שם מתחם (Domain) בעברית
-
@מנצפך
לדעתי זה טוב
אם כי יש כאלו שנרתעים מזה
בעיקר גוגל מכיר בזה וזה מה שחשוב לרוב האנשים (אני עדיין עם הבעייה של להקליד את הכתובת ממש ולא לחפש בגוגל )
הכי טוב שתשאל מי שיש לו כזה דומיין איך הוא מרגיש עם זה.החסרון שיש בזה שההעתקת הכתובת והדבקה (במייל לדוגמא) נוצר רצף אותיות באנגלית שהוא המקבילה של הדומיין בעברית. וזה מבלבל לפעמים אנשים
-
מה שאני הגעתי למסקנה אומנם חלקית לפחות מבוסס על תחושות
שאין בזה יתרון אמיתי ויש בזה בעיות כמו העתקה של הכתובת שהרבה פעמים זה לא מזהה את העברית בתור כתובת
ולגבי הכתובת עצמה גם אם מה שאתה רוצה ספציפית תפוס כמעט תמיד אפשר למצוא וריאציות שונות לשם שגם יהיו קליטות שזה גם עדיף מבחינת מי שאתה רוצה שיכתוב את הכתובת ישירות לעשות שם מקוצר שיותר קל לכתוב או לחילופין משמעות מקוצרת
ולגבי גוגל הוא מתרגם את הכתובת למשמעות חיפוש דהינו לדוגמה במקום לכתוב מחשבים.co.il תכתוב Computers.co.il גוגל יזהה את זה אוטומט כמחשביםועוד משהוא כמה שידוע לי את הסיומת co.il וכו' אי אפשר לעשות בעברית כך שאתה מעבד את כל האפקט
-
@clickone אמר בשם מתחם (Domain) בעברית:
@shukiha בזמן הקרוב יהיה אפשר לעשות גם את הסיומת .קום בעברית
זה כבר אומרים כמה שנים
בכל מקר אני חושב שעדיין ממש מוקדם לקבוע האם זה טוב או לא, וכמו שאמרת אנחנו עדיין חיים מתחושות....
מסכים איתך
ועדין יש את הבעיה שיש כל ממני מקומות שאתה מנסה להעלות לינק עם כיתוב בעיברית והוא לא קולט את החלק בעברית