DATATABLE לא מציג PAGING
-
dataTable של JQUERY מציג רק את ה10 הראשונים ברשימה, הוא אמור להציג בסוף הטבלה כפתור עם מספרים 1,2 לדפדף הלאה, אבל אין אפשרות כזו , רק אם מוחקים שורה אז הוא מביא את השורה הבאה.
זה הקוד:
$('#example').DataTable( { data: myData, columns: [ { data: 'Email' }, { data: 'phone' }, { data: 'house_num' }, { data: 'street' }, { data: 'city' }, { data: 'LastName' }, { data: 'FirstName' }, { data: 'client_id' }
ראיתי בגוגל דיבורים על בעיה דומה אבל הפתרונות שם לא עזרו לי.
תודה רבה
פורסם במקור בפורום CODE613 ב26/01/2016 14:06 (+02:00)
-
@יאן גולד
dataTable של JQUERY מציג רק את ה10 הראשונים ברשימה, הוא אמור להציג בסוף הטבלה כפתור עם מספרים 1,2 לדפדף הלאה, אבל אין אפשרות כזו , רק אם מוחקים שורה אז הוא מביא את השורה הבאה.
זה הקוד:
$('#example').DataTable( { data: myData, columns: [ { data: 'Email' }, { data: 'phone' }, { data: 'house_num' }, { data: 'street' }, { data: 'city' }, { data: 'LastName' }, { data: 'FirstName' }, { data: 'client_id' }
ראיתי בגוגל דיבורים על בעיה דומה אבל הפתרונות שם לא עזרו לי.
תודה רבה
קודם כל, לא ציטטת כאן את כל הקוד של הפונקציה, וכדאי תמיד להביא את הקוד המלא, כי לפעמים נקודה פסיק בסוף או סוגריים ששכחת לסגור יכולים לתקוע את כל הקוד..
כדי לעזור לך כדאי שתעלה לכאן את כל הפרוייקט, כי על פניו זה נראה לי כמו התנגשות בהגדרות העיצוב בין זה לספריה אחרת שכנראה כלולה בפרוייקט שלך..
חוצמיזה מה הכוונה datatable של jquery?? אין להם שום פקד כזה.. אתה בטח מתכוון ל dataTable.net? (או שמא ל:jquerygrid)?פורסם במקור בפורום CODE613 ב26/01/2016 18:47 (+02:00)
-
בהנחה שאתה משתמש בdataTable.net ואין שום התנגשות בין ספריות, אז יש לך אפשרות לשלוט על העיצוב של הדטה טייבל ע"י שימוש באובייקט הdom.
עיין כאן.
יש שם הסבר כיצד אתה יכול לשלוט על המיקום של כפתורי הניווט, חלונית החיפוש וכו'.
אם אתה משתמש בעיצוב של בוטסטראפ אז הנה הקוד לדוגמ' עבור העיצוב הסטנדרטי:"<'row'<'col-sm-6'l><'col-sm-6'f>>" + "<'row'<'col-sm-12'tr>>" + "<'row'<'col-sm-5'i><'col-sm-7'p>>",
את הקוד הזה צריך להזין בקריאה לפונקציה של דטה טייבל, כערך של "dom".
מקווה שהייתי ברור, אם לא - תמיד אפשר לשאול שוב :lol: :lol:
בהצלחה גדולה!!פורסם במקור בפורום CODE613 ב26/01/2016 19:01 (+02:00)
-
היה ברור אבל זה לא עזר לי.
יש לי עוד דף אינטרנט שאני משתמש בו בDATATABLE ושם עובד כרגיל.
בכל מקרה צרות אחרונות משכחות את הראשונות...
אחרי שגמרתי לכתוב את הפרוייקט המהולל שלי אני רואה שהוא רץ יפה מאוד אבל רק מתוך הלוקל הוסט.
אם אני רוצה לקרוא לו כקובץ HTML מבחוץ זה לא עובד :x
אני פותח על זה שרשור חדש ואם יש לך פיתרון לזה אני אשמח מאוד
פורסם במקור בפורום CODE613 ב26/01/2016 20:00 (+02:00)
-
@יאן גולד
אחרי שגמרתי לכתוב את הפרוייקט המהולל שלי אני רואה שהוא רץ יפה מאוד אבל רק מתוך הלוקל הוסט.
אם אני רוצה לקרוא לו כקובץ HTML מבחוץ זה לא עובד :x
אני פותח על זה שרשור חדש ואם יש לך פיתרון לזה אני אשמח מאוד
עקרונית, פרוייקט WEB עובד בצורה כזאת:
א. יש לך שרת שהוא מריץ את הפרוייקט שלך, מאחסן את הנתונים וכדו', מבצע את כל הפונקציות והחישובים, ומכין את דפי הHTML עם הנתונים הללו.
ב. יש לך את הלקוח, שהוא הדפדפן (בד"כ..)שקורא לשרת (זה הURL שאתה מזין בשורת הכתובת, או כל מיני בקשות שרצות מאחורי הקלעים ע"י AJAX), מקבל ממנו את הנתונים ומציג אותם למשתמש. הנתונים יכולים להיות דף HTML שלם, או כל מיני נתונים שמגיעים בצורות אחרות ונשתלים בדף (שוב, מגיעים ע"י AJAX ונשתלים ע"י JS). זה הארכיטקטורה על קצה המזלג.
לכן, אם יש לך קובץ HTML שהכל כבר קיים בו, ואין צורך בשרת כדי ליצור אותו, אז אכן אם תפתח אותו בצורה רגילה - זה אמור להציג לך את התוכן שלו.
אבל בד"כ זה לא כך, אלא קבצי הHTML שלך הם סוג של תבנית בה אתה אומר לשרת שכשיקראו לפונקציה מסוימת, הוא יקח את הדף הרלבנטי, ישתול בו את הערכים הנדרשים וישלח ללקוח (קרי, הדפדפן).
לכן אתה חייב להריץ את הפרוייקט שלך כדי שתוכל לקבל את התוכן של הדף, ואם תנסה לגשת לספריה בה מאוחסן הקובץ ולפתוח אותו ישירות - זה לא יעבוד.
כמובן, ששרת זה בסה"כ מחשב שרץ ומאזין ביציאה (Port) מסוימת לבקשות ששולחים אליו, וברגע שהוא מקבל בקשה (request) הוא מחזיר תשובה (response) . לכן בד"כ יש לך שרת מקומי שרץ על המחשב, וזה מה שנקרא localhost.כמובן שאתה יכול לבנות שני פרוייקטים, פרוייקט אחד שעקרונית לא אמור לרוץ על שרת שבו יש רק את התצוגה, וע"י JS הוא קורא לפרוייקט אחר שרץ על השרת ומקבל ממנו את כל הנתונים בתור JSON וכדו', ואז הוא מעבד את הנתונים (שוב ע"י JS) ומציג אותם במקומות הנכונים בדף הHTML. כך שיש לך פרוייקט אחד של HTML שעקרונית לא אמור לרוץ על שרת (שוב רק עקרונית, כיון שאם יהיה לך לקוח, אתה תרצה להריץ אותו על שרת כדי שהלקוח יוכל לגשת אליו...), ופרוייקט אחר של web api שהוא מחזיר את כל התוכן, ומקבל חזרה את התוכן החדש שנוצר ועושה איתו את כל מה שנדרש.
כדי שתוכל לקרוא לו, אתה צריך להריץ אותו על השרת באופן קבוע, ולכן אתה צריך לעשות לו Publish.
פורסם במקור בפורום CODE613 ב26/01/2016 20:15 (+02:00)
-
מצאתי את זה
http://beyondrelational.com/modules/2/blogs/48/posts/10055/walkthrough-on-creating-wcf-40-service-and-hosting-in-iis-75.aspx
מדריך מפורט עם תמונותפורסם במקור בפורום CODE613 ב26/01/2016 21:05 (+02:00)
-
שלא כמו במדריך הנ"ל , את הpublish בויזואל סטודיו צריך להגדיר ככה (לדוגמא):
server : loalhost
site name: Default Web Site/service1.svc
destination url: http://localhost:12345/service1.svcאחרת הוא עלול לכתוב depoly failed <site name> does not exist
פורסם במקור בפורום CODE613 ב27/01/2016 22:10 (+02:00)