איפה לקנות מנוי Claude Opus 4.6
-
@A0533057932 כתב באיפה לקנות מנוי Claude Opus 4.6:
לכתוב ב CLAUDE.md כן? מיותר לשאול
ממש לא. agents אמור לשמש את כלל הבוטים (נכון שקלוד יצרו את הקונספט, אבל הוא אמור לשמש הכל).
אם הבנתי נכון, אלו גם שימושים שונים: בagents אתה שם הוראות כלליות, ובclaud דברים אחרים (קראתי כמה מאמרים, אך כיון שלא חשבתי שאשתמש בו, לא נקלטו לי... חבל.) -
@A0533057932 כתב באיפה לקנות מנוי Claude Opus 4.6:
לכתוב ב CLAUDE.md כן? מיותר לשאול
ממש לא. agents אמור לשמש את כלל הבוטים (נכון שקלוד יצרו את הקונספט, אבל הוא אמור לשמש הכל).
אם הבנתי נכון, אלו גם שימושים שונים: בagents אתה שם הוראות כלליות, ובclaud דברים אחרים (קראתי כמה מאמרים, אך כיון שלא חשבתי שאשתמש בו, לא נקלטו לי... חבל.)@י.פל. כתב באיפה לקנות מנוי Claude Opus 4.6:
agents.md זה בדיוק כמו claude.md אבל זה לא נתמך בקלוד, זה מוסכמה ש OpenAI התחילו
אם הבנתי נכון, אלו גם שימושים שונים: בagents אתה שם הוראות כלליות, ובclaud דברים אחרים (קראתי כמה מאמרים, אך כיון שלא חשבתי שאשתמש בו, לא נקלטו לי... חבל.)
ממש לא, שניהם מיועדים להיטען בשלמות לקונטקסט בכל שיחה
לא אמור להיות לך שני קבצים אלא קובץ אחד אמיתי והשני רק symlink (או שפשוט תשתמש ב claude.md כי כולם תומכים בו אבל קלוד לא תומך ב agents.md)