שיתוף! תתקשר לארה"ב חינם וללא הגבלה
-
@Shmuel754 כתב בשיתוף! תתקשר לארה"ב חינם וללא הגבלה:
בשיחות בינלאומיות חיוב המתקשר הוא לפי זיהוי שיחה יוצאת
המשפט הזה מופרך, נשמח לשמוע מקור.
חיוב אמור להיות לפי שיחה שמועברת למערכות של חברת התקשורת ויוצאת דרכם לחו"ל. -
@5566brs כתב בשיתוף! תתקשר לארה"ב חינם וללא הגבלה:
@Shmuel754 כתב בשיתוף! תתקשר לארה"ב חינם וללא הגבלה:
בשיחות בינלאומיות חיוב המתקשר הוא לפי זיהוי שיחה יוצאת
המשפט הזה מופרך, נשמח לשמוע מקור.
חיוב אמור להיות לפי שיחה שמועברת למערכות של חברת התקשורת ויוצאת דרכם לחו"ל.מפי מנהל בכיר בחברת תקשורת.
-
אני רוצה להבהיר שאנחנו משתמשים בשני טראנקים לשיחות יוצאות מחברות חוקיות ומאושרות. טראנק אחד פועל כטראנק יוצא רגיל (משתמש לארה"ב וקנדה ועוד) והשני, קוראים לו "NON-CLI", פועל בצורה שונה ומיוחדת (משתמש לאגליה נייד ועוד). אני לא רוצה להרחיב ולהסביר בדיוק איך זה עובד ובפרט השירות (פרויקט) לא שייך ממש אליי (רק חלק מזה שאני מערב), אך אני מבטיח שכולם יכולים להשתמש בשירות זה ללא בעיות וללא עלות. אני לא חושב שחברות הטראנקים שאנחנו משתמשים בהן מבצעות גניבה. אם יש למישהו בעיה או שאלה, הם יכולים ליצור איתי קשר ואשמח לעזור.
לגבי הטענה של @Shmuel754 , זה בלתי אפשרי לעשות את מה שהוא אומר. כי השיחות היוצאות לא יוצאות בדיוק כמו המספר שלך. המערכת בוחרת מספר אחר בכל פעם, ואפשר לוודא את זה על ידי חיוג חזרה וראייה שזה שונה בכל פעם. פעם יש במערכת הרבה דקות, פעם יש לך מעט דקות, ופעם אין להם דקות בכלל.
לסיכום, בצורה נעימה , תזכירו לכולם שהם יכולים להשתמש בשירות שלנו בלי לדאוג ובלי עלות. אם יש בעיה, תמיד אפשר לפנות אליי (01TELTECH@gmail.com) ואשמח לעזור. בהצלחה ותיהנו משיחות חינם ובלתי מוגבלות!
-
@dovid כתב בשיתוף! תתקשר לארה"ב חינם וללא הגבלה:
@google3 כתב בשיתוף! תתקשר לארה"ב חינם וללא הגבלה:
אם יש למישהו בעיה או שאלה, הם יכולים ליצור איתי קשר ואשמח לעזור.
זה נראה לי שלא השארת פרטי יצירת קשר.
הוספתי! 01TELTECH@gmail.com
-
@מוגן כתב בשיתוף! תתקשר לארה"ב חינם וללא הגבלה:
@google3 תכלס כשאני מחייג כעת למערכת אני שומע תקליט שיש להטעין את הכרטיס ויש לי חוב ואין דרך להמשיך לחייג...!
דיברתי בין 5 ל 10 דקות. סה"כ.תבדוק שוב
הבנתי מהספק שהם תקנו שהכל כבר עובד. כמובן שאני לא מצפה מ-"NON-CLI" שזה יעבוד פיקס לחלוטין, אבל הם תקנו שיהיה פחות בעיות.
בארה"ב ובקנדה זה כן צריך שיעבוד פיקס אם יש למישהו בעיה שיעדכון