העיצוב החדש בפורום
-
@צדיק-תמים כתב בהעיצוב החדש בפורום:
@yossiz בכפתור הלייק מוצג חץ למטה
בכל מקרה לדעתי החיצים האלה בסמן העכבר מבלבלים...אצלי אין את זה.
-
@WWW כמובן, שים את זה בDevTools או live-css-editor ותראה...
@yossiz כתב בהעיצוב החדש בפורום:
[component="post/upvote"]:hover i:before { content: '\f077'; } [component="post/downvote"]:hover i:before { content: '\f078'; } [component="post/upvote"].upvoted i:before { content: '\f102'; } [component="post/upvote"].upvoted { background-color: #e4e6e7 !important; } [component="post/downvote"].downvoted { background-color: #e4e6e7 !important; } [component="post/downvote"].downvoted i:before { content: '\f103'; }
-
@WWW + @OdedDvir
בקשר לdark mode,
יש סקינים עם עיצוב ככה, אלא שלא אפשרתי כעת לשנות סקין
כי האפשרות הזו כרגע יוצרת באג קטן שבע"ה הולך להפתר.
הבעיה העיקרית כעת היא שהעיצוב שכתבנו "תפור" על הסקין הנוכחי,
כי לא כ"כ השתמשנו במשתנים של CSS אלא בערכים מוחלטים.
לאט לאט אנסה לתרגם את מה שנעשה למשתנים כך שרוח העיצוב מבחינת צבעים, פינות וכולי יהיו בהתאם לskin הנבחר, ואילו השלד של ההפרדה בין הפוסטים לרגע וכולי יישאר בכולם.@פלורידה שורת החתימה נראית מידי גדולה בחתימות עם טקסט קצר... אם נפחית את הגודל זה יפריע לך לא פחות במידה וטקסט החתימה נפגש בכלי הפוסט (תוגבה ציטוט והצבעה).
בקשר לצבעים הקרים, בע"ה זה ייפתר עם הסקינים כאמור. -
אני חושב שצריך להוסיף את כותרת הנושא בגלילה חשבתי שאולי אפשר להכניס אותה כאן
אם זה אפשרי כמובן -
@יעקב-מ-פינס אתה צודק שזה היה כדאי, זה גם מפריע לי.
אבל זה קשה ליישם זאת. -
@yossiz כתב בהעיצוב החדש בפורום:
@chagold כתב בהעיצוב החדש בפורום:
בפתיחת אשכול חדש שורת הקטגוריות מוסתרת
ul[component="category/list"].dropdown-menu.show { transform: translate3d(-194px, 36px, 0px) !important; }
זה מצויין למחשב ועושה בעיות בתצוגה צרה (מובייל).
חייבים להתנות במדיה? איך ייתכן שהם לא התנו? -
@WWW כתב בהעיצוב החדש בפורום:
לגבי הסרגלים בצדדים, האלמנטים שם הפוכים:
השחור הצף, מה שנקרא הטוליפ, זה בעצם popover של bootstrap 5, לא הצלחתי להבין איך הם נוצרים ואיך לקבוע להם את הצד של החץ.
לגבי החיצים להרחבת הפאנל הצידי, אני לא יודע איפה למצוא סמל הפוך, הקלאס fa-angles-right לא עובד בleft ובכלל אני לא מוצא כזה אייקון בfa 6, אז אני לא מבין מאיפה הוא.
-
@dovid כתב בהעיצוב החדש בפורום:
@WWW כתב בהעיצוב החדש בפורום:
לגבי הסרגלים בצדדים, האלמנטים שם הפוכים:
השחור הצף, מה שנקרא הטוליפ, זה בעצם popover של bootstrap 5, לא הצלחתי להבין איך הם נוצרים ואיך לקבוע להם את הצד של החץ.
לגבי החיצים להרחבת הפאנל הצידי, אני לא יודע איפה למצוא סמל הפוך, הקלאס fa-angles-right לא עובד בleft ובכלל אני לא מוצא כזה אייקון בfa 6, אז אני לא מבין מאיפה הוא.
זה נשמע כמו באגים בnodebb עצמו אז כדאי לדווח להם במקום ליצור טלאי מקומי...
כנ"ל לגבי בחירת קטגוריה.@dovid כתב בהעיצוב החדש בפורום:
חייבים להתנות במדיה? איך ייתכן שהם לא התנו?
פשוט מאוד, הבאג קיים רק בתצוגת RTL (עברית)...
-
V4 לא טוב?
https://fontawesome.com/v4/icon/angle-left
עריכה:
בכלל, יש גם את החץ ההפוך, כשהפאנל פתוח.עוד הערה:
חסר פה טקסט:
-
-
אם נפחית את הגודל זה יפריע לך לא פחות במידה וטקסט החתימה נפגש בכלי הפוסט (תוגבה ציטוט והצבעה).
עם הקוד שיוסי הביא למעלה
div[component="post/signature"] { margin-bottom: -30px; }
זה לא קורה. כשהחתימות ארוכות הגובה גדל בהתאם. הרוחב נשאר מוגבל.
-
השנקל ורבע שלי:
אולי את הקוד כדאי להזיז ימינה לטווח הקריאה, ולעגל פינות קצת, הריבוע קצת חריג...pre code { float: right; border-radius: 3px; max-width: 100%; }