שליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט | מתעדכן
-
@איצי כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט | מתעדכן:
אין אפשרות להפעיל את הסקריפט. למה?????????????
-
ערב טוב
גם לי זה עשה אותו דבר.
יש לזה פיתרון? -
@יאיר-שריקי כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט | מתעדכן:
ערב טוב
גם לי זה עשה אותו דבר.
יש לזה פיתרון?מצטרף לעניין
@אביי יש פתרון?
תודה רבה -
-
@מיכאלוש כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט | מתעדכן:
אצלי באופן אישי עובד מעולה, ולא ממש נתקלתי בבעיות...
חשבתי על יצירה חד"פ של טוקן ושימוש רציף בו ללא הפסקה... רק אני לא יודע האם יש מגבלת זמן לטוקן שמשתמשים בו נניח כל 60 דק'...
וגם השאלה איך ליצור את הטוקן הראשוני, האם בשיטת ניסוי וטעיה עד שיחזור טוקן, או דרך שרת חיצוני (שזה בעצם פגיעה באבטחה).צ"ע
-
@אביי כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט | מתעדכן:
חשבתי על יצירה חד"פ של טוקן ושימוש רציף בו ללא הפסקה... רק אני לא יודע האם יש מגבלת זמן לטוקן שמשתמשים בו נניח כל 60 דק'...
@ערוץ-הסקרים כתב בבהמשך לבעיה שפורסמה עם השרתים של גוגל:
שימו לב כי שip נחסם מימות המשיח, הוא לא יוכל להתחבר יותר בטוקן מסוג מערכת:סיסמה או ליצור טוקן מאובטח בapi/Login,
אבל הוא כן יוכל לשלוח בקשות עם טוקן שנוצר בעבר או שתיצרו בשרת פרוקסי,
מגבלות טוקן שיוצרים בapi/Login: אי שימוש בטוקן במשך 90 דקות, פג תוקפו, ולא יהיה פעיל יותר.
עריכה: בתיעוד כתוב תוקף הטוקן 60 דק' ללא שימוש@אביי כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט | מתעדכן:
וגם השאלה איך ליצור את הטוקן הראשוני, האם בשיטת ניסוי וטעיה עד שיחזור טוקן, או דרך שרת חיצוני (שזה בעצם פגיעה באבטחה).
אני חושב שפשוט תשאל את האנשים האם הם רוצים שרת חיצוני אפילו שזה פוגע באבטחה, או רוצים לנסות כמה פעמים עד ש״יתפוס״ הטוקן, והוא ישאר לתמיד
-
@צבי-ש @הכל-מלמעלה @יאיר-שריקי אני רוצה להעלות עדכון שיפתור את הבעיה, אבל אצלי לא ראיתי שהוא נתקע, אז אין לי לוגים של הבעיה, אשמח אם מישהו יוכל לשלוח לי את הפלט של השרת של ימות כשבקשה נחסמת.
@צבי-ש הלכתי על לופ של יצירת טוקן, עד שיהיה אחד מוצלח (אצלי כולם היו מוצלחים..) ואז לשמור אותו הלאה, עם בדיקה בכל הרצה שהוא עדיין תקף..
-
עדכון: הסקריפט עודכן בתאריך 03/02/23 לגירסה v7.6.3
עקב תקלות חוזרות ונשנות בתקשורת עם שרתי ימות המשיח משרתי גוגל, שיננו את שיטת האימות מול השרתים של ימות המשיח ואנו מקווים שבכך ייפתרו הבעיות שחוו רבים מהמשתמשים בימים האחרונים.
לעדכון היישום לגירסה האחרונה ביותר שמספרה 7.6.3 ושוחררה ביום שישי י"ב בשבט תשפ"ג יש להיכנס לקישור הבא: https://bit.ly/3ViDljv
למחוק את הקובץ הישן, ולהריץ את ההתקנה בקובץ החדש...עלתה בינתיים גירסה 7.6.4 שמאפשרת יצירה ידנית של הטוקן למי שהיצירה האוטומטית לא מצליחה אצלו.
-
@אביי כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט | מתעדכן:
@איצי כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט | מתעדכן:
@אביי נראה לי שאפשר לעשות במקום 1 בייטים, 0.1 בייטים. אולי זה יעזור לפתרון חלק מהבעיות.
את מה בדיוק זה יפתור?
את זה שחלק מהאימיילים שמגיעים לג'ימייל לא מגיעים לטלפון ולא "מצונטקים" כי המשקל שלהם הוא פחות מאחד בייט.
-
כי המשקל שלהם הוא פחות מאחד בייט.
אתה מכיר הודעת אימייל שקטנה מ1 בייט?
לי זה קרה.
לדוגמא מייל עם משפט קצר בן כמה מילים וכדו'.
(יש הבדל בין בייט ל MBׁׁׁׂׂׂׂׂׂׂׂׂ?) (לי מופיע בעריכת הסימנייה MB) -
(יש הבדל בין בייט ל MBׁׁׁׂׂׂׂׂׂׂׂׂ?) (לי מופיע בעריכת הסימנייה MB)
MB זה מיליון בייט...
( ליתר דיוק 1,048,576 בתים... המכלול)