מדהים!! הפעלת קבצי פייתון מתוך C# באמצעות ספרייה פשוטה
-
מאיפה אתה לוקח את הכלל הזה?? כל יישום אינטרנט מינימלי משתמש במינימום 4 שפות שונות, דטה בייס, צד שרת, HTML CSS JavaScript וזה רק ה"בוקר טוב" של היישום, תמשיך עם XML ועוד שאר עזרים וירקות, כשאתה מגיע לארוחת הצהרים, אתה רואה על השולחן עשרות פריימוורקים ושפות שונות.
נכון, אבל כל שפה עושה משהו אחד מוגדר ואין דבר שעושים אותו בשתי שפות במקביל, מה ש CSS עושה אז רק CSS עושה ומה ש HTML עושה אז רק הוא עושה, ואם יש לך דטה ביס, אז יש רק אחד, אתה לא משתמש גם ב MySql וגם ב SqlServer באותו פרוייקט, כך גם ברור שעדיף לכתוב את המודל או מה שזה יהיה רק בדוטנט או רק בפייתון.
פורסם במקור בפורום CODE613 ב20/05/2016 14:40 (+03:00)
-
נכון, אבל כל שפה עושה משהו אחד מוגדר ואין דבר שעושים אותו בשתי שפות במקביל, מה ש CSS עושה אז רק CSS עושה ומה ש HTML עושה אז רק הוא עושה, ואם יש לך דטה ביס, אז יש רק אחד, אתה לא משתמש גם ב MySql וגם ב SqlServer באותו פרוייקט, כך גם ברור שעדיף לכתוב את המודל או מה שזה יהיה רק בדוטנט או רק בפייתון.
לא, זה גם לא נכון, הכוח שלי נגמר לעת עתה. זה נראה שאתה מדבר אך ורק מתוך ניסיונך האישי והפרטי בפרוייקטים שאתה עושה אותם לבד בבית. אני מדבר איתך על פרוייקטים אמיתיים וגדולים, של חברות ענק (לא אני ולא אתה) סתם שתדע כשאתה מושך כסף מכספומט, או מגהץ כרטיס אשראי. הפעולה נרשמת בכ 400 דטה בייסים שונים, ועוברת דרך 250 סרביסים (חלקם הגדול קשור לאבטחת מידע ומסופק בכלל על ידי חברות חיצוניות, נראה לך שאת הכל כתבו באותה שפה?????)
פורסם במקור בפורום CODE613 ב20/05/2016 15:00 (+03:00)
-
הפעולה נרשמת בכ 400 דטה בייסים שונים, ועוברת דרך 250 סרביסים (חלקם הגדול קשור לאבטחת מידע ומסופק בכלל על ידי חברות חיצוניות
מנין לך זאת? אם אבטחת מידע, אז אדרבא צריך שכל הנתונים יהיו במקום אחד שמור וכמו שעשו בכרטיסי אשראי שרק בתנאים מסויימים מותר לשמור את המספרים של האשראי וחנויות רגילות משתמשים רק בטוקנים שנותנים אותם אלה שמותר להם לשמור. כמה שיותר סרביסים וכמה שיותר דטה בייסים אדרבא הנתונים יותר עלולים לחשיפה.
פורסם במקור בפורום CODE613 ב20/05/2016 15:09 (+03:00)
-
אמרתי נגמר לי הכוח, הנח לי, כי אני בדרך כלל עונה על שאלות מתוך נימוס ודרך ארץ אז בוא נסכם שזהו הפוסט האחרון כאן בשרשרת השאלות.
מנין לי זאת?? מאדם שעובד בחברת אבטחה שמספקת שירות לבנק לאומי, ומעוד כתבות שקראתי בנושא אחרי השיחה עם אותו איש, (ואתה לא עומד לבקש ממני לחפש אותם עכשיו בשבילך).
אתה מבין לאן זה מידרדר? אני אומר ברי ומצטט מקורות, ואתה אומר שמא ומצטט את עצמך, ואני צריך לשכנע אותך??? תאמין לי שלא המצאנו כאן בפורום את הגלגל, כל הנושאים הללו שעולים כאן, יש להם כבר יריעות רחבות מאוד באינטרנט, יש ניסיון של עשרות שנים של אנשי מקצוע וחברות גדולות, ויש תיעוד על רוב הדברים. אנחנו כאן כדי לגלגל שיחות ולהרחיב אופקים, מי שרוצה ללמוד דברים חדשים יכול להתחיל פשוט לחפש חומרים באינטרנט ובספרות המקצועית, ללמוד את הדברים בצורה מסודרת, על מנת להרחיב את הידיעות, ולא לקפוץ כל שניה עם שאלה של מנין לך ומנין לך.פורסם במקור בפורום CODE613 ב20/05/2016 15:16 (+03:00)
-
400 דאטא בייסים ו 250 סרויסים זה בטוח מניפולציות של מספרים.
אני חושב שאופן כללי אסור להיות דתי בתיכנות. כלומר תתכנת בכל שפה. בכל דאטא בייס ותרגיש חופשי לעשות הכל.
מישום מה מתכנתים נוטים להתחבר לשפה כאילו הם המציאו אותה.פורסם במקור בפורום CODE613 ב20/05/2016 17:44 (+03:00)
-
400 דאטא בייסים ו 250 סרויסים זה בטוח מניפולציות של מספרים.
לגבי 400 דטה בייסים זאת לא מוניפולציה, זה נתון אמיתי, כל תחנה שהמידע עובר מעדכנת דטה בייס משלה, גם בגוף המכשיר של הכספומט יש דטה בייס מקומי, וכו' וכו' וכו', זה לא ממש נגמר. מה שכן, רוב הדטה בייסים הללו לא מחזיקים מעמד ליותר מחודש, כלומר זה גיבויים על גיבויים של בדיקות על בדיקות על בדיקות, ואחרי שעובר מספיק זמן, מוחקים את הכל ומשאירים עותק אחד בדרך כלל ב main frame של ibm. מערכת בנקאית חייבת לתעד כל פיפס בשביל הבטחון.
לגבי 250 סרביסים, תלוי את מה אתה מחשיב כסרביס, וזה אני באמת לא יודע מאיפה הוא לקח את המספר, ייתכן שכל ראוטר נחשב סרביס... אבל זה ברור שלא מדובר ב 2-3 סרביסים גם אם תרצה להיות זהיר במספרים.פורסם במקור בפורום CODE613 ב21/05/2016 21:35 (+03:00)
-
לי דווקא יש ניסיון מעבודה בבנק בנושאים של הפקדת שקים אם זה מעניין
וזה נשמר במספר מאד סופי של DB אחד של הMF ואחד של הSQL וזהו וגם כל אחד שומר נתונים אחרים
ולגבי שרותים אז נכון שיש שרותי הלבנה ושרותי תקשורת פנימיים אבל הם גם לא מגיעים לכאלה כמויות ...
ובקשר לפייתון כרגע אני בסדנת למידה עצמאית של השפה ולא לצרכי עבודה אלא לצורכי אינטלגנציה תיכנותית אז אחרי שאסיים אוכל להמליץ על קישורים טוביםפורסם במקור בפורום CODE613 ב22/05/2016 13:55 (+03:00)
-
ראשית ברוך הבא לפורום.
שנית סוף סוף מישהו מבפנים שירים את הלוט מעל הנושא הזה, מה שאני זוכר היטיב שיש כתבה אולי בדה מרקר על איזה מוצר שבא לכסות על העניין הזה עבור בנקים, שם מוזכרת הכמות הבלתי נתפסת הזו של רישום פעולות ב 400 דטה בייסים לצורך בטחון, אלא שאינני זוכר לע"ע איך לחפש את זה, וגם שם היה מודגש שזה לצורך הבטחה שבסופו של דבר הכל עבד כשורה, ולא לנצח שומרים את זה בכל כך הרבה מקומות.
בכל אופן אם אתה עובד או עבדת בבנק, אותי זה מאוד מעניין הסטנדרטים של הפיתוח, ומי באמת מנהל את הכסף שלנו. זה מעניין מאוד הניסיון שהם צברו שם....
פורסם במקור בפורום CODE613 ב22/05/2016 21:51 (+03:00)