תגובה: לany desk - פרויקט תרגום לעברית
-
@shraga אמר בתגובה: לany desk - פרויקט תרגום לעברית:
צריך לשאול את @any desk,
אני כבר התייאשתי...
אולי יום אחד זה יקרה, ובלי שנשים לב משהו ישתנה..זה הבעיה שכפי מה שנראה אין מה לשלוח להם אם הייתי יכול הייתי מבקש מהם שיביאו לי את התוכנה פתוחה ואנחנו לבד נקמפלט את זה ככה תדע בבירור שיש לך עברית
בכל מקרה תגיד להם שזה לא לעניין שמישהו עובד על פרוייקט קשה ובנתיים לא רואה תוצאות מבורכות על זה לפחות שיביאו לך את זה עם הגירסה הישנה (בטח מאז יצא עידכונים) ככה יהיה עברית אולי -
@פישל
הנזק רב מהתועלת.לא דחוף בכלל לקבל גירסה בעברית,
התוכנה לא כזאת פונקציונלית ובדרך כלל משמשת לפעולה אחת ויחידה.הנזק האפשרי הוא שאם הם ישקיעו בפיתוח מיוחד להתאמה לעברית, הם ירגישו טוב להפוך את זה לתוכנה בתשלום.
(ע"ע טים ויואר, מאז שהתוכנה מותאמת עם ממשק "כאילו" יותר מתקדם ובעברית, הם לא מאפשרים שימוש נרחב, מציקים על כל צעד ושעל, עוקבים וסופרים לך את כמות הסשנים והמחשבים אליהם התחברת ואז חוסמים אותך...) -
@מטעמים אמר בתגובה: לany desk - פרויקט תרגום לעברית:
@פישל
הנזק רב מהתועלת.לא דחוף בכלל לקבל גירסה בעברית,
התוכנה לא כזאת פונקציונלית ובדרך כלל משמשת לפעולה אחת ויחידה.הנזק האפשרי הוא שאם הם ישקיעו בפיתוח מיוחד להתאמה לעברית, הם ירגישו טוב להפוך את זה לתוכנה בתשלום.
(ע"ע טים ויואר, מאז שהתוכנה מותאמת עם ממשק "כאילו" יותר מתקדם ובעברית, הם לא מאפשרים שימוש נרחב, מציקים על כל צעד ושעל, עוקבים וסופרים לך את כמות הסשנים והמחשבים אליהם התחברת ואז חוסמים אותך...)א לא אכפת לי שיקחו כסף כמו שיש פריצה לטיים ויאר (עיין במתמחים פוסט שהעליתי ) כך גם לזה יהיה פריצה
ב לכן אמרתי מלכתחילה אחד שמתרגם ועובד קשה זכותו לקבל את התוכנה רשמית חינם ואז כבר יהיה קל...