פורום מקצועות נחסם ברימון
-
@אבי אמר בפורום מקצועות נחסם ברימון:
@by6199 בשביל זה יש נטפרי
תכל'ס רימון גם מאפשר מעבר בין רמות הגנה... ומה הועילו חכמים בתקנתם, וד"ל.דבר ראשון רימון מאפשר מעבר רק בתוך רימון, באתרוג ומסלולים רבים אחרים על פלטפורמת רימון זה לא קיים.
נטפרי, אם מתאים לך תשתמש, הדיון כאן לא היה מה הסינון הטוב יותר או פחות כך שחבל לפתוח את זה כאן.
נ.ב. התשתית השניה שלי היא נטפרי, כשיש חסימה או שימוש באתרוג אני עובר לרשת השניה. -
@by6199 אני מתנצל אם מישהו נפגע מהתגובה שלי.
פשוט כתבת שרימון התחרפנו אז היה מתבקש להציג את האלטרנטיבה, ולציין שהיא ראויה יותר גם מבחינת הסינון, בעיקר מול הענין שברימון (ולא באתרוג) אפשר לעבור בין דרגות.
(אולי מצד 'והייתם נקיים' צריך להקפיד לכתוב אתרוג ולא לזרוק סתם רימון..) -
@אבי אמר בפורום מקצועות נחסם ברימון:
@by6199 אני מתנצל אם מישהו נפגע מהתגובה שלי.
פשוט כתבת שרימון התחרפנו אז היה מתבקש להציג את האלטרנטיבה, ולציין שהיא ראויה יותר גם מבחינת הסינון, בעיקר מול הענין שברימון (ולא באתרוג) אפשר לעבור בין דרגות.
(אולי מצד 'והייתם נקיים' צריך להקפיד לכתוב אתרוג ולא לזרוק סתם רימון..)אני לא חושב שיש היום קהל משמעותי שלא מכיר את נטפרי, מי שלא שם זה או שזה לא אלטרנטיבה עבורו, או עבור המעסיק שלו.
-
@by6199 אמר בפורום מקצועות נחסם ברימון:
אני לא חושב שיש היום קהל משמעותי שלא מכיר את נטפרי, מי שלא שם זה או שזה לא אלטרנטיבה עבורו, או עבור המעסיק שלו.
טעות.
בציבור הדתי לאומי לא מכירים את נטפרי בכלל. -
@lindoorsos אמר בפורום מקצועות נחסם ברימון:
אני לא חושב שיש היום קהל משמעותי שלא מכיר את נטפרי, מי שלא שם זה או שזה לא אלטרנטיבה עבורו, או עבור המעסיק שלו.
טעות.
בציבור הדתי לאומי לא מכירים את נטפרי בכלל.התייחסתי לציבור החרדי.
לציבור הדתי לאומי כציבור, נטפרי לא יכול להתאים הן מבחינה השקפתית והן מבחינה שימושית, בשונה מכלל הקהילות החרדיות שנטפרי יכול להתאים להם, וחוסר התאמה קיים ברמת הפרט, בציבור הדתי לאומי הוא שונה לחלוטין.
נטפרי חוסמת דברים שהינם בבסיס של הציבור הזה והוא פשוט לא רלוונטי.
רק לדוגמא, אתרים של מקד"צ חסומים בנטפרי מבחינה השקפתית -
אני דתי ומסתדר יפה עם נטפרי
רק לדוגמא, אתרים של מקד"צ חסומים בנטפרי מבחינה השקפתית
למה החלטת שהציבור הדתי והא מכינות קדם צבאיות?
לדעתי-אגב-נטפרי יכול יפה מאוד להתאים לציבור הדתי לאומי אם יכירו אותו. -
לדעתי-אגב-נטפרי יכול יפה מאוד להתאים לציבור הדתי לאומי אם יכירו אותו.@by6199 אמר בפורום מקצועות נחסם ברימון:
לציבור הדתי לאומי
אני לא יודע מי אתה ומה אתה, אם אתה כופר בערכים מקודשים של הציבור הדתי לאומי, כנראה שאתה לא שייך אליהם
-
לדעתי-אגב-נטפרי יכול יפה מאוד להתאים לציבור הדתי לאומי אם יכירו אותו.@by6199 אמר בפורום מקצועות נחסם ברימון:
לציבור הדתי לאומי
אני לא יודע מי אתה ומה אתה, אם אתה כופר בערכים מקודשים של הציבור הדתי לאומי, כנראה שאתה לא שייך אליהם
הוא שייך לציבור הדתי לאומי בבירור...
אין חשש..
אבל @LindoorsOS , נטפרי באמת יכול להיות מאוד קשה לשימוש לדתיים (הוא חוסם את כל האתרים הדתיים כמעט, גם חדשות וגם הלכה)
חוץ מהבעיה הבסיסית שנטפרי לא מנסים ולא מבינים שהם חברה אז שיעבדו כמו חברה עם כל מה שנובע מזה. -
לדעתי-אגב-נטפרי יכול יפה מאוד להתאים לציבור הדתי לאומי אם יכירו אותו.
נראה לי שלסביבה שלך נוהגים בציבור החרדי לקרוא חרד"ל
ולא דת"ל -
@איש-אחד-הלך אמר בפורום מקצועות נחסם ברימון:
חוץ מהבעיה הבסיסית שנטפרי לא מנסים ולא מבינים שהם חברה אז שיעבדו כמו חברה עם כל מה שנובע מזה.
אכן, הם רואים את עצמם יותר 'עמותה' מאשר 'חברה'. המניע שלהם היה, הווה ויהיה להציל אנשים מרדת שחת באינטרנט הפרוץ. הם גם לא גובים הרבה כסף על השירות, ולכן הם לא רואים את עצמם כ"כ מחוייבים ל'לקוחות' שלהם. כמובן הכל במושגים של 'יחסית'.
מצדם הם לא 'מוכרים' לך שום דבר, ולכן הם לא צריכים לתת לך שירות, הם עשו לנו טובה שייצרו אפשרות ותשתית נקייה, שאנשים מעצמם ומרצונם באים ורוצים להנות מזה.אגב, אני גם לקוח נטפרי, ואני חושב שהשירות שאני מקבל ביחס להתשלום, גבוהה מאד.
-
לציבור הדתי לאומי
אם אני משתמש בנטפרי, באיזה ערכים מקודשים אני כופר?
@A0533057932 אולי, אבל מי שמשתמש ברימון הרמטי זה בדרך כלל "חרדל"ים" -
@חוות-דעת אמר בפורום מקצועות נחסם ברימון:
מצדם הם לא 'מוכרים' לך שום דבר, ולכן הם לא צריכים לתת לך שירות
אני לא רואה צורך לדייק שהשירות של נטפרי עולה על כל שירות של כל חברה אחרת בכל תחום שאני מכיר
מפני שאני מניח שרוב מוחלט של הגולשים החרדים מכירים כמוני בדיוק. -
@מעלה-ומוריד אמר בפורום מקצועות נחסם ברימון:
@חוות-דעת אמר בפורום מקצועות נחסם ברימון:
מצדם הם לא 'מוכרים' לך שום דבר, ולכן הם לא צריכים לתת לך שירות
אני לא רואה צורך לדייק שהשירות של נטפרי עולה על כל שירות של כל חברה אחרת בכל תחום שאני מכיר
מפני שאני מניח שרוב מוחלט של הגולשים החרדים מכירים כמוני בדיוק.אבל הסיבה שיש צורך בשירות לקוחות כזה, היא שהמוצר לא 100%.
חוץ מזה שגם השירות לקוחות שלהם לא מועיל תמיד. -
נטפרי. זה נטו עבור מי שמתעסק עם תוכנות, אפליקציות, תמונות, גרפיקה וכו'
לשאר העיסוקים- יוטיוב, וידאו, השקפה וכדו' - סינונים אחרים.
-
@איש-אחד-הלך אמר בפורום מקצועות נחסם ברימון
אבל הסיבה שיש צורך בשירות לקוחות כזה, היא שהמוצר לא 100%.
המוצר הוא 100% חרדית, ולכן הוא 100% חסום לתכנים שאינם ידועים שהם 100% חרדית, ולכן צריכים שירות לקוחות כדי לפתוח את 100% של האתרים החרדים ב-100%.
חוץ מזה שגם השירות לקוחות שלהם לא מועיל תמיד.
כי יש אתרים שהם לא 100% חרדית, וכיון שהם מעורבים, אין להם היכולות או הטכנולוגיה להפריד ביניהם, עכ"פ לא באופן אוטומטי, ולכן זה חסום.
@יוסף-חיים-016 אמר בפורום מקצועות נחסם ברימון:
לשאר העיסוקים- יוטיוב, וידאו, השקפה וכדו' -
שאינם 100% נקי (או שיש חילוקי דעות אם זה 100% נקי...), או שאין לנו הסבלנות להמתין או שיפתחו את זה, אז...
סינונים אחרים.