הפניית דומיין
-
@צדיק-תמים כתב בהפניית דומיין:
@dovid כתב בהפניית דומיין:
אם אתה רוצה שיישאר בשורת הכתובת האתר העברי, ויוצג תוכן זהה לכתובת האחרת, אתה צריך לבדוק אם האתר שלך תומך בזה. וורדפרס למשל לא תומך בזה בלי טריקים משוכללים. אם האתר תומך, עליך פשוט ליצור אתר נוסף באירוח/שרת ולהגדיר כקבצי האתר את אותה תיקיה.
זה לא משפיע לרעה על הדירוג בגוגל? כאתרים עם תוכן כפול?
סה"כ לא יהיה תוצאות בגוגל של האתר הכפול.
הגישה המקובלת היום שתוכן משוכפל לא מזיק, הוא בסה"כ לא מקבל דירוג טוב בגוגל אם בכלל. -
@צדיק-תמים כתב בהפניית דומיין:
זה לא משפיע לרעה על הדירוג בגוגל? כאתרים עם תוכן כפול?
ברור לי שזה לא "לעניין", אבל השפעות אמיתיות אין לי מושג.
-
@אפרים22 באיזה חברת אירוח האתר?
האתר המקורי? או הדומיין? הדומיין אצל https://www.galcomm.co.il/ והכתובת החדשה עדיין לא נמצאת בשרת. רק רשומה אצל גלקום.
-
@אפרים22 כתב בהפניית דומיין:
@אפרים22 באיזה חברת אירוח האתר?
האתר המקורי? או הדומיין? הדומיין אצל https://www.galcomm.co.il/ והכתובת החדשה עדיין לא נמצאת בשרת. רק רשומה אצל גלקום.
בממשק ניהול של גלקום אין אפשרות לעשות הפניות?
אני לא מכיר את גלקום תוכל לראות דוגמא מmynames
-
אגב
אני גם באותה בעיה ואשמח לעזרה
רכשתי דומיין בעברית ואני מעוניין שהוא יפנה לאתר שיש לי כבר היום עם דומיין אחר
ובפשטות אני מעוניין שיהיה לי שתי דומיינים שמפנים לאותו אתר -
יותר פשוט כבר לעשות ידנית עם .htaccess, אין לי סבלנות להדריך איך לעשות.
בשביל זה לא צריך שזה יהיה על שרת אחסון?
כי ניסיתי להוסיף את הכתובת בעברית אצל אתר אחסון ולא הצלחתי כנראה בשל הסיומת.- אם אתה עושה הפנייה דרך הרשם לא צריך שהדומיין יהיה מוגדר בשרת.
- סיכוי גבוה שאם הגדרת אצל הרשם להפנות לשרת שלך, (כמו שנראה בתמונה) הפניית 301 לא תעבוד זה סוג של התנגשות שאחד מההגדרות לא יפעלו.
- על מנת להוסיף דומיין בסיומת ישראל לשרת, ייתכן ותצטרך להוסיף את כתובת ה-idn של הדומיין (הקידוד של הכתובת שנהיה כמו שמוגדר לך ברשומה A)
-
@by6199 כתב בהפניית דומיין:
כי ניסיתי להוסיף את הכתובת בעברית אצל אתר אחסון ולא הצלחתי כנראה בשל הסיומת.- אם אתה עושה הפנייה דרך הרשם לא צריך שהדומיין יהיה מוגדר בשרת.
- סיכוי גבוה שאם הגדרת אצל הרשם להפנות לשרת שלך, (כמו שנראה בתמונה) הפניית 301 לא תעבוד זה סוג של התנגשות שאחד מההגדרות לא יפעלו.
- על מנת להוסיף דומיין בסיומת ישראל לשרת, ייתכן ותצטרך להוסיף את כתובת ה-idn של הדומיין (הקידוד של הכתובת שנהיה כמו שמוגדר לך ברשומה A)
1.תודה. אז מאיפה מתבצע ההפניה?
3. ניסיתי גם את הכתובת הזו, (עם הסיומת .xn--4dbrk0ce) ולא הצליח. זה מה שנרשם: "הדומיין חייב להיות ערך חוקי" -
@by6199 כתב בהפניית דומיין:
1.תודה. אז מאיפה מתבצע ההפניה?
3. ניסיתי גם את הכתובת הזו, (עם הסיומת .xn--4dbrk0ce) ולא הצליח. זה מה שנרשם: "הדומיין חייב להיות ערך חוקי"אתה צריך להחליט האם אתה מפנה לשרת או משאיר בברירת המחדל של הרשם.
אם אתה משאיר אצל הרשם אתה עושה הפניית 301
אם בשרת כמו שכתבו לך מדריך למעלה.
הוספת הדומיין ישראל, לא בטוח שהשרת שלך תומך, אבל אם מקודד אז תכניס את כל הדומיין לא רק הסיומת ישראל -
וורדפרס למשל לא תומך בזה בלי טריקים משוכללים. אם האתר תומך, עליך פשוט ליצור אתר נוסף באירוח/שרת ולהגדיר כקבצי האתר את אותה תיקיה.
אכן זה וורדפרס אז בשלב ראשון נעשה הפניה. איך עושים את זה? @by6199 צריך להיות רשום הפניה 301?
סליחה, בדיוק היום למדתי ששגיתי ויש כן אפשרות מובנית קלה ורשמית להציג את אותו אתר עם דומיינים רבים בוורדפרס:
-
עדכון: זה התגובה ששלחו לי:
לקוח יקר,תודה על פנייתך!
ההפנייה תקינה אך האיגוד טרם הפעיל את הדומיינים בסיומת זו
אשמח לעמוד לשרותך בכל עת.
בברכה,
גלקום
Communigal Communication Ltdרק בגלקום - קניית הדומיין הזולה בישראל !!!
סיומות COM, CO, BIZ US מחכות לכם במחירים מפתיעים באתר שלנו