שליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט | מתעדכן
-
@אביי כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט | מתעדכן:
@איצי כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט | מתעדכן:
כי המשקל שלהם הוא פחות מאחד בייט.
אתה מכיר הודעת אימייל שקטנה מ1 בייט?
לי זה קרה.
לדוגמא מייל עם משפט קצר בן כמה מילים וכדו'.
(יש הבדל בין בייט ל MBׁׁׁׂׂׂׂׂׂׂׂׂ?) (לי מופיע בעריכת הסימנייה MB) -
@איצי כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט | מתעדכן:
(יש הבדל בין בייט ל MBׁׁׁׂׂׂׂׂׂׂׂׂ?) (לי מופיע בעריכת הסימנייה MB)
MB זה מיליון בייט...
( ליתר דיוק 1,048,576 בתים... המכלול) -
-
-
@אביי עדיין מיש לי איזשהי תקלה, (כמעט) כל השלוחות הוגדרו פתאום כ'תפריט' ונכתב להם בtitle 'בדיקה'
וכל זה במקום קבלת נתונים/השמע"ק/צינתוקים/רשימת השמעה
וכן יש עוד איזה באג שזה משמיע לי שיש מייל שלא נקרא גם כשהכל נקרא ולפעמים בכל חזרה לתפריט ראשי זה משמיע לי 'המייל נשלח בהצלחה'
-
@אביי אם אפשר להוסיף עוד שני הגדרות
- שינוי שם רשימת הצינתוקים
- שינוי הזיהוי ממנו יצא הצינתוק
התועלת שבזה אם אני רוצה לעשות שני מיילים על אותה מערכת שיהיה לי אפשרות לנהל צינתוקים וזיהוי לכל אחד בנפרד
תודה על הכל
||ואשמח אם לפחות בינתיים (או אם לא בא לך לעשות את ההגדרות הללו) לומר לי באיזה קובץ רשום שני הפרטים האלו ואני אשנה את זה אצלי לבד... תודה||
-
@אביי כמה הערות,
א, להוסיף בשליחת מייל אפשרות להוספת קובץ שמע (שיהיה נתון לבחירה האם להוסיף טקסט ואם כן יעביר לנתון של הטקסט ואם לא יעביר לשאלה האם להוסיף שמע ואם כן יעביר לנתון הקלטת שמע ואם לא יסיים וישלח את המייל)
ב, כל פעם בכניסה למערכת המערכת משמיעה שיש מייל חדש אפילו שכבר שמעתי אותו
אני אזכר בעוד אני אעדכן
ושוב תודה -
@avramk כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט | מתעדכן:
@אביי אני חושב שא' השינויים הנצרכים זה הקלדה רציפה בטלפון בלי לעצור בין אות לאות, אני חושב שזה יהיה מושלם
אי אפשר לעשות את זה (כרגע) בלי התחברות לשרת חיצוני שזה פחות מאובטח, (או ש @אביי יפתח משהו בסקריפט של גוגל...)
-
@א-ב-ו-ב כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט | מתעדכן:
@אביי אם אפשר להוסיף עוד שני הגדרות
- שינוי שם רשימת הצינתוקים
- שינוי הזיהוי ממנו יצא הצינתוק
התועלת שבזה אם אני רוצה לעשות שני מיילים על אותה מערכת שיהיה לי אפשרות לנהל צינתוקים וזיהוי לכל אחד בנפרד
תודה על הכל
@אביי כמה הערות,
- להוסיף בשליחת מייל אפשרות להוספת קובץ שמע (שיהיה נתון לבחירה האם להוסיף טקסט ואם כן יעביר לנתון של הטקסט ואם לא יעביר לשאלה האם להוסיף שמע ואם כן יעביר לנתון הקלטת שמע ואם לא יסיים וישלח את המייל)
- כל פעם בכניסה למערכת המערכת משמיעה שיש מייל חדש אפילו שכבר שמעתי אותו
אני אזכר בעוד אני אעדכן
ושוב תודה
המשך...
- גם אם הגדרתי שלא ישמיע את שם הנמען הוא משמיע את השם (אמנם הוא לא משמיע את הכתובת מייל אבל את השם כן).
- קבצים מצורפים, משמיע את כמות הקבצים בכל השירשור ולא בהודעה האחרונה
- אחרי שליחת מייל הוא לא משמיע שההודעה נשלחה בהצלחה אלא רק 'נרשמת בהצלחה' ואחרי זה בשיחה הבאה בכל פעם שאני מגיע לתפריט הראשי אני שומע ש'ההודעה נשלחה בהצלחה'
-
@א-ב-ו-ב כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט | מתעדכן:
- אחרי שליחת מייל הוא לא משמיע שההודעה נשלחה בהצלחה אלא רק 'נרשמת בהצלחה' ואחרי זה בשיחה הבאה בכל פעם שאני מגיע לתפריט הראשי אני שומע ש'ההודעה נשלחה בהצלחה'
כנראה לא הבנת איך המערכת עובדת
אם תחפור קצת בהגדרות של המערכת שלך בימות (לא ביקשתי שתלמד את הסקריפט הגאוני של @אביי) תראה ששלוחת שליחת הודעה מוגדרת כקבלת נתוניםtype=recording_and_entering_data
כלומר שאתה משאיר מידע כלשהו במערכת של ימות (במקרה דנן: כתובת מייל, נושא וגוף הודעה) הסקריפט שרץ פעם בזמן קצוב נתקל במידע שהשארת ושולח את ההודעה. אי לכך בהתאם לזאת ואשר על כן חולף פרק זמן קצר בין הקליטה בהצלחה של הנתונים במערכת לבין ריצת הסקריפט = שליחת המייל...
מקוה שהועלתי... -
(או ש @אביי יפתח משהו בסקריפט של גוגל...)
אני מצרף כאן קוד שכתבתי למערכת בימות בשפת PHP,
מניח שזה יעזור לוfunction digits2abc($k) { $array_number = [3333, 333, 33, 3, 2222, 222, 22, 2, 6666, 666, 66, 6, 55555, 5555, 555, 55, 5, 44444, 4444, 444, 44, 4, 99999, 9999, 999, 99, 9, 8888, 888, 88, 8, 7777, 777, 77, 7, 0, 00, '*']; $array_abc = [3, "ג", "ב", "א", 2, "ו", "ה", "ד", 6, "ט", "ח", "ז", 5, "ל", "ך", "כ", "י", 4, "ן", "נ", "ם", "מ", 9, "ף", "פ", "ע", 'ס', 8, "ק", "ץ", 'צ', 7, "ת", "ש", "ר", " ", 0, ""]; return str_replace($array_number, $array_abc, $k); }
נ.ב. לא טיפלתי שטרודל , סימן קריאה וכו'