מאקרו לזיהוי מחזוריות
-
@dovid כתב במאקרו לזיהוי מחזוריות:
- כן, בשביל שיהיה מעוצב נח לקריאה.
אוקי
- לא, אני מתכוון שכל שורה זה תאריך, ובמקום להסתמך על סימון עיצובי שיהיה מידע בעמודה שליד (B למשל) וכן בתוצאה שמסומן מחזוריות שזה ייכתב לעמודה שכנה (C).
הבעיה היא שאז יהיה מאד מסובך לעבוד עם זה כי זה יהיה הרבה שורות.
אישית הייתי מעדיף לעבוד עם שפה מודרנית יותר מVBA לכזה אתגר, אבל אפשר לשרוד בנקודה הזו.
סליחה על הבורות, ניתן לעבוד עם שפות תכנות אחרות באקסל? או שאתה מתכוון לעבוד בכלל בצורה אחרת?
-
@dovid כתב במאקרו לזיהוי מחזוריות:
@one1010 מאה שנה זה רק 35 אלף שורות,
אקסל עובד עם הרבה יותר שורות בלי למצמץ.לא חסתי על האקסל אלא על שימוש נורמלי שלא כל פעם שצריך לשנות צריך לדפדף
התכוונתי לא להשתמש באקסל בכלל, אבל ניתן להשתמש בו גם עם שפות אחרות.
איזה שפות נוספות ניתנות לשימוש באקסל?
-
@one1010 כתב במאקרו לזיהוי מחזוריות:
אישית הייתי מעדיף לעבוד עם שפה מודרנית יותר מVBA לכזה אתגר, אבל אפשר לשרוד בנקודה הזו.
סליחה על הבורות, ניתן לעבוד עם שפות תכנות אחרות באקסל? או שאתה מתכוון לעבוד בכלל בצורה אחרת?
לצורך שלך, דווקא יצרתי באקסס, וזה די קל שם - לבסס הכל על שאילתות ועל פוקנציה ממירה מתאריך לועזי לעברי ולהיפך.
האתגר האמיתי הוא ההגדרות ההלכתיות והמחלוקות, לא התכנות, אבל אכמ"ל (חזקה עלי חוקי הפורום שאין לדון בנושאים תורניים, אם אתה רוצה להאריך בזה אפשר בפרטי אא"כ @dovid יאשר...)
אני מכיר מתכנת שבנה יפה מאוד ב C# במשך זמן ממושך של כמה חודשים / שנה, וכלל אפילו נימוקים הלכתיים בטקסט בתוכנה, ונראות וכו' וכו', אבל נתקע כנ"ל.
-
-
-
-