מערכת טלפונית
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@הכוכב-שלנו אין שום חברה שתגביל הוצאת קמפיינים, לא חברה חרדית ולא חברה חילונית...
למה שיעשו צעד שלא משתלם כלכלית?
רק קול כשר בחר לעשות את הצעד הזה, כי הוא הלך על כיוון של שיתו"פ עם הוועדה, ולכן הוא גם שינה את השם מ'קישורים' ל'קול כשר'. -
@הכוכב-שלנו
אני מבין שאתה הוא הפרופיל אורח.
לא היית חייב למחוק
לא מחוייב שכולם רואים את הכתובת מייל שלך.
זה תלוי במה אתה מגדיר!
אם בחרת שלא יראו את המייל שלך אז לא יראו!
רק אתה רואה את זה (ויש שם סימון של עט, וכשאתה מרחף עליו עם העכבר הוא כותב לך שהמייל מוסתר!)
אתה יכול לבדוק את זה ע"י שתתנתק מהפרופיל ותסתכל על הפרופיל שלך מבחוץ. -
אין שום חברה שיגביל זה נכון.
אבל חברת קול כשר הגבילה את זה בלי שום קשר לוועדת הרבנים, פשוט אנשים עם מוסר אנושיות, כן כן יש עדיין בודדים כאילו ב 2018 זה נראה מוזר אבל כנראה שרידים מהדור הישן. -
@הכוכב-שלנו אני מסכים איתך שצריכה להיות הגבלה שלא יוכלו לצנתק לכל העולם בלי רשות.
אבל בקו קהילתי שהם מבקשים לקבל צינתוק כשיש עידכון אתה מסכים איתי שצריך לאפשר, נכון?
זה לא קשור למוסר / אנושיות. המוסר והאנושיות זה של מפעילי הקווים. לא של ימות המשיח.
ולא, אני ממש לא מסכים עם זה שימות המשיח לא אוכפים את זה שרק מי שהסכים יצנתקו לו. זה ממש מחוייב.אני לא משתמש בשירותים של 2 החברות. (למעט מקרים בודדים)
כשאני צריך להוציא שיחות / לצנתק, אני עושה זאת דרך המרכזייה שלי.
ואצלי אני משתדל שגם מי שמשתמש על המערכות שלי, יצנתק רק למי שאישר באופן מפורש לקבל צינתוק מהקו הזה דווקא. -
באמת אין לי טענות על זה שימות המשיח מצנתק לקווים קהילתיים בהסכמתם.
שדרך אגב גם קול כשר מצנתק בהמון לקהילות שיש להם קווים אצלם בחברה.
הטענה שלי זה על זה שהם מצנתקים סתם לכל העולם. -
@הכוכב-שלנו אם אני אבקש מקול כשר קו, וישים רשימה של כל הקהילה שלי, הם ייתנו לי לצנתק?
אני מניח שכן...
מה ירה אם במקום רשימה של הקהילה אני אשים רשימה של סתם אנשים? יש להם דרך לדעת את זה? -
@הכוכב-שלנו מי קובע את הנורמה? מה המדד?
איך הוא יודע כשמישהו מעלה 10000 מספרים אם זו קהילה של 10 אנשים, והוא משתמש בזה רק לכיסוי, או שזו חסידות ענק וה10 אלף זה רק חצי?? -
@הכוכב-שלנו
לא בטוח שהם יכולים לדעת. (כמה יש בקהילת הספרדים בני תורה בארץ?)
שטוית, תן לי ליסט מספרים אני מחזיר לך תוך כמה שעות מי מחבר ומי לא. (בלי ימות המשיח)@הכוכב-שלנו אמר במערכת טלפונית:
וחוץ מזה קהילה נורמלית אין להם עניין לשלוח 10000 צינתוקים
לא יודע על מה אתה מסתמך כשאתה כותב את זה.....
זה הכי נורמלי וזול בשבילם בעולם.
אולי הפוך, קהילה עם 10 אנשים לא צריכים לצנתק. שישלחו כבר את ההודעה בשלימותה.
קהילה גדולה זה יכול להיות אלפי שקלים ומעלה.....
(ויש לי דיי נסיון בתחום) -
ממש מתנצל, מנהל יקר, אבל תבדוק בבקשה אין בדברי פוליטיקה ואף לא דומיהם רק עניתי למי שהתחיל עם וועדת העסקנים
-
@הכוכב-שלנו
'רק עניתי'... -
@הכוכב-שלנו בא אני אסביר לך,
אתה צודק, אבל תקרא את ההודעה של @GolanArt, ותבין.
זה כבר לא 'שאלה מקצועית'. -
נכון.
לא למרות אלא בגלל שלא רציתי להיכנס לנושא ורציתי להשאיר טעם טוב עניתי ככה במטרה להמשיך הלאה. -
@הכוכב-שלנו
דרך אגב, כשאתה מגיב למשיהו, עשה זאת בצורה של תגובה על הפוסט, ולא תגובה כללית לנושא.