אשמח לחוו"ד על VUE
-
היה ברור לי שתענה משהו כזה
גם בפוסט הקודם על זה ענית משהו דומה. (וקראתי בשימת לב).אבל למעשה אני מחפש איפה ההבדל בין framework שלם לספרייה.
ובעיקר התרשמות אישית מה יותר נוח ויעיל.
לפעמים יש משהו שיעיל בדבר אחד, נניח מהירות, אבל הגמישות שלו מאוד בעייתית.
או נניח משהו שיעיל בהרבה דברים, אבל קשה מאוד לדבג אותו.שניהם יכולים לעשות את אותו הדבר.
לשניהם יש תמיכה בראוטינג ובקומפוננטות.
לשניהם יש תמיכה ב data binding, גם דו כיווני. -
נניח אתה רוצה לטהר קלט, לעשות בקשת HTTP. אלו משימות פשוטות ביותר, והם כבר מחוץ לאחריות של ספריה.
חוץ מזה לספריה אין את ב"איך עושים" - השאלה בד"כ איך אפשר לעשות. למשל אתה רוצה לעשות גלילה אין סופית או חיפוש והשלמה אוטומטית צד שרת וכו', באנגולר זה למצוא מה הדרך הנכונה כי יש לאנגולר יחסית "דעה" על תרחישים רבים (מה הview, מה הmodel, ועם איזה כלים יש לעבוד) לעומת ספריה שפשוט חסרת עמדה בשאלות כאלו.אבל בנימה מעשית זה לא מה שבאמת יפריע לך.
החיסרון הבאמת גדול של vue זה שבשונה מאנגולר, אתה לעיתים קרובות תיתקע איתו בסיטואציות שיקשה עליך למצוא מישהו באינטרנט בסיטואציה דומה. -
הו!
זה תשובה שאני מחפש.
תודה רבה.@dovid אמר באשמח לחוו"ד על VUE:
החיסרון הבאמת גדול של vue זה שבשונה מאנגולר, אתה לעיתים קרובות תיתקע איתו בסיטואציות שיקשה עליך למצוא מישהו באינטרנט בסיטואציה דומה.
דווקא איך לעשות ajax לא מפריע לי לעשות עם jquery.
ואגב, זכור לי מפוסטים קודמים שגם אחרים כאן לא משתמשים בפונקציה המובנית ב angular.
-
@מנצפך אמר באשמח לחוו"ד על VUE:
@dovid
דווקא איך לעשות ajax לא מפריע לי לעשות עם jquery.א. זה בעיה לעשות זאת עם אנגולר. כלל: באנגולר משתמשים באנגולר.
ב. ה$http של אנגולר כה עשיר באופציות, שגם אם הוא היה "משווק" לבד הוא היה ספריה פופולרית.