-
@הפצת-אנקי ככה זה בסדר?

@צדיק-תמים מצוין! אם הייתי יודע שזה כזה מהר הייתי מחכה עוד יום..
אם תוכל גם להסיר את הסמלים שבצד ימין למעלה זה יהיה מושלם! -
@צדיק-תמים מצוין! אם הייתי יודע שזה כזה מהר הייתי מחכה עוד יום..
אם תוכל גם להסיר את הסמלים שבצד ימין למעלה זה יהיה מושלם!@הפצת-אנקי CSS (כולל הסתרת הכפתורים):
.modebar-group { display: none !important } .js-plotly-plot .plotly div { direction: ltr }לא יודע איך מכניסים בדבר הזה CSS, תבדוק אתה... אני פשוט העתקתי את הHTML לאחר הרינדור דרך הכלי פיתוח ויצרתי עותק מקומי, ועליו עבדתי עם live-css-editor
-
@הפצת-אנקי CSS (כולל הסתרת הכפתורים):
.modebar-group { display: none !important } .js-plotly-plot .plotly div { direction: ltr }לא יודע איך מכניסים בדבר הזה CSS, תבדוק אתה... אני פשוט העתקתי את הHTML לאחר הרינדור דרך הכלי פיתוח ויצרתי עותק מקומי, ועליו עבדתי עם live-css-editor
@צדיק-תמים אמר ב(js) RTL לסקריפט plotly:
plotly-plot .plotly div { direction: ltr }
יש בעיה אחת, שבתוכנה הטקסט "זולג" לשורה הבאה. מה שלא קורה בכרום גם אני פותח את אותו html (המנוע של התוכנה מבוסס כמדומני על כרומיום)
-
@צדיק-תמים אמר ב(js) RTL לסקריפט plotly:
plotly-plot .plotly div { direction: ltr }
יש בעיה אחת, שבתוכנה הטקסט "זולג" לשורה הבאה. מה שלא קורה בכרום גם אני פותח את אותו html (המנוע של התוכנה מבוסס כמדומני על כרומיום)
@הפצת-אנקי מה הכוונה זולג? אני בדקתי את הCSS הזה גם בתוכנה עצמה (דרך הכלי פיתוח)
-
@הפצת-אנקי מה הכוונה זולג? אני בדקתי את הCSS הזה גם בתוכנה עצמה (דרך הכלי פיתוח)
@צדיק-תמים כנראה שזה קשור לעובדה שהטקסט בעברית. כשהחלפתי אותו לאנגלית הוא הסתדר ואם כן הפיתרון שלך יעזור. עוד לא מצאתי איך להוסיף את הCSS הזה מקווה שאסתדר.
-
@צדיק-תמים כנראה שזה קשור לעובדה שהטקסט בעברית. כשהחלפתי אותו לאנגלית הוא הסתדר ואם כן הפיתרון שלך יעזור. עוד לא מצאתי איך להוסיף את הCSS הזה מקווה שאסתדר.
@הפצת-אנקי לא הבנתי, בתמונה שהבאתי זה בעברית ואמרת שזה טוב
-
@הפצת-אנקי לא הבנתי, בתמונה שהבאתי זה בעברית ואמרת שזה טוב
@צדיק-תמים נכון. זה אחרי התיקון שלך שעוד לא הצלחתי לשלב. אצלי זה נראה כך:

-
@הפצת-אנקי אני מבין שJS אתה כן יודע להוסיף, המרתי את הCSS לJS:
for (let index = 0; index < 3; index++) { document.querySelector('[href="https://plotly.com/"], .modebar-group, div .modebar-group').remove() } document.querySelector(".js-plotly-plot .plotly div").style.direction = "ltr"אתה יכול לבדוק את זה גם בכלי פיתוח, בלשונית הקונסול.
-
for (let index = 0; index < 3; index++) { document.querySelector('[href="https://plotly.com/"], .modebar-group, div .modebar-group').remove() } document.querySelector(".js-plotly-plot .plotly div").style.direction = "ltr"אתה יכול לבדוק את זה גם בכלי פיתוח, בלשונית הקונסול.
@צדיק-תמים בקונסול זה מה שיצא:

כלומר זה העלים את הפינה אבל לא נפתרו הזליגת טקסט והמיקום.
אגב, אם תוכל, אשמח להוסיף לזה גם border-radius: 10px; כמו בשאר האלמנטים בעמוד. -
-
@צדיק-תמים הצלחתי להוסיף את הCSS. זה נמצא בקובץ:
"butify\user_files\assets\css\overview.css"אבל זה רק מחק את הפינה עם הסמלים ולא סידר את המיקום והזליגה של הכתב.
-
@צדיק-תמים הצלחתי להוסיף את הCSS. זה נמצא בקובץ:
"butify\user_files\assets\css\overview.css"אבל זה רק מחק את הפינה עם הסמלים ולא סידר את המיקום והזליגה של הכתב.
@הפצת-אנקי כל שינוי בקבצי js/css מתעדכן מיידית בתוכנה?
-
@הפצת-אנקי כל שינוי בקבצי js/css מתעדכן מיידית בתוכנה?
@צדיק-תמים לא, צריך להפעיל את התוכנה מחדש.
-
@הפצת-אנקי מה זה הנתיב הזה? זה נראה נתיב יחסי
-
@צדיק-תמים זה המלא:
"C:\Users\%USERNAME%\AppData\Roaming\Anki2\addons21\butify\user_files\assets\css\overview.css" -
@צדיק-תמים זה המלא:
"C:\Users\%USERNAME%\AppData\Roaming\Anki2\addons21\butify\user_files\assets\css\overview.css" -
@צדיק-תמים יש חדש?
-
@צדיק-תמים יש חדש?
@הפצת-אנקי לא יצא לי משהו ברור, ואני לא מצליח ללכוד את האלמנט של הפופ-אפ הזה. מצטער
-
ה הפצת אנקי התייחס לנושא זה ב
-
בס"ד נמצא הפתרון.
היה צריך להכניס את הCSS הזה:.plot-container{ direction: rtl !important; }
תודה ל @צדיק-תמים .
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות