היכר עיצובי לפורום האקסלוסיבי
-
-
@dovid
העיצוב עכשיו (האדום הזה) ממבט שלי הוא נורא
יש לי כזו הרגשה שהתוכן נמחק/עומד להימחק (כמובן זו ריאקציה של הצבע המלחיץ הזהה )
ההצעה של @Shaya היא נכונה יותר
שינוי תבניתי של הצבעים כמו ההדר (אבל עם כבר אז שינוי גלובלי של הצבע התכלת לצבע אחר כך שגם הכפתורים האייקונים וכו' יקבלו את הצבע)אבל אז מגיעה השאלה למה לשנות את פריים החיצוני בשביל להדגיש על המידע הפנימי
אם לשאלה הזאת יש מקום אצלך צריך לחשוב על שינויים פנימיים.(למדתי עיצוב ותקשורת חזותית, אשמח לעזור אם יש עדיין צורך)
-
@shaya אמר בהיכר עיצובי לפורום האקסלוסיבי:
מה דעתכם על זה?
אני מרשה לעצמי להציג את שעיה מכיון שהוא כנראה מתבייש להציג את עצמו... מקווים שהוא יתחיל לתרום ולא רק לקרוא הודעות ולהצביע...
מדובר במפתח המוכשר שפיתח את האתר השימושי והמרהיב ביופיו: https://koshercode.netlify.app.
ואגב, מי שיש לו מה לתרום לאתר הנ"ל מוזמן לתרום, סרטונים או אתרי הדרכה:
https://github.com/shayaulman/kosher-code -
@chagold אמר בהיכר עיצובי לפורום האקסלוסיבי:
אולי גם להכניס את אסטריסק להחרגה
@www אמר בהיכר עיצובי לפורום האקסלוסיבי:
בכוונה זה לא תופס בקטגוריה כאן?
הוספתי את כל הקטגוריות ה"אקסקלוסיביות" וגם transition
body nav#header-menu:before { transition: background .5s } :-webkit-any(.page-category-4,.page-category-12, .page-category-14, .page-category-20,.page-category-39,.page-category-118) #header-menu:before { background: #d58836 } :-webkit-any(.page-category-4,.page-category-12, .page-category-14, .page-category-20,.page-category-39,.page-category-118) #laws { background: #d9aa5d; }
-
@yossiz אמר בהיכר עיצובי לפורום האקסלוסיבי:
הוספתי את כל הקטגוריות ה"אקסקלוסיביות" וגם transition
פיספסתי כמה דפים...
מכיון שהפורום תומך גם ב-LESS אז הנה קוד LESS מתוקן:.page-category-4, .page-category-12, .page-category-14, .page-category-20, .page-category-39, .page-category-118, .page-topic-category-4, .page-topic-category-12, .page-topic-category-14, .page-topic-category-20, .page-topic-category-39, .page-topic-category-118 { #header-menu:before { background: #d58836 } #laws { background: #d9aa5d; } }