שאלה: איך עושים בתוסף vsto לוורד שtaskpane יישאר תמיד בחלונית האקטיבית
-
@pcinfogmach כתב בשאלה: איך עושים בתוסף vsto לוורד שtaskpane יישאר תמיד בחלונית האקטיבית:
ב. הוא עוזר בגלל שברגע שאתה סוגר את "קובץ" ממילא שוב יש טריגר של visiblechanged והפעם הוא נהיה visible
בתנאי שאתה לא לוחץ על מסמך חדש, שאז אתה לא חוזר ואז זה לא נהיה visible...
-
@dovid כתב בשאלה: איך עושים בתוסף vsto לוורד שtaskpane יישאר תמיד בחלונית האקטיבית:
בתנאי שאתה לא לוחץ על מסמך חדש, שאז אתה לא חוזר ואז זה לא נהיה visible...
המעניין הוא שזה רק קורה כשפותחים מסמך חדש לגמרי אבל לא כאשר פותחים מסמך שמור.
למעשה אולי אפשר לעשות שהוא יבדוק מה המצב של החלונית צד במסמך הקודם. -
@dovid
מצאתי פיתרון!Globals.ThisAddIn.Application.WindowDeactivate += Application_WindowDeactivate; private void Application_WindowDeactivate(Document Doc, Window Wn) { if (taskPane != null && taskPane.Visible) { windowSnap = true; } }
זה קולט את המצב של החלונית צד בעת פתיחת מסמך חדש.
אבל מצאתי גם בעיה אחרת
כאשר סוגרים מסמך ללא שמירה החלונית נעלמת עד המעבר הבא בין מסמכים.
לבינתיים רק מצאתי לזה אילתור מצחיק ובלתי מומלץ מסיבות פשוטותGlobals.ThisAddIn.Application.DocumentBeforeClose += Application_DocumentBeforeClose; private void Application_DocumentBeforeClose(Document Doc, ref bool Cancel) { Globals.ThisAddIn.Application.ActiveWindow.WindowState = WdWindowState.wdWindowStateMinimize; }
מה שיוצר מצב שהחלונית הנסגרת איננה החלונית האקטיבית
-
סליחה שאני מגיב על שרשור ישן אבל נוצרה לי בעיה עם הקוד
עד היום הכל עבד חלק פתאום התחיל להיות אצלי וגם אצל חברים שלי בעיה במעבר בין חלונות שזה ממש לא עושה את זה חלק (שהייה של כמה רגעים טובים ולפעמים גם תוקע את וורד)זה קורה רק כאשר יש פקד webbrowser עם מסמך פתוח בתוכו (עד היום זה לא קרה) מצו"ב מסמך דוגמא
מסמך דוגמא.htmlיצרתי גם עוד פרוייקט עם כלום חוץ מפקד toolstrip וwebbroser כדי לבדוק מה קורה שם וזה גם קרה.
רק חבל לי לא להשתמש עם הקוד הנ"ל אחרי כל הטירחה. ובפרט שבעבר הוא כן עבד ועכשיו פתאום לא.