דרוש יעוץ (אפשר בתשלום) לתכנון פרויקט בJS
-
בעקרון רוב הפרויקט כבר פועל, צריך רק את החלק של מסד הנתונים אילו פונקציות צריך וכו', משום מה הפעם לא מסתדר לי טוב.
@eido
אולי תכתוב מה לא מסתדר לך במסד ואנשים טובים יעזרו לך אם יש לך כח לזה כמובן -
@eido
אולי תכתוב מה לא מסתדר לך במסד ואנשים טובים יעזרו לך אם יש לך כח לזה כמובן@pcinfogmach זה מעבר לפורום, צריך מסודר לראות מה צריך ולראות שזה נכון.
עשיתי כזה פרויקט בPHP די בקלות, עכשיו אני מנסה להמיר את זה לnodejs + השינוי מסקריפט ל"אפליקציה" על כל המשתמע מכך (עם clean code) ונהיה לי כאב ראש מזה, קשה לי אפילו לחשוב מה צריך לעשות. -
@pcinfogmach זה מעבר לפורום, צריך מסודר לראות מה צריך ולראות שזה נכון.
עשיתי כזה פרויקט בPHP די בקלות, עכשיו אני מנסה להמיר את זה לnodejs + השינוי מסקריפט ל"אפליקציה" על כל המשתמע מכך (עם clean code) ונהיה לי כאב ראש מזה, קשה לי אפילו לחשוב מה צריך לעשות.@eido כתב בדרוש יעוץ (אפשר בתשלום) לתכנון פרויקט בJS:
נערך לאחרונה על ידי
עשיתי כזה פרויקט בPHP די בקלות, עכשיו אני מנסה להמיר את זה לnodejs + השינוי מסקריפט ל"אפליקציה" על כל המשתמע מכך (עם clean code) ונהיה לי כאב ראש מזה, קשה לי אפילו לחשוב מה צריך לעשות.אתה מתאר דבר שAI עושה בקלות רבה מאד
משהו מוזר -
@eido כתב בדרוש יעוץ (אפשר בתשלום) לתכנון פרויקט בJS:
נערך לאחרונה על ידי
עשיתי כזה פרויקט בPHP די בקלות, עכשיו אני מנסה להמיר את זה לnodejs + השינוי מסקריפט ל"אפליקציה" על כל המשתמע מכך (עם clean code) ונהיה לי כאב ראש מזה, קשה לי אפילו לחשוב מה צריך לעשות.אתה מתאר דבר שAI עושה בקלות רבה מאד
משהו מוזר@A0533057932 לא מסתדר עם AI , לא אוהב AI, אני בהחלט משתמש בו, אבל בעיני זה גרוע מאוד (בלי קשר לעובדה שהמוח מתנוון ואדם כבר לא יכול לחשוב עצמאית, אפילו לחבר ברכה משתמשים בAI, כאילו נו באמת?! מחר הוא יגיד מה ללבוש ומה לאכול) לדעתי הוא רחוק מלהיות בשל (לדוגמא, כאן כתבת בדיוק הפוך מההמלצה שלו בשרשור ההוא), וזה ככה בגלל הצורה שבו הוא עובד ככה שככל הנראה זה לא הולך להשתנות, אבל זה כבר חריגה רצינית ממטרת השרשור.
א פריעלאך פורים כמובן!
-
@eido
אולי תכתוב מה לא מסתדר לך במסד ואנשים טובים יעזרו לך אם יש לך כח לזה כמובן@pcinfogmach חלק מהענין הוא שאני אמנם בעד ללמוד דברים חדשים וצורות עבודה נכונות (רוב השאלות שלי הן לא בקשות לכתיבת קוד ע"י אחרים או פתירת בעיות על ידם, אלא האם איך שכתבתי זה נכון או איך נכון לעשות משהו מסוים) אבל קשה לי לקבל תשובות בתור אקסיומה - ככה עושים וזהו - אני מביא את הצד שלי ושואל כדי להבין, ובאיזה שהוא שלב נמאס לאנשים מזה (לא בא בטענות לאף אחד ולא מזלזל בעזרה של אף אחד חלילה, גם כאן וגם במתמחים.טופ אנשים טובים משקיעים מזמנם ועונים, עד שנמאס...).
יש גם טענות שאני לא מכיר את השפה, ואין ספק זו טענה נכונה! אך הסמנטיקה ברובה לא שונה משפה אחרת שאני מכיר, את השינויים הנותרים אני לומד תוך כדי עבודה (אחד העונים כאן, שגם טרח וענה במתמחים הן בפרטי והן בשרשור לימד אותי צורת עבודה שחלק ניסו להסביר ולא הצליחו) נכון שזה לא מספיק, אבל במצב הנוכחי זה מה שיש, כפי שכתבתי בכמה מקומות זה הפרויקט האחרון שלי בל"נ ורובו כבר מוכן ועובד פיקס, אין לי זמן ללמוד שפה שלימה מאפס בשביל המעט הזה.
כמו שכתבתי כמעט בכל מקום שיכולתי, AI זה לא אופציה מבחינתי, הוא יענה לך תשובות שונות על אותה שאלה בניסוח שונה (לפעמים גם על אותה שאלה באותו הניסוח...), רק שמי שמכיר את התחום יכול לעבור על התשובות ולקבל או לא לקבל, אני לא מכיר את התחום ואין לי דרך לדעת אם הוא טועה או צודק.
בעיני, בתנאים הנ"ל עזרה פרטית תהיה הכי אופטימלית, במיוחד שתכלס אין לי עוד הרבה עבודה לעשות ואני מוצא את עצמי מתברבר שעות על שטויות, לכן כאן המסגרת של פורום קצת פחות רלוונטית, שוב - בעיני.