תקוע באימות דו שלבי של גוגל - בבקשה אשמח לעזרה
-
שלום וברכה, אני תקוע כבר כיומיים באימות דו שלבי של גוגל לצורך ניהול החשבון גוגל והכרטיס עסק שלי (שלא מאומת כרגע).
יש לי 2 מחשבים שמחוברים לחשבון גוגל - כלומר למייל.
יש לי סיסמא + מייל נוסף לשחזור של אשתי.
אבל... המערכת מוגדרת על "אימות דו שלבי"
ככה שבשלב השני אני נדרש או לקבל SMS למספר שלי האישי (שהוא כשר ולא מקבל הודעות), או להזין אחד מקודי הגיבוי (שנמחקו לי לצערי בגלל שנהרס לי הדיסק קשיח).
מישהו יכול לעזור לי בענין? פיתרון חלופי?
כל ניסיון לשנות משהוא באבטחה - להוסיף עוד אימות או לשנות מצריך אותי לעבור אימות דו שלבי שכפי שכבר צוין, אני תקוע שם בשלב השני.
אשמח לעזרה, תודה רבה מראש! -
שלום וברכה, אני תקוע כבר כיומיים באימות דו שלבי של גוגל לצורך ניהול החשבון גוגל והכרטיס עסק שלי (שלא מאומת כרגע).
ככה שבשלב השני אני נדרש או לקבל SMS למספר שלי האישי (שהוא כשר ולא מקבל הודעות), או להזין אחד מקודי הגיבוי (שנמחקו לי לצערי בגלל שנהרס לי הדיסק קשיח).
כל ניסיון לשנות משהוא באבטחה - להוסיף עוד אימות או לשנות מצריך אותי לעבור אימות דו שלבי שכפי שכבר צוין, אני תקוע שם בשלב השני.
אשמח לעזרה, תודה רבה מראש!@הרב-שנהב-עסיס ניסית לשזחר דרך המייל הנוסף? כי גוגל לא אמור אז לחייב אימות דו שלבי.
-
אשמח לעזרה, תודה רבה מראש!@הרב-שנהב-עסיס כתב בתקוע באימות דו שלבי של גוגל - בבקשה אשמח לעזרה:
אני נדרש או לקבל SMS למספר שלי האישי (שהוא כשר ולא מקבל הודעות),
אם יש לך מספר אחר שתוכל לקבל שם SMS, שלך / חבר / שירות כזה
תוכל לבקשר מחברת התקשורת שתעשה הפניה של הודעות הSMS למספר אחר, אאל"ט לא נותנים את זה בכל החברות, אבל יש כאלו, ואני לא זוכר מי.
עריכה: הנ"ל זה לא מנסיון מעשי, אלא דיברתי בזמנו עם נציגת שירות של החברה, והיא אמרה לי שאפשר - אני מקווה שהיא הבינה נכון.