מערכת טלפונית
-
ממש מתנצל, מנהל יקר, אבל תבדוק בבקשה אין בדברי פוליטיקה ואף לא דומיהם רק עניתי למי שהתחיל עם וועדת העסקנים
-
@הכוכב-שלנו
'רק עניתי'... -
@הכוכב-שלנו בא אני אסביר לך,
אתה צודק, אבל תקרא את ההודעה של @GolanArt, ותבין.
זה כבר לא 'שאלה מקצועית'. -
נכון.
לא למרות אלא בגלל שלא רציתי להיכנס לנושא ורציתי להשאיר טעם טוב עניתי ככה במטרה להמשיך הלאה. -
@הכוכב-שלנו
דרך אגב, כשאתה מגיב למשיהו, עשה זאת בצורה של תגובה על הפוסט, ולא תגובה כללית לנושא. -
@הכוכב-שלנו למעשה האם תוכל לתת פירוט על הפונקציות בקול כשר
-
@nigun נראה לי שאין פונקציה שלא שייך שם.
אני אישית כבר השתמשתי בעשרות פונקציות אם אתה צריך לברר על פונקציה מיוחדת תתקשר אליהם 0732-490-660 אתה יכול גם לשאול אותי אך אני לא תמיד מעודכן כי פונקציה שלא היה לפני חודש יכול להיות שיש כבר עכשיו -
@הכוכב-שלנו אני מתכוון משהו שאין בימות המשיח (אפילו בהגדרות המתקדמות)
-
ברור.
אך לא במערכות הפשוטות, במערכות מכירות למשל, יש לימות המשיח אבל בלי חלוקה לאיזורים למשל אתה רוצה להגדיר שבירושלים אתה מביא רק טון מצות ומייד שימכרו דרך המערכת טון מצות באופן אוטומטי המערכת לא תרשה להזמין עוד מצות למי שגר בירושלים או למשל אם אתה רוצה לעשות לכל משפחה מחירים לפי מספר הילדים שיש להם מחיר אחר נראה לי שיש את שני הפונקציות הללו רק לקול כשר -
נראה לי שכן גם בקווים שלהם יש את זה וזה נכון שקול הדף נמצא אצל קול כשר.
-
@הכוכב-שלנו אמר במערכת טלפונית:
נראה לי שכן גם בקווים שלהם יש את זה וזה נכון שקול הדף נמצא אצל קול כשר.
האם אתה יודע שיש להם או שנראה לך?
הנכון הוא, שקול כשר נמצא אצל קול הדף.
-
@systems יפה.
אני גם בדקתי עכשיו ויש שמה, אני רואה שאתה מכיר אותם מבפנים, גם מההגדרה שקול כשר נמצא אצל קול הדף, מסתבר מאד שאני מכיר אותך ואתה מכיר אותי כי שנינו עובדים איתם ואני מכיר הרבה מאילו שעובדים איתם כי אני חבר של כמה עובדים שם.
עם מי דיברת? עם ח' ב'?