עיצוב אלמנט pre לתצוגת הדפסה
-
@יוסף-בן-שמעון תודה.
מצאתי שיש הגדרות לפרינט.
ניסיתי לעקוף אותם ע"י הגדרות שבקובץ
index.php/מדיה_ויקי:Common.css
עם !important. אבל משום מה זה מוגדר ברמה נמוכה יותר והיא לא מושפעת. מצ"ב צילום.
אם מישהו מכיר mediawiki ויכול להפנות אותי לקבצי הcss של הפרינט.
תודה רבה.
-
@chagold דוקא זה נראה שהסטייל שלך הוא הפעיל, איפה אתה רואה שמישהו דורס אותו?
(ההגדרות בשחור מודגש הם פעילות, ומה שאפור חלש לא חל באלמנט הנבחר, מה שעם קו חוצה נדרס בגלל הגדרה ספציפית או מאוחרת).
הcommon.css עשוי לדרוס הכל כי הוא נטען אחרון, אז הכל אמור להיות טוב.(מחקתי לך את התמונה כי ראו שמה את כתובת האתר בtooltip).
-
@chagold אכן טעיתי, גם מה שאפור חלש זה דריסה של ספציפיות, מה שקו חוצה זה רק דריסה של איחור.
בשביל זה אתה צריך להיות לא פחות ספציפי מהדורס, במקרה הזה הדורס התייחס בפירוש לאלמנט pre ואתה כתבת בכלליות .mw-body.
שנה את הסלקטור שלך לככה:@media print pre { }
-
@dovid אין שינוי (וכמובן לאחר ריענון עמוק)
עריכה: עכשיו אני שם לב שכל מה שיש !important הוא בכלל לא מההגדרות שלי. אני הגדרתי את זה
@media print pre { color: black; border: 1px solid #ddd !important; padding: 1em; white-space: pre-wrap !important; background: #f9f9f9 !important; border: 1pt dashed #000; padding: 1em; font-size: 8pt; word-wrap: break-word; overflow: auto; }
-
@chagold
אאל"ט צריך להוסיף עוד סוגריים, כך:@media print { pre { } }
https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/CSS/@media#testing_for_print_and_screen_media_types
-
@לעזור-לכולם
תודה.
לא הועיל משום מה.לגופה של שאלה הזנחתי אותה החלטתי שיותר קל לי (לצרכיי) לייצא את הדף לPDF.
תודה רבה.
-
-
@ivrtikshoret כתב בעיצוב אלמנט pre לתצוגת הדפסה:
זה בתשלום יש הרבה חינמיים
זה משפט שיותר מציק מעוזר.
אתה בטוח שהבנת מה הוא מתכוון?
קראת את הנושא?
אתה מכיר חינמי אחד שנותן את האפשרות? אז תכתוב איזה גוגל לעשות או אתר מסויים שהוא חינמי.