שוב, צילומי הצ'קים בבנקים
-
שוב עלה הנושא כאן של צילומי הצ'קים מהמחשב.
זה מאוד מעצבן שבמקום להיסחב להפקיד צ'קים בבנק, אפשר בתאוריה לעשות זאת מהבית.
כתבתי שם על פתרון קצת נועז:
היות וצילום הצ'קים בסמרטפון עובד על 2 פעולות: 1. סריקת הברקוד של פרטי הבנק והצ'ק, וקבלת הסכום מהמשתמש. 2. קבלת צילום הצ'ק על שני צידיו.
לנסות לחקות את תהליך שליחת הנתונים לבנק, ולבנות איזו-שהיא תוכנה, שתבצע את זה.
יש סיכוי?
יש לזה מניעה חוקית?פורסם במקור בפורום CODE613 ב09/07/2017 14:17 (+03:00)
-
@דוד ל.ט.
מכשיר עוד אפשר עם אימולטור,
הבעיה שאף אחד עדיין לא הצליח לצלם צ'ק דרך אימולטור...
וכשיהיה אימולטור שיתמוך בעניין, נוכל להשתמש בו.@דוד ל.ט.
אבל אי אפשר לדמות חשבון בבנק ושיק עם שום כלי.
אז זה השלב הבעייתי.מה הבעיה לעשות את זה עם חשבון אמתי, וצ'ק אמיתי?
מקסימום אתרום לך צ'ק ע"ס 1 ש"חפורסם במקור בפורום CODE613 ב09/07/2017 22:24 (+03:00)
-
לא שחשבתי לרגע שאי אפשר, רק לספר לך שהרגע התקנתי אמולטור של Visual Studio, הפעלתי את המכשיר, לחצתי על המצלמה והופה צילם אותי.
כעת אני צריך זמן+אנרגיה. כשיהיה לי בס"ד ואז אתקין את האפליקציה של בנק מזרחי וכן לבדוק איך לצפות בתקשורת ואז לראות מה לעשות.פורסם במקור בפורום CODE613 ב28/07/2017 02:53 (+03:00)
-
@דוד ל.ט.
לא שחשבתי לרגע שאי אפשר, רק לספר לך שהרגע התקנתי אמולטור של Visual Studio, הפעלתי את המכשיר, לחצתי על המצלמה והופה צילם אותי.
כעת אני צריך זמן+אנרגיה. כשיהיה לי בס"ד ואז אתקין את האפליקציה של בנק מזרחי וכן לבדוק איך לצפות בתקשורת ואז לראות מה לעשות.אני מדבר על אפליקציית בנק הפועלים, שעשרות אנשים ניסו לצלם בהצלחה צ'ק, וללא הצלחה.
הלוואי ואתה תצליח, זה יהיה בשורה של ממש!פורסם במקור בפורום CODE613 ב28/07/2017 12:16 (+03:00)
-
הבעיה בצילום דרך האמולטור, הוא שהמצלמות אינטרנט במחשבים פחות מותאמות לצילומי מאקרו ולכן הברקוד בצ'ק לא נראה בצורה תקינה,
אני דווקא חשבתי (חיפשתי קצת ברשת ונראה לי שזה לא קיים) על דרייבר של מצלמת רשת וירטואלית שיהיה אפשר להכניס אליו תמונה (סריקה) קיימת והוא יציג אותה כביכול זה מגיע מהמצלמה בלייב, כך יסרקו את הצ'ק בצורה ברורה ואח"כ יכניסו לאמולטור של המצלמה, וכשיפעילו את המצלמה המצלמה תציג את הצ'ק בצורה ברורה ותקינהפורסם במקור בפורום CODE613 ב29/07/2017 21:25 (+03:00)
-
@chagold רציתי לכתוב בסוגריים שכיון שזה לא שירות "אוטומטי" מדובר בתיאום מול הבנק, ונדמה לי שתיאום כזה עם רזולוציה כה טכנית מחייב שהלקוח העסקי חולש על עסק כמו שופרסל ולא מספיק להיות סתם "לקוח עסקי".
אבל ייתכן מאוד שאני טועה, לא תפסיד מלבדוק ולעדכן אותנו על מה קיבלת בתשובה מהבנקאי שלך/של העמותה. -