סורק צקים - אקסס
-
לפני שאני מתחיל עם interop או בקשות http listener או TCP
ישנה עוד תיקייה בדוגמאות קוד שהם נותנים שבה הם משתמשים עם קובץ OCX ופקד activeX בתוך הטופס של VB.
חשבתי אולי זה יעבוד לי באקסס, רשמתי את הקובץ OCX, הוספתי רפרנס בעורך קוד של אקסס, אבל לא מופיע לי פקד activeX כזה בטפסי אקסס, איך אני מוסיף אותו?ניסיתי להוסיף באמצעות פקודת המאקרו RegisterActiveXControls והוא מוציא שגיאה:
מצ"ב התייקיה
פורסם במקור בפורום CODE613 ב21/05/2017 20:34 (+03:00)
-
אני לא בטוח שאני עושה מה שרצית.
אבל תבדוק אם האקסס המצורף עובד לך.
(כנראה אצלי חסרה ההתקנה)אתה לא צריך לשים קובץ, תראה בקוד של הטופס שם איך אני פונה לאובייקט שלו
OCXDemo.rarפורסם במקור בפורום CODE613 ב21/05/2017 22:22 (+03:00)
-
-
@דוד ל.ט.
אז תבנה EXE בדוטנט ותריץ אותו מאקסס עם פרמטרים.כיון שהדוטנט יכול לכתוב ולקרוא ישירות לטבלאות.
אם אני מפעיל EXE חיצוני, איך אני יכול לקבל אישור לתוך האקסס שהסריקה הסתיימה?
אכן בעיה... קצת סיבוך לכתוב באקסס קוד שמחכה לתשובת תהליך חיצוני.
אבל את תוצאות והתקדמות הפעולה תוכל לכתוב ישירות לטבלת האקסס, רק שעליך להתגבר מבחינת ממשק על הקטע של ה"המתנה" לסיום הפעולה.פורסם במקור בפורום CODE613 ב21/05/2017 23:33 (+03:00)
-
@ClickOne
אני לא בטוח שאני עושה מה שרצית.אבל תבדוק אם האקסס המצורף עובד לך.
(כנראה אצלי חסרה ההתקנה)אתה לא צריך לשים קובץ, תראה בקוד של הטופס שם איך אני פונה לאובייקט שלו
אני מקבל את השגיאה הזו:
לשגיאה הזו אין פתרון?
הוא מצפה ל set למשתנה שהגדרת, איך מכניסים ערך למשתנה מסוג activeX?פורסם במקור בפורום CODE613 ב22/05/2017 00:39 (+03:00)
-
דוד, להקים שרת HTTP בתוך דוטנט נראה לי שלא צריך הרשאות.
זה רק מממש את המחלקה של http listenerלגבי להמתין לקוד יציאה בלי API:
Dim wsh As Object Set wsh = VBA.CreateObject("WScript.Shell") Dim waitOnReturn As Boolean: waitOnReturn = True Dim windowStyle As Integer: windowStyle = 1 Dim errorCode As Long errorCode = wsh.Run("notepad.exe", windowStyle, waitOnReturn) If errorCode = 0 Then MsgBox "Done! No error to report." Else MsgBox "Program exited with error code " & errorCode & "." End If
פורסם במקור בפורום CODE613 ב22/05/2017 01:20 (+03:00)
-
תודה לכל החברים שהקדישו מזמנם
לא תמיד אני רוצה להמתין לקוד יציאה כדי להתעדכן (סריקה של כמה צ'קים לדוגמא)
חשבתי להפעיל מאקרו עם הפונקציה "RunCode" שמפעילה פונקציית קוד שמעדכנת את הטבלה / הטפסים וכל דבר אחר.
הפעלת מאקרו מVB:'Start Access and open the database. oAccess = New Microsoft.Office.Interop.Access.Application oAccess.Visible = False oAccess.OpenCurrentDatabase("c:\OfficeMacroTest.accdb", False) oAccess.DoCmd().RunMacro("Macro1")
אנסה ואעדכן
פורסם במקור בפורום CODE613 ב22/05/2017 09:35 (+03:00)
-
רק שאם אתה הולך על זה, כבר תעדכן את הטבלאות ישר.
אני מבצע כמה בדיקות לפני ההוספה לטבלה, ויותר נוח לעשות כבר הכל מתוך אקסס.
בסוף השתמשתי בפונקציה run שמפעילה פונקצייה ישירות (לא דרך מאקרו), לתוכה אני שולח ישירות את הפרמטרים הרצויים להמשך טיפול באקסס.
תודה לכל העוזרים והמסייעים.
פורסם במקור בפורום CODE613 ב22/05/2017 18:24 (+03:00)