סייבר
-
-
@a0533057932 אמר בסייבר:
ניתן להאזין לשיחות
לא להתקין רוגלהאאל"ט הסיפור הוא הפוך...
בעצם לדבר בטלפון זה הדבר הכי לא מאובטח מבחינת רשויות...
באו האפליקציות למיניהם שאמורים לפתור את זה, 'הצפנה מקצה לקצה', בשביל זה הרשויות צריכים להגיע להאקרים שיפרצו את הטלפון... (על הדרך יש עוד דברים כמו תמונות וכדו', אבל בעיקר התכתבויות מאובטחות). -
@t0533185951 אמר בסייבר:
לשחזר שיחות אחורה
נשמע לא הגיוני, הרי האותות היו וחלפו, הם לא נשמרו בשום מקום.
גם לגבי פגסוס, אני לא מצליח להבין איך הם מסוגלים לדעת מה שנמחק מהמכשיר (כפי שפורסם) הוא נשמר היכן שהוא?
-
@t0533185951 אמר בסייבר:
לשחזר שיחות אחורה
נשמע לא הגיוני, הרי האותות היו וחלפו, הם לא נשמרו בשום מקום.
גם לגבי פגסוס, אני לא מצליח להבין איך הם מסוגלים לדעת מה שנמחק מהמכשיר (כפי שפורסם) הוא נשמר היכן שהוא?
הם לא יודעים מה שנמחק
הם אולי מצליחים לשחזר מידע אבל זה רק מה שתוכנה יכולה לשחזר -
@a0533057932במשפט נתניהו הצליחו לשחזר ולהביא מידע גם של שנים אחורה,
כל זה בסמארטפונים של החברות הרגילות, בסמארטפונים של אפל לא ניתן לשחזר אחורה ומאוד קשה לפרוץ, היה תיק מתוקשר שה FBI לא הצליחו לפרוץ לסמארטפון של מחבל עציר מנהלי שהיה ידוע שהוא בדרכו לפיגוע, וחברת אפל לא הסכימה לפרוץ עבורם...... -
@t0533185951 אמר בסייבר:
@a0533057932במשפט נתניהו הצליחו לשחזר ולהביא מידע גם של שנים אחורה,
כל זה בסמארטפונים של החברות הרגילות, בסמארטפונים של אפל לא ניתן לשחזר אחורה ומאוד קשה לפרוץ, היה תיק מתוקשר שה FBI לא הצליחו לפרוץ לסמארטפון של מחבל עציר מנהלי שהיה ידוע שהוא בדרכו לפיגוע, וחברת אפל לא הסכימה לפרוץ עבורם......במשפט נתניהו לא שחזרו שנים אחורה
במשפט נתניהו ריגלו במשך שנים בניגוד לחוק אחרי כל מי שרק הסתכל פעם לכיוון שלו
כמו שנחשף הבוקרנ.ב. NSO לא הייתה זו שפרצה לFBI את הפלאפון באותו מקרה?
מעבר על כתבה מ2016 הראה שלא נכתב מי פרץ בסוף אלא שהFBI ביטל את התביעה כי כבר פרץ לבד -
@a0533057932 לגבי נתניהו שיחזרו שם חומר מחוק, למיטב הבנתי....
לגבי ה FBI אני לא זוכר איזה חברה זה היה, אבל העיקרון הוא שהמכשירים הסטנדרט הם מחוברים למחשב המרכזי של סמסונג או שיאומי (לדוגמא) אבל מכשירי אפל הוא כמו מחשב עצמי שלא מחובר לאיזה דאטא מרכזית, לכן הוא מסובך יותר לפריצה. -
@t0533185951 אמר בסייבר:
@a0533057932 לגבי נתניהו שיחזרו שם חומר מחוק, למיטב הבנתי....
לגבי ה FBI אני לא זוכר איזה חברה זה היה, אבל העיקרון הוא שהמכשירים הסטנדרט הם מחוברים למחשב המרכזי של סמסונג או שיאומי (לדוגמא) אבל מכשירי אפל הוא כמו מחשב עצמי שלא מחובר לאיזה דאטא מרכזית, לכן הוא מסובך יותר לפריצה.יש שני חלקים
במשפט נתניהו הסנגורים לקחו פיזית את המכשיר לשחזור חומר מחוק
כמו שניתן לשלוח מחשב לשחזור חומר מחוקובנוגע לאפל הם רצו שאפל תשלח עדכון למכשיר שיבטל את הנעילה
ואפל סרבה
והם לא יכלו לפרוץ אותו כי פחדו שהוא הפעיל את ההגנה שאחרי מספר הקשות שגויות המכשיר מתאפס -