הוצאת קבלה על תשלום מצד ג’ עבור חשבונית ללקוח אחר – איך עושים את זה?
-
יש לי לקוח שהוצאתי לו חשבונית, אך את התשלום בפועל ביצע מישהו אחר
אז בעצם את החשבונית אני אמור להוציא ללקוח, נכון?
ואת הקבלה למי שמשלם?
אז איך אני עושה את זה בתוכנת הנהלת חשבונות?
אני עובד עם יש חשבונית -
@ששא
אני מניח שיש פה הרבה שיודעים את התשובה (כולל אני...)
אבל התשובה הכי נכונה ומקצועית
זה שתבדוק עם המשרד הנה"ח שלך ו/או רואה חשבון (חשבונית משמע שאינך עוסק זעיר/פטור) -
@mekev כתב בהוצאת קבלה על תשלום מצד ג’ עבור חשבונית ללקוח אחר – איך עושים את זה?:
משמע שאינך עוסק זעיר/פטור
אני כן
-
@mekev כתב בהוצאת קבלה על תשלום מצד ג’ עבור חשבונית ללקוח אחר – איך עושים את זה?:
וכבודו
כבודו מלא עולם...
הוציא חשבונית מס עם מעמ?
ממש לא, חשבון עיסקא
-
וכבודו
כבודו מלא עולם...
הוציא חשבונית מס עם מעמ?
ממש לא, חשבון עיסקא
-
@ששא לדרישת תשלום אין משמעות מבחינת רשויות המס למיטב ידיעתי
זה סך הכל פתק שאתה יכול להוציא ללקוח אם הוא מבקש לקבל בכתב כמה הוא חייב@צדיק-תמים כתב בהוצאת קבלה על תשלום מצד ג’ עבור חשבונית ללקוח אחר – איך עושים את זה?:
זה סך הכל פתק שאתה יכול להוציא ללקוח אם הוא מבקש לקבל בכתב כמה הוא חייבאת זה אני יודע, שאלתי יותר מבחינת התוכנה - שלא יהיה לי בלקוח מינוס כי הוא לא שילם, ובמשלם זכות כי הרי הוא שילם בלי חשבונית
וא"ת תמחק את החשבוניות? י"ל שאני רוצה את זה לתיעוד -
@צדיק-תמים כתב בהוצאת קבלה על תשלום מצד ג’ עבור חשבונית ללקוח אחר – איך עושים את זה?:
זה סך הכל פתק שאתה יכול להוציא ללקוח אם הוא מבקש לקבל בכתב כמה הוא חייבאת זה אני יודע, שאלתי יותר מבחינת התוכנה - שלא יהיה לי בלקוח מינוס כי הוא לא שילם, ובמשלם זכות כי הרי הוא שילם בלי חשבונית
וא"ת תמחק את החשבוניות? י"ל שאני רוצה את זה לתיעוד -
@צדיק-תמים כתב בהוצאת קבלה על תשלום מצד ג’ עבור חשבונית ללקוח אחר – איך עושים את זה?:
וא"ת תמחק את החשבוניות? י"ל שאני רוצה את זה לתיעוד@ששא תוציא חשבונית עם מינוס על הסכום על שם הלקוח