד של GPT גם לא טוב, הוא גם מבזבז המון זיכרון, וגם לו יש עלות לא קטנה אם מדובר בהמון מסמכים.30 או 21 זה לא באמת משנה. רק זה קצת מקל על הקוד של הgpt לעשות גזירים קצת יותר ארוכים כי אז יש לו פחות פעולות לעשות.
אתה משווה שני שיטות, ואני מעיר לך על קולא שאתה עושה עם אחד ואתה אומר מה זה משנה, זה רק מקל קצת...
-
@dovid
אוקיי בוא נניח את הנושא המרכזי בצד לעת עתה
הייתי כן רוצה להתמקד בקוד של הgpt כי אני צריך אותו גם במקום אחר.
אני משתמש איתו לבניית האינדקס שלי.
כלומר האינדקס של תוכנת החיפוש lucene
מה שאני עושה זה חלוקה של המסמך מראש לגזירים והאינדקס שומר את הגזירים ומחפש בתוך הגזירים.
האם יש דרך יותר טובה לחלק מסמך לגזירים של 30 מילים (עם חפיפה של 10 מכל צד שזה אומר בעצם 10 מילים ישנות ועשרים חדשים כל פעם) -
לגבי הוקד רגקס הנ"ל אם אני רוצה לחפש מילים לא לפי סדר מסויים
ראיתי מישהו שעשה ככה https://rubular.com/r/QFEfj9lMn3
האם צורה כזו של חיפוש יעילה? כלומר האם זה מכביד מדאי אם אני יעשה כך המון פעמים ברצףאגב בלי רגקס אפשר לעשות ככה
private bool containsAll(string[] words, string text) { bool searchMatch = words.All(word => text.Contains(word)); return searchMatch; }