-
@chocolate אמר בשליחת מייל דרך SMTP של גימייל רגיל:
לא, יש לי תוכנה על שרת VPS של CONTABO שנותן לי אופציה להכניס פרטי SMTP ואז שולח מיילים דרכו
אוקי, אז במקרה שאתה לא השרת מיילים מה הקשר שלך לרשומות SPF או DKIM והכל?
הרי אם SMTP של ג׳ימייל אתה לא יכול להוציא זיהוי שהוא לא החשבון ג׳ימייל (ככה זכור לי), אז זה לא משנה.מה בעצם אתה רוצה לעשות? לשלוח עם SMTP של ג׳ימייל עם FROM של הדומיין שלך? זה מצליח להישלח ככה? אתה רואה שהשולח הוא ג׳ימייל?
-
אבל חסר להם ENCRYPTION
זה כבר DKIM.
אבל זה צריך להיות משתי הצדדים, שרת הSMTP צריך לשלוח את המייל חתום ואתה צריך לפרסם את המפתח הציבורי ברשומת TXT עם אותו ה Selector שהSMTP שולח. -
נכון מאוד
אפשרי לחלוטיןאוקי, יפה, לא ידעתי. לפי התמונה כאן נראה שיש לך SPF, לגבי DKIM זה קצת בעיה לדעתי כי ג׳ימייל לא בדיוק ספק מיילים שלך, אתה רוכב עליהם.
לא התנסתי בנושא באמת אף פעם.
פשוט יותר להיות בעצמך שרת המיילים. -
@שמואל4 אמר בשליחת מייל דרך SMTP של גימייל רגיל:
פשוט יותר להיות בעצמך שרת המיילים.
נכון
כל מה שאני רוצה להרוויח פה זה שיגיע מכתובת גימייל ולא מדומיין מסויים
ולמה?
-
@shmuel754 אמר בשליחת מייל דרך SMTP של גימייל רגיל:
@chocolate לפני שאתה ממשיך לשלוח דרך SMTP של גימייל, קח בחשבון שיש מגבלות בשליחת SMTP דרך גימייל, נדמה לי 500 הודעות ליום או הודעה אחת ל500 נמענים ביום.
זה בדיוק השאלה שלי למה.
השערה שלי שהוא עושה את זה כי הוא רוצה לצאת משרת "אמין".
אם זה הסיפור לדעתי זה טעות. אם אתה באמת שרת תקין אז תגדיר אותו כמו שצריך ולא תזדקק ל"חסד" של לצאת משרת של גוגל. -
ואם כל זה אני רוצה שזה יגיע מסיומת @גימייל
נראה ממה שאתה שואל שאתה דווקא כן רוצה שזה יגיע מFROM של דומיין.
אם אתה רוצה מגימייל למה אתה צריך SPF? תגדיר את הFROM את אותו המייל של גימייל.בכללי, למה אתה צריך את ה Postfix אם אתה שולח עם זיהוי גימייל?
-
איך אני יכול לשלוח בלי POSTFIX?
השאלה איך אתה שולח..
אתה יכול לשלוח ישירות מול SMTP של גוגל -
השאלה איך אתה שולח..
אתה יכול לשלוח ישירות מול SMTP של גוגלהבעיה הוא שאני לא זה שהגדרתי איך לשלוח, זה התקנה של תוכנה שמגיע עם ההגדרות שלו,
עכשיו התחלתי לחפור בתוך הקבצים שלו וזה נראה שאני יכול לשנות סוג שליחה,/** * Which method to use to send mail. * Options: "mail", "sendmail", or "smtp". * @var string */ public $Mailer = 'mail'; /** * The path to the sendmail program. * @var string */ public $Sendmail = '/usr/sbin/sendmail';
אבל אני יודע מה עוד אצטרך לשנות לשנות את זה לSMTP
-
השאלה איך אתה שולח..
אתה יכול לשלוח ישירות מול SMTP של גוגלהבעיה הוא שאני לא זה שהגדרתי איך לשלוח, זה התקנה של תוכנה שמגיע עם ההגדרות שלו,
עכשיו התחלתי לחפור בתוך הקבצים שלו וזה נראה שאני יכול לשנות סוג שליחה,/** * Which method to use to send mail. * Options: "mail", "sendmail", or "smtp". * @var string */ public $Mailer = 'mail'; /** * The path to the sendmail program. * @var string */ public $Sendmail = '/usr/sbin/sendmail';
אבל אני יודע מה עוד אצטרך לשנות לשנות את זה לSMTP
אולי אם תביא את שם התוכנה יהיה יותר קל לעזור
-
@a0533057932 אמר בשליחת מייל דרך SMTP של גימייל רגיל:
אולי אם תביא את שם התוכנה יהיה יותר קל לעזור
https://github.com/milan9615/vtiger7/blob/master/modules/Emails/class.phpmailer.php
-
בינגו!!
שניתי/** * Which method to use to send mail. * Options: "mail", "sendmail", or "smtp". * @var string */ public $Mailer = 'smtp';
ו
/** * Send messages using SMTP. * @return void */ public function isSMTP() { $this->Mailer = 'smtp'; }
והכול תקין
תודה רבה לכולכם
עכשיו הרווחתי גם שאין נשלח VIA שרת שלי, אלא כתוב רק גימייל כאילו נשלח מגימייל רגיל
-
@chocolate זה נראה קוד של PHPMailor.
אתה לא בדיוק אמור לגעת במחלקה עצמה, אפשר להגדיר את הערכים האלה מבחוץ... נו נו. -