-
יש לי חיפוש בכל המסמך שעשיתי כמו ש @OdedDvir הסביר בטוב טעם כאן
ב"ה עובד מעולה ובשימוש כבר הרבה זמן
אמנם רציתי לשאול האם אני יכול לשפר אותו ע"י הדגשה (באופן כל שהיא) של התוצאות חיפוש כמו בתמונה הבאה או אחרת
או אפי' שהאותיות יהיו בצבע שונה
את האמת אני חושב שיתכן ולא אפשרי כי ניסיתי באופן ידני לשנות חלק מהתווים בתא לצבע שונה או לעשות להם רקע שונה ולא הצלחתי מה שנראה כלא אפשרי... (הלוואי ויתקנו אותי)..
תודה רבה מראש.. -
התקדמות אבל....
הצלחתי בעיצוב מותנה שאם הערך בחיפוש הוא שווה ל אז הוא יסמן לי את כל התא בצהוב אמנם ישנם 2 בעיות- הצלחתי לעשות את זה על כל התא שבו נמצא המלל אבל לא רק על התוצאה
- א"א משום מה בעיצוב מותנה לעשות אופציה של מכיל אלא רק שווה ל
אולי יש פתרון בקוד vba??
-
@אוריי רעיון נוסף, אולי יותר פשוט מפקד WPF, לשים פקד דפדפן, שכבר קיים באקסס, ובתוכו לשים דף HTML עם כל הנתונים בצורת טבלה, ובדף זה תוכל כבר בקלות לתת רקע צהוב איפה שתרצה ללא הגבלה. ואם אתה צריך אינטרקציה בין אקסס לHTML זה גם אפשרי.
רק מעניין מה יקרה לפקד דפדפן בוינדוס 11 שם שמעתי שלא יהיה IE כלל. -
- מצ"ב קובץ עם אופציה לחיפוש בתוך תיבת טקסט אחת, עם הדגשת התוצאה שהעלו פעם בפורום כשהיה נקרא COOD613 אם אני זוכר טוב זה הועלה ע"י @clickone
טופס חיפוש עם סימון תוצאות החיפוש בצבע.accdb
- יש גם זה - שים לב שזכור לי שהמחבר של הקוד מבקש שיכבתו בקוד שהזכויות יוצרים שלו, משהו כזה.
-
@חייםיודלביץ אמר בהדגשת תוצאות חיפוש באקסס:
מצ"ב קובץ עם אופציה לחיפוש בתוך תיבת טקסט אחת, עם הדגשת התוצאה שהעלו פעם בפורום כשהיה נקרא COOD613 אם אני זוכר טוב זה הועלה ע"י @clickone
יכול להיות שזה נמצא בארכיון?
-
@אוריי
@חייםיודלביץ העלה לך את הקובץ שהעלתי אז - שוב (תסתכל שוב בהודעה שלו)
זה הלינק לקובץ שהוא העלה.הטריק הוא להשתמש בפקד טסט עם הגדרה לטקסט עשיר (שזה HTML) ואז עם קוד לשחק עם הצבע של התווים.
לגבי עיצוב מותנה, אתה יכול להשתמש גם בביטוי, ולא רק ב"ערך שדה הינו" ואז אתה חופשי לכתוב מה שבא לך
בהצלחה
-
@clickone
כתבתי כך=Replace(Nz([yy]![BookList]![IdBook],""),Nz([Forms]![yy1]![SearchTheEntireDocument1].[Text],""),"<font style=""BACKGROUND-COLOR:#FFFF00"">" & Nz([Forms]![yy1]![SearchTheEntireDocument1].[Text],"") & "</font>")
אבל אני מקבל שגיאה כזו
?Name#
-
לאחר שהר' @רחמים עזר לי באישי בטוב טעם ודעת הסביר כל מילה בצורה הכי ברורה שאפשר (וכל מילה שלי מיותרת...)
פשוט מדהים לראות את התוצאה ...
ע"כ אני מעלה לכאן לתועלת הרבים את הפונקציה שהר' @רחמים כתבFunction FindAndHit(findWhat As Variant, text As Variant) As String If IsNull(findWhat) Or IsNull(text) Then FindAndHit = IIf(IsNull(text), "", text) Exit Function End If Dim openTag As String openTag = "<font style=""BACKGROUND-COLOR:#FFFF00"">" Dim closeTag As String closeTag = "</font>" FindAndHit = Replace(text, findWhat, openTag & findWhat & closeTag) End Function
וזה הקריאה בבונה לפונקציה
=FindAndHit(<ערך לחיפוש>,<שדה להחזרה>)
וזה התוצאה המדהימה
@רחמים מקווה שכתבתי טוב אם יש תיקונים תתקן אותי..
ול @clickone היקר הרבה תודה על הרעיון חיסכון של מלא זמן (והרבה הרבה.... )
וכמובן ל @חייםיודלביץ -
@אוריי יפה מאוד!
עוד הצעה קטנה לשיפור:
שמתי לב שהוא מציג בשם המחבר ובהערות את הנקודה בתחילת השורה ולא בסוף. זה אופייני לתיבות טקסט עם טקסט עשיר, שמכילות עברית.
הפתרון הוא לשנות את המאפיין "כיוון קריאה" של תיבת הטקסט מ-"הקשר" ל-"מימין לשמאל", זה יתקן את המיקום של הנקודה.