חוקי הפורום

  • מצאתי מודול העלאה מאובטח בגיטהוב בפרויקט הזה
    וזה הקוד:

    אלא מה, שכשאני מפעיל אותו הוא מתלונן על בעיה בשורה 60

    Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function generateSessionToken() in C:\xampp\htdocs\tool\העלאת קבצים\A\tool\‏‏uploader4.php:60 Stack trace: #0 {main} thrown in C:\xampp\htdocs\tool\העלאת קבצים\A\tool\‏‏uploader4.php on line 60
    
    <?php
    
    if( isset( $_POST[ 'Upload' ] ) ) {
    	// Check Anti-CSRF token
    	checkToken( $_REQUEST[ 'user_token' ], $_SESSION[ 'session_token' ], 'index.php' );
    
    
    	// File information
    	$uploaded_name = $_FILES[ 'uploaded' ][ 'name' ];
    	$uploaded_ext  = substr( $uploaded_name, strrpos( $uploaded_name, '.' ) + 1);
    	$uploaded_size = $_FILES[ 'uploaded' ][ 'size' ];
    	$uploaded_type = $_FILES[ 'uploaded' ][ 'type' ];
    	$uploaded_tmp  = $_FILES[ 'uploaded' ][ 'tmp_name' ];
    
    	// Where are we going to be writing to?
    	$target_path   = DVWA_WEB_PAGE_TO_ROOT . 'hackable/uploads/';
    	//$target_file   = basename( $uploaded_name, '.' . $uploaded_ext ) . '-';
    	$target_file   =  md5( uniqid() . $uploaded_name ) . '.' . $uploaded_ext;
    	$temp_file     = ( ( ini_get( 'upload_tmp_dir' ) == '' ) ? ( sys_get_temp_dir() ) : ( ini_get( 'upload_tmp_dir' ) ) );
    	$temp_file    .= DIRECTORY_SEPARATOR . md5( uniqid() . $uploaded_name ) . '.' . $uploaded_ext;
    
    	// Is it an image?
    	if( ( strtolower( $uploaded_ext ) == 'jpg' || strtolower( $uploaded_ext ) == 'jpeg' || strtolower( $uploaded_ext ) == 'png' ) &&
    		( $uploaded_size < 100000 ) &&
    		( $uploaded_type == 'image/jpeg' || $uploaded_type == 'image/png' ) &&
    		getimagesize( $uploaded_tmp ) ) {
    
    		// Strip any metadata, by re-encoding image (Note, using php-Imagick is recommended over php-GD)
    		if( $uploaded_type == 'image/jpeg' ) {
    			$img = imagecreatefromjpeg( $uploaded_tmp );
    			imagejpeg( $img, $temp_file, 100);
    		}
    		else {
    			$img = imagecreatefrompng( $uploaded_tmp );
    			imagepng( $img, $temp_file, 9);
    		}
    		imagedestroy( $img );
    
    		// Can we move the file to the web root from the temp folder?
    		if( rename( $temp_file, ( getcwd() . DIRECTORY_SEPARATOR . $target_path . $target_file ) ) ) {
    			// Yes!
    			$html .= "<pre><a href='${target_path}${target_file}'>${target_file}</a> succesfully uploaded!</pre>";
    		}
    		else {
    			// No
    			$html .= '<pre>Your image was not uploaded.</pre>';
    		}
    
    		// Delete any temp files
    		if( file_exists( $temp_file ) )
    			unlink( $temp_file );
    	}
    	else {
    		// Invalid file
    		$html .= '<pre>Your image was not uploaded. We can only accept JPEG or PNG images.</pre>';
    	}
    }
    
    // Generate Anti-CSRF token
    generateSessionToken();
    
    ?>
    

  • והשאלה השניה היא, איפה במודול העלאה הזה, אני מגדיר את גודל הקובץ המירבי?

    <?php 
    $dir = 'C:/xampp/htdocs/tool/העלאת קבצים/upload/'; 
    $url = 'http://XXXX.XXX/tool/העלאת קבצים/upload/'; 
    
    if($_FILES['myfile']['error'] != 0) { 
        echo "שגיאה בשליחת הקובץ לשרת, קוד שגיאה: {$_FILES['myfile']['error']}"; 
    } else { 
    
        if(move_uploaded_file($_FILES['myfile']['tmp_name'], $dir . $_FILES['myfile']['name'])) { 
            echo "הקובץ הועלה בהצלחה!! 
            <br /> 
            :קישור לקובץ 
            <a href='{$url}{$_FILES['myfile']['name']}'>{$url}{$_FILES['myfile']['name']}<a/>"; 
        } 
        else { 
            echo 'שגיאה בהעברת הקובץ מתקיית הקבצים הזמניים בשרת למיקום הסופי.'; 
        } 
    
    } 
    ?> 
    
בא תתחבר לדף היומי!