גם לכם כל כמה ימים צריך לעדכן את כרום ?
-
בשבועות האחרונים כל כמה ימים צריך לעדכן את כרום
אני מתחיל לחשוב שאולי יש בעיה ברשת שלי וזה לא באמת מתעדכן
אבל נשמע לי לא סביר
האם גם אתם נתקלים בזה והאם מישהו יודע מה הסיבה (בעבר זה היה מציק רק אם זה היה גרסה ממש ישנה)@יעקב2 כתב בגם לכם כל כמה ימים צריך לעדכן את כרום ?:
אתה יכול לבדוק ב-
chrome://settings/helpאולי יתכן שתהליך העדכון נכשל בגלל שכרום רץ במחשב שלך גם תחת משתמש נוסף. או שאין לך הרשאות מנהל. (סתם ניחוש)
-
אבל נשמע לי לא סביר
האם גם אתם נתקלים בזה והאם מישהו יודע מה הסיבה (בעבר זה היה מציק רק אם זה היה גרסה ממש ישנה)@יעקב2 כתב בגם לכם כל כמה ימים צריך לעדכן את כרום ?:
אבל נשמע לי לא סביר
האם גם אתם נתקלים בזה והאם מישהו יודע מה הסיבה (בעבר זה היה מציק רק אם זה היה גרסה ממש ישנה)אתה צריך לעדכן ידנית או אתה רואה שזה מתעדכן אוטומטית?
-
אבל נשמע לי לא סביר
אבל נשמע לי לא סביר
האם גם אתם נתקלים בזה והאם מישהו יודע מה הסיבה (בעבר זה היה מציק רק אם זה היה גרסה ממש ישנה)כמדומה (לא זוכר כרגע את המקור המדוייק) שממש לאחרונה כרום התחיל להתעדכן בתדירות של פעם/פעמיים בשבועיים
למעשה עובדים עכשיו לאפשר עדכון בלי הפעלה מחדש של הדפדפן, כדי לאפשר את העדכונים התכופים בלי להפריע לעבוד
-

זה נמצא שם אחת לכמה ימים
אולי זה מציק לי יותר כי אני כרגע יכול להשאיר את הכרום פתוח כמה ימים -
יש עומס של פאטצים מפרצות אבטחה זה הסיבה
-

זה נמצא שם אחת לכמה ימים
אולי זה מציק לי יותר כי אני כרגע יכול להשאיר את הכרום פתוח כמה ימים -
@יעקב2 יש לי מחשב מנותק לחלוטין מהרשת, לפעמים ההודעה הזו מוצגת. סתם כי הוא לא מוצא את עדכון הגרסה...
לפעמים הוא גם רושלם לי שנדרש התקנה מחדש של הכרום.זה כשהוא מנותק לחלוטין, אולי אז אתה רואה את ההודעות הללו?
-
אני לא מבין מה יש לדון, אחרי ש @ע-ה-דכו-ע כבר כתב את התשובה הנכונה, אפשר גם לחפש ברשת...
ובקצרה: גוגל הודיעו שבעקבות הAI ובעיות האבטחה שהוא מוצא, הם עוברים לעדכונים שוטפים ולא בפעם בשבועיים כפי שהיה עד היום.