בהירות תצוגת מסך
-
@פישל אם זה דרך קיצור מקשים ו/או חסר דרייבר לא יהיה בהגדרות וגם דרך תוכנה לא יעבוד.
ככה זה היה לדוגמה במחשב IBM שהיה לי לפני 15 שנה. במחשבים יותר מודרנים ראיתי שאם חסר דרייבר גם הקיצור מקשים עלול לא לעבוד כשהוינדוס עובד.
יש לי מחשב שכדי לשנות בהירות אני עושה מצב שינה ומשנה בהירות כשהמחשב נדלק לפני שהוינדוס עולה עם קיצור מקשים..איזה קיצור? כל מחשב לגופו. תעלה תמונה של המקלדת ונראה איפה הקיצור.
-
@אלי-tza אמר בבהירות תצוגת מסך:
@פישל אם זה דרך קיצור מקשים ו/או חסר דרייבר לא יהיה בהגדרות וגם דרך תוכנה לא יעבוד.
ככה זה היה לדוגמה במחשב IBM שהיה לי לפני 15 שנה. במחשבים יותר מודרנים ראיתי שאם חסר דרייבר גם הקיצור מקשים עלול לא לעבוד כשהוינדוס עובד.
יש לי מחשב שכדי לשנות בהירות אני עושה מצב שינה ומשנה בהירות כשהמחשב נדלק לפני שהוינדוס עולה עם קיצור מקשים..איזה קיצור? כל מחשב לגופו. תעלה תמונה של המקלדת ונראה איפה הקיצור.
בשבוע האחרון זה לא היה אצלי ועדיין לא
אבל מחיפוש גוגל הנה תמונה
https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1cIbYOpXXXXc_XVXXq6xXFXXXT/OEM-Dell-Vostro-A840-A860-1088-1014-1015-PP37L-R811H-0R811H.jpg_Q90.jpg_.webp
ניסתי לחפש דרייברים ולא מצאתי -
@odeddvir אמר בבהירות תצוגת מסך:
@פישל לפי התמונה הצירוף מקשים הוא Fn+חץ למעלה או למטה
מדהים מטורף איך עלית על זה אני ראיתי את זה וחשבתי שזה הגדרות אי פעם
איך עלית על זה?
וכן איך אני יודע בכל מחשב?@אלי-tza אמר בבהירות תצוגת מסך:
@פישל אמר בבהירות תצוגת מסך:
ניסתי לחפש דרייברים ולא מצאתי
לגבי מקשים כמו ש@OdedDvir כתב. לגבי דרייברים אם תרצה תכתוב דגם מדויק ולאיזה וינדוס אתה צריך וננסה את כוחנו בחיפוש דרייבר למרות שאני מניח שחיפשת טוב.
לא נראה לי שחסר דרייבר עם זה עובד
אבל זה כן זה לא מופיע בכלל בהגדרות ולא במרכז ההודעות למטה