דרוש יעוץ (אפשר בתשלום) לתכנון פרויקט בJS
-
בעקרון רוב הפרויקט כבר פועל, צריך רק את החלק של מסד הנתונים אילו פונקציות צריך וכו', משום מה הפעם לא מסתדר לי טוב.
@eido
אולי תכתוב מה לא מסתדר לך במסד ואנשים טובים יעזרו לך אם יש לך כח לזה כמובן -
@eido
אולי תכתוב מה לא מסתדר לך במסד ואנשים טובים יעזרו לך אם יש לך כח לזה כמובן@pcinfogmach זה מעבר לפורום, צריך מסודר לראות מה צריך ולראות שזה נכון.
עשיתי כזה פרויקט בPHP די בקלות, עכשיו אני מנסה להמיר את זה לnodejs + השינוי מסקריפט ל"אפליקציה" על כל המשתמע מכך (עם clean code) ונהיה לי כאב ראש מזה, קשה לי אפילו לחשוב מה צריך לעשות. -
@pcinfogmach זה מעבר לפורום, צריך מסודר לראות מה צריך ולראות שזה נכון.
עשיתי כזה פרויקט בPHP די בקלות, עכשיו אני מנסה להמיר את זה לnodejs + השינוי מסקריפט ל"אפליקציה" על כל המשתמע מכך (עם clean code) ונהיה לי כאב ראש מזה, קשה לי אפילו לחשוב מה צריך לעשות.@eido כתב בדרוש יעוץ (אפשר בתשלום) לתכנון פרויקט בJS:
נערך לאחרונה על ידי
עשיתי כזה פרויקט בPHP די בקלות, עכשיו אני מנסה להמיר את זה לnodejs + השינוי מסקריפט ל"אפליקציה" על כל המשתמע מכך (עם clean code) ונהיה לי כאב ראש מזה, קשה לי אפילו לחשוב מה צריך לעשות.אתה מתאר דבר שAI עושה בקלות רבה מאד
משהו מוזר -
@eido כתב בדרוש יעוץ (אפשר בתשלום) לתכנון פרויקט בJS:
נערך לאחרונה על ידי
עשיתי כזה פרויקט בPHP די בקלות, עכשיו אני מנסה להמיר את זה לnodejs + השינוי מסקריפט ל"אפליקציה" על כל המשתמע מכך (עם clean code) ונהיה לי כאב ראש מזה, קשה לי אפילו לחשוב מה צריך לעשות.אתה מתאר דבר שAI עושה בקלות רבה מאד
משהו מוזר@A0533057932 לא מסתדר עם AI , לא אוהב AI, אני בהחלט משתמש בו, אבל בעיני זה גרוע מאוד (בלי קשר לעובדה שהמוח מתנוון ואדם כבר לא יכול לחשוב עצמאית, אפילו לחבר ברכה משתמשים בAI, כאילו נו באמת?! מחר הוא יגיד מה ללבוש ומה לאכול) לדעתי הוא רחוק מלהיות בשל (לדוגמא, כאן כתבת בדיוק הפוך מההמלצה שלו בשרשור ההוא), וזה ככה בגלל הצורה שבו הוא עובד, אבל זה כבר חריגה רצינית ממטרת השרשור.
א פריעלאך פורים כמובן!