דילוג לתוכן
  • דף הבית
  • קטגוריות
  • פוסטים אחרונים
  • משתמשים
  • חיפוש
  • חוקי הפורום
כיווץ
תחומים

תחומים - פורום חרדי מקצועי

💡 רוצה לזכור קריאת שמע בזמן? לחץ כאן!
  1. דף הבית
  2. תוכנה
  3. העתקת טקסט עם עיצוב, מאקסל למסמך טקסט.

העתקת טקסט עם עיצוב, מאקסל למסמך טקסט.

מתוזמן נעוץ נעול הועבר תוכנה
21 פוסטים 4 כותבים 366 צפיות
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • pcinfogmachP מנותק
    pcinfogmachP מנותק
    pcinfogmach
    השיב לפלורידה ב נערך לאחרונה על ידי pcinfogmach

@פלורידה
    אני מנסה להבין אם זה פשוט הקידוד של העיצוב של תורת אמת או משהו אחר
    מעלה דוגמא של הקידוד של תורת אמת

exported_text(2).txt

___מסמך טקסט _חדש (2).html

אם זה לא הקידוד אז תעלה לי רשימה מסודרת של כל הקודים והיכן הם הולכים.
    בעצם זה תלוי אם אתה צריך קידוד מסויין של html או שהעיצוב חשוב לך ולא משנה איזה קידוד שיהיה.

גמ"ח מידע מחשבים ואופיס

תגובה 1 תגובה אחרונה
    2
    • dovidD מנותק
      dovidD מנותק
      dovid ניהול
      כתב ב נערך לאחרונה על ידי dovid

@פלורידה השרשור הזה נראה מאוד גרוע בעיני (אולי לא הבנתי וטעיתי לגמרי, אל תיקח ללב בכל מקרה, ואל תיקח למח אם זה פשוט אי הבנה שלי).
      הכותרת וההודעה נותנים רושם ראשוני כאילו מדובר בשאלה פשוטה, איך להעביר X לY.
      כשבפועל, לפי הבנתי הדלה, מדובר בתכנית עבודה לכל דבר, שאתה עצמך לא בקיא בפרטיה (רק ברור לך איך הפלט אמור להיראות). כפי @pcinfogmach אמר VBA יכול הכל, אם רק אומרים לו, ואתה לא אמרת, וגם אם היית אומר זה היה על גבול הלגיטימי, אתה רוצה שיכתבו לך תוכנה? תדבר ברור, אל תשאל כאילו מדובר באיזה פקודה שאתה רק שואל איפה היא מתחבאת בסרגל הכלים.

מנטור אישי למתכנתים (ולא רק) – להתקדם לשלב הבא!

בכל נושא אפשר ליצור קשר dovid@tchumim.com

פ תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • פ מנותק
        פ מנותק
        פלורידה
        השיב לdovid ב נערך לאחרונה על ידי פלורידה

@dovid

ייתכן שישנה סטייה מהנושא, אולי בעקבות שיחות ביני לבין @pcinfogmach מאחורי הקלעים.

בפתיחת האשכול הנחתי, (ועדיין אני מניח) שישנה פלטפורמה שמקבלת את העיצוב של אקסל, ומתייחסת איליו כקידוד. וזאת על ידי העתק הדבק פשוט.
        גם סברתי, שייתכן שישנם כלים פשוטים שעושים זאת.

בהמשך האשכול, היציע לי @pcinfogmach לנסות לעשות זאת באמצעות vba, ובפרטי הציע לי חלופה לשאוב מתורת אמת את התוכן ולייתר את הנושא עצמו.
        כאשר בנושא זה, אני גם לא חושב שלגיטימי לבקש עזרה, אלא רק מידע. אך לרוב טובו וחסדו של @pcinfogmach הוא פשוט התחיל לעשות את זה עבורי, ורק בירר מה בדיוק אמורה להיות התוצאה.
        ברור לי לגמרי איך הפלט אמור להיראות. וציינתי אף דוגמאות, אם כי לא קראתי לזה בשמות. (אילו הייתי יודע את השמות, מן הסתם הייתי פותח נושא קצת אחר, בקטגוריה 'תכנות'.)

בכל מקרה ההערה במקומה, נחזיר לשיחה פרטית, את מה שחורג מגדר שאלה, לכיוון קבלת סיוע. 🙂

M תגובה 1 תגובה אחרונה
        1
        • M מנותק
          M מנותק
          mekev
          השיב לפלורידה ב נערך לאחרונה על ידי

@פלורידה כתב בהעתקת טקסט עם עיצוב, מאקסל למסמך טקסט.:

בפתיחת האשכול הנחתי, (ועדיין אני מניח) שישנה פלטפורמה שמקבלת את העיצוב של אקסל, ומתייחסת איליו כקידוד. וזאת על ידי העתק הדבק פשוט.

יתכן וזה יקדם אותך

תגובה 1 תגובה אחרונה
          2
          • dovidD מנותק
            dovidD מנותק
            dovid ניהול
            כתב ב נערך לאחרונה על ידי

@פלורידה תעתיק מהאקסל ותשתמש עם זה
            https://codepen.io/dlt/pen/zYeOEgj
            כדי לגשת לתוכן כקוד כפי שאקסל מוכן לספק.

פ תגובה 1 תגובה אחרונה
            2
            • פ מנותק
              פ מנותק
              פלורידה
              השיב לdovid ב נערך לאחרונה על ידי

@dovid

זה בדיוק מה שאני צריך! וכאשר אנ מעתיק קוד מוורד, אני מקבל בדיוק את התוצאה הרצויה.
              לדוג':

<p class="MsoNormal" dir="RTL"><span dir="LTR" style="font-size:7.5pt;line-height:
              107%;font-family:&quot;Times New Roman&quot;,serif;mso-fareast-font-family:&quot;Times New Roman&quot;;
              color:black">oooo</span><span lang="HE" style="font-size:24.0pt;line-height:107%;
              font-family:&quot;Times New Roman&quot;,serif;mso-fareast-font-family:&quot;Times New Roman&quot;;
              color:black">יְצִיאוֹת הַשַּׁבָּת </span><b><span lang="HE" style="font-size:
              13.5pt;line-height:107%;font-family:&quot;Times New Roman&quot;,serif;mso-fareast-font-family:
              &quot;Times New Roman&quot;;color:#2660FF;background:#D2FFFF">{א}</span></b><span lang="HE" style="font-size:24.0pt;line-height:107%;font-family:&quot;Times New Roman&quot;,serif;
              mso-fareast-font-family:&quot;Times New Roman&quot;;color:black"> שְׁתַּיִם שֶׁהֵן
              אַרְבַּע בִּפְנִים, וּשְׁתַּיִם שֶׁהֵן אַרְבַּע בַּחוּץ </span><b><span lang="HE" style="font-size:13.5pt;line-height:107%;font-family:&quot;Times New Roman&quot;,serif;
              mso-fareast-font-family:&quot;Times New Roman&quot;;color:#2660FF;background:#D2FFFF">{ג}</span></b><span lang="HE" style="font-size:24.0pt;line-height:107%;font-family:&quot;Times New Roman&quot;,serif;
              mso-fareast-font-family:&quot;Times New Roman&quot;;color:black">. כֵּיצַד. הֶעָנִי
              עוֹמֵד בַּחוּץ וּבַעַל הַבַּיִת בִּפְנִים, פָּשַׁט הֶעָנִי אֶת יָדוֹ לִפְנִים
              וְנָתַן לְתוֹךְ יָדוֹ שֶׁל בַּעַל הַבַּיִת, אוֹ שֶׁנָּטַל מִתּוֹכָהּ וְהוֹצִיא,
              הֶעָנִי חַיָּב וּבַעַל הַבַּיִת פָּטוּר. פָּשַׁט בַּעַל הַבַּיִת אֶת יָדוֹ לַחוּץ
              וְנָתַן לְתוֹךְ יָדוֹ שֶׁל עָנִי, אוֹ שֶׁנָּטַל מִתּוֹכָהּ וְהִכְנִיס, בַּעַל
              הַבַּיִת חַיָּב וְהֶעָנִי פָּטוּר. פָּשַׁט הֶעָנִי אֶת יָדוֹ לִפְנִים וְנָטַל
              בַּעַל הַבַּיִת מִתּוֹכָהּ, אוֹ שֶׁנָּתַן לְתוֹכָהּ וְהוֹצִיא, שְׁנֵיהֶם
              פְּטוּרִין. פָּשַׁט בַּעַל הַבַּיִת אֶת יָדוֹ לַחוּץ וְנָטַל הֶעָנִי
              מִתּוֹכָהּ, אוֹ שֶׁנָּתַן לְתוֹכָהּ וְהִכְנִיס, שְׁנֵיהֶם פְּטוּרִין:<o:p></o:p></span></p>

אבל באקסל הוא נותן לי קוד אחר, התברר, שהאקסל מסנן את הקודים שאני צריך.

תגובה 1 תגובה אחרונה
              0
              • pcinfogmachP מנותק
                pcinfogmachP מנותק
                pcinfogmach
                כתב ב נערך לאחרונה על ידי pcinfogmach

תעלה לפה את התוצאה מאקסל בוא נראה מה בדיוק ההבדל

עריכה: אני רואה מה ההבדל כמעתיקים מאקסל הוא מעתיק קודים של html של טבלה

אגב שים לב שכאשר אתה מעתיק מוורד הוא מוסיף לך המון קודים מיותרים שהם קודים ייחודיים לוורד (כל ה-mso) אני ממליץ לך בחום להעתיק ישירות מתורת אמת.

גמ"ח מידע מחשבים ואופיס

פ תגובה 1 תגובה אחרונה
                0
                • פ מנותק
                  פ מנותק
                  פלורידה
                  השיב לpcinfogmach ב נערך לאחרונה על ידי

@pcinfogmach

זה הקוד מאקסל לתא בודד.

<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" dir="RTL" width="525" style="border-collapse:
                   collapse;width:394pt"><tbody><tr height="56" style="height:42.0pt">
                    <td height="56" class="xl66" dir="LTR" width="525" style="height:42.0pt;width:394pt">oooo<font class="font5">יְצִיאוֹת הַשַּׁבָּת </font><font class="font6">{א}</font><font class="font5"> שְׁתַּיִם שֶׁהֵן אַרְבַּע בִּפְנִים, וּשְׁתַּיִם שֶׁהֵן
                    אַרְבַּע בַּחוּץ </font><font class="font6">{ג}</font><font class="font5">.
                    כֵּיצַד. הֶעָנִי עוֹמֵד בַּחוּץ וּבַעַל הַבַּיִת בִּפְנִים, פָּשַׁט הֶעָנִי
                    אֶת יָדוֹ לִפְנִים וְנָתַן לְתוֹךְ יָדוֹ שֶׁל בַּעַל הַבַּיִת, אוֹ שֶׁנָּטַל
                    מִתּוֹכָהּ וְהוֹצִיא, הֶעָנִי חַיָּב וּבַעַל הַבַּיִת פָּטוּר. פָּשַׁט בַּעַל
                    הַבַּיִת אֶת יָדוֹ לַחוּץ וְנָתַן לְתוֹךְ יָדוֹ שֶׁל עָנִי, אוֹ שֶׁנָּטַל
                    מִתּוֹכָהּ וְהִכְנִיס, בַּעַל הַבַּיִת חַיָּב וְהֶעָנִי פָּטוּר. פָּשַׁט
                    הֶעָנִי אֶת יָדוֹ לִפְנִים וְנָטַל בַּעַל הַבַּיִת מִתּוֹכָהּ, אוֹ שֶׁנָּתַן
                    לְתוֹכָהּ וְהוֹצִיא, שְׁנֵיהֶם פְּטוּרִין. פָּשַׁט בַּעַל הַבַּיִת אֶת יָדוֹ
                    לַחוּץ וְנָטַל הֶעָנִי מִתּוֹכָהּ, אוֹ שֶׁנָּתַן לְתוֹכָהּ וְהִכְנִיס,
                    שְׁנֵיהֶם פְּטוּרִין:pppp</font></td>
                  </tr></tbody></table>

הקוד הזה, מציג ללא עיצוב. בניגוד לקוד מוורד שמציג עם עיצוב.
                  מעניין שהאקסל עצמו מציג עם העיצוב, ורק בהעתקה הוא לא נותן את זה.

7eee76b5-03c5-49f0-b635-743d36ce2b03-תמונה.png 3d4bae83-17d2-4f0a-a863-4cd28d0d1b9e-תמונה.png

pcinfogmachP תגובה 1 תגובה אחרונה
                  0
                  • pcinfogmachP מנותק
                    pcinfogmachP מנותק
                    pcinfogmach
                    השיב לפלורידה ב נערך לאחרונה על ידי pcinfogmach

@פלורידה כתב בהעתקת טקסט עם עיצוב, מאקסל למסמך טקסט.:

table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" dir="RTL" width="525" st

כמו שאמרתי אתה יכול לראות שבהעתקה מאקסל הוא יוצר קודים עבור טבלה בhtml

בקיצור העתקה מאקסל לא עובד תצטרך לחשב מהלכים מחדש לדעתי

גמ"ח מידע מחשבים ואופיס

תגובה 1 תגובה אחרונה
                    1
                    • dovidD מנותק
                      dovidD מנותק
                      dovid ניהול
                      כתב ב נערך לאחרונה על ידי

@pcinfogmach אתה מתמקד בכך שזה עם עיצוב של טבלה,
                      אבל הבעיה שכעת @פלורידה מצביע זה שבייצוא לאקסל אין עיצוב בתוך התא, רק ברמת כל התא (כפי שהיה באקסל עצמו עד לא מזמן).

תגובה 1 תגובה אחרונה
                      3

• 1
                      • 2
                      בא תתחבר לדף היומי!
                      • התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון
                      0