איפה לקנות מנוי Claude Opus 4.6
-
מאוד הסתבכתי בנושא.
אני עדיין לא מכיר את המושגים. אז אשמח שהמומחים יחוו את דעתם ונסיונם.
אני רוצה להשתמש הרבה בClaude Opus 4.6.
כרגע יש לי גישה אליה דרך גיטהוב קופילוט.
אבל המכסה מתרוקן חיש מהר...אז אני רוצה להבין האם באתר של Anthropic במסלול פרו משלמים שם 17$ ובגיטהוב קופילוט משלמים 10$, אז האם באמת מקבלים שימוש כמעט פי שניים באתר של Anthropic?
והאם בopenrouter.ai זה יהיה יותר זול או לא?
והאם איכות המודל זה אותו דבר בכל מקום?
תודה רבה למפרע!
-
17 זה בתשלום שנתי שאני לא ממליץ לאור קצב השינויים הגבוה בתחום, חודשי זה 20$, המכסה של ה 20$ של קלוד קוד לא נדיבה במיוחד אבל לשימוש לא כבד יספיק לך
לא יודע לגבי קופיילוט אבל כשהתשלום הוא פר טוקן (כמו openrouter) זה יקר מאוד, המנויים מכל הסוגים מסובסדים מאוד, אני משתמש במנוי של ה 200$ ומנצל טוקנים שבתשלום פר טוקן היו עולים לי אלפי דולרים בחודש
תנסה גם את קודקס, המגבלות שלו הרבה הרבה יותר נדיבות וכמדומני כרגע יש לו שכבה חינמית (וגם בתוך קופיילוט מודלי קודקס משתמשים בפחות מכסה מקלוד)
@מד כתב באיפה לקנות מנוי Claude Opus 4.6:
המודל אותו דבר אבל ה hraness (העטיפה שנותנת לו להריץ כלים לקרוא קבצים וכו') שונה, לדעתי של קלוד קוד הרבה יותר טובה מקופיילוט בVSC בלי השוואה בכלל
-
אני משתמש ב-IDE של גוגל שנקרא Antigravity. לא שילמתי בינתיים.
אבל יש לו באגים. הוא דומה ל-Cursor עם ה-auto complete שלו. -
17 זה בתשלום שנתי שאני לא ממליץ לאור קצב השינויים הגבוה בתחום, חודשי זה 20$, המכסה של ה 20$ של קלוד קוד לא נדיבה במיוחד אבל לשימוש לא כבד יספיק לך
לא יודע לגבי קופיילוט אבל כשהתשלום הוא פר טוקן (כמו openrouter) זה יקר מאוד, המנויים מכל הסוגים מסובסדים מאוד, אני משתמש במנוי של ה 200$ ומנצל טוקנים שבתשלום פר טוקן היו עולים לי אלפי דולרים בחודש
תנסה גם את קודקס, המגבלות שלו הרבה הרבה יותר נדיבות וכמדומני כרגע יש לו שכבה חינמית (וגם בתוך קופיילוט מודלי קודקס משתמשים בפחות מכסה מקלוד)
@מד כתב באיפה לקנות מנוי Claude Opus 4.6:
המודל אותו דבר אבל ה hraness (העטיפה שנותנת לו להריץ כלים לקרוא קבצים וכו') שונה, לדעתי של קלוד קוד הרבה יותר טובה מקופיילוט בVSC בלי השוואה בכלל
@צדיק-תמים כתב באיפה לקנות מנוי Claude Opus 4.6:
(וגם בתוך קופיילוט מודלי קודקס משתמשים בפחות מכסה מקלוד)
פחות רק מאופוס.
-
אבל יש לו באגים. הוא דומה ל-Cursor עם ה-auto complete שלו.@Jabberwock כתב באיפה לקנות מנוי Claude Opus 4.6:
אבל יש לו באגים. הוא דומה ל-Cursor עם ה-auto complete שלו.נופל כל הזמן.
נגמר במהירות שיא (החלפתי בערב אחד 4 חשבונות).
לא מוצלח במיוחד.
כללית, אני מאוד מסופק כמה בכלל אפשר לקרוא לג'מיני AI...