מבזקים באנגלית
-
@שואף זה הרבה יותר טוב מכל רגע, ההשוואה מעליבה מאוד. כל רגע זה ציטוט של כל מי שיודע לדבר בקול, הקישור שהבאתי לך זה עובדות.
יש עוד מעלה במה שהבאתי בקשר לישראל, קח למשל את הידיעה הזאת:
Israel launches strikes against the Gaza Strip, killing nine Palestinians, including three children. Hamas fires rockets against Israeli targets, at least seven of which towards Jerusalem. Al Jazeeraכלומר קודם ישראל הרגה שלושה ילדים, אח"כ חמאס תקף את ישראל, ואין מוקדם ומאוחר במציאות...
אבל זה הרבה יותר משקף את המבט העולמי מאשר מה שקוראים פה.
בישראל מדווחים שחוסל איש חמאס שהלך לשגר וכולם מתמלאים בסיפוק ולא מציינים שהוא בן 17-23 ויש כמותו חצי מיליון במלאי. -
@dovid
טוב, זה אל-ג'זירה לאו דווקא ההשקפה המיינסטרים.
אבל אני רואה שהם מביאים גם השקפות מתונות של הגרדיאןThe Israeli Supreme Court agrees to delay its ruling on whether Palestinian residents in East Jerusalem's Sheikh Jarrah neighborhood can be evicted to make way for Jewish settlers to later this month, following a series of violent clashes between Israeli police and Palestinian protesters over this issue. (The Guardian)
-
@dovid ברור שזה יותר עולמי מכל רגע.
אבל אני נהנה לראות מבזקים בכל רגע ולא בויקיפדיה.
לא חיפשתי כל מה שקרה היום בכל פינה בגלובוס, יש לי תחומי ענין וכל רגע די מתאים לתחומי ענין האלה.
וזה שהם מצטטים מי שמצייץ, אני חושב ככה הולך היום חדשות, ולא רואה בזה חיסרון. אמנם הכתבים עצמם עלובים ואף החרדים שבהם הם מסתמא נפלטי הישיבות, אבל לא ראיתי שהם מקשרים. הם מדווחים על הנעשה.