לימוד בניית ועיצוב אתרים ברמה גבוהה
-
אני ב"ה יודע לתכנת הרבה בצד שרת (בעיקר php,js,node) אך בבניית צד לקוח אני עם הארץ די גדול
אני מכיר את עולם הhtml - תגים,אלמנטים, class/id וכו', אך CSS אני כמעט לא יודע וודאי לא לקחת דף html ולהוציא ממנו משהו יפה
איך אני יכול ללמוד ולהגיע באופן עצמאי לדרגה שאוכל לעצב אתרים ברמה גבוהה לבד (או שלא כ"כ שייך לבד?)?
באם יש למישהו כיוונים אשמח למ"מ וקישורים להמלצותתודה רבה
-
אני ב"ה יודע לתכנת הרבה בצד שרת (בעיקר php,js,node) אך בבניית צד לקוח אני עם הארץ די גדול
אני מכיר את עולם הhtml - תגים,אלמנטים, class/id וכו', אך CSS אני כמעט לא יודע וודאי לא לקחת דף html ולהוציא ממנו משהו יפה
איך אני יכול ללמוד ולהגיע באופן עצמאי לדרגה שאוכל לעצב אתרים ברמה גבוהה לבד (או שלא כ"כ שייך לבד?)?
באם יש למישהו כיוונים אשמח למ"מ וקישורים להמלצותתודה רבה
@ששא
לי הסרטון הזה מאוד עזר
הוא יותר מראה איך מאשר מסביר ונותן טיפים והסברים תוך כדי - אז זה לא בהכרח מתאים לכל אחד.
-
@ששא
לי הסרטון הזה מאוד עזר
הוא יותר מראה איך מאשר מסביר ונותן טיפים והסברים תוך כדי - אז זה לא בהכרח מתאים לכל אחד.
@pcinfogmach אנגלית
יש שם הסבר על הכל מההתחלה עד הסוף - בנייה, עיצוב, UI וכו'? -
@pcinfogmach אנגלית
יש שם הסבר על הכל מההתחלה עד הסוף - בנייה, עיצוב, UI וכו'?@ששא
לא יודע כל כך מה אתה מתכווין הכל אבל זה נתן לי תמונה איך לבנות אתר יפה.
יש לו שם כמה פרוייקטים (15) תצפה בפרוייקט הראשון ותראה אם זה מתאים לך. -
@ששא
לא יודע כל כך מה אתה מתכווין הכל אבל זה נתן לי תמונה איך לבנות אתר יפה.
יש לו שם כמה פרוייקטים (15) תצפה בפרוייקט הראשון ותראה אם זה מתאים לך.@pcinfogmach אתה מבין טוב אנגלית או שהסדרת באיזשהוא דרך אחרת?
-
@pcinfogmach אתה מבין טוב אנגלית או שהסדרת באיזשהוא דרך אחרת?
@ששא
אנגלית היא שפת אם שלי
בעיקרון אמור להיות יצירת אוטומטי של כתוביות ביוטוב בכל שפה, אצלי זה אף פעם לא עבד אולי בגלל הנטפרי אין לי מושג. -
@ששא
אנגלית היא שפת אם שלי
בעיקרון אמור להיות יצירת אוטומטי של כתוביות ביוטוב בכל שפה, אצלי זה אף פעם לא עבד אולי בגלל הנטפרי אין לי מושג.@pcinfogmach כתב בלימוד בניית ועיצוב אתרים ברמה גבוהה:
בעיקרון אמור להיות יצירת אוטומטי של כתוביות ביוטוב בכל שפה, אצלי זה אף פעם לא עבד אולי בגלל הנטפרי אין לי מושג.
אצלי זה מציג כתוביות אבל זה די קטן ובכל מקרה אי אפשר להתרכז בקריאה ובהבנה מה הוא עושה...
ומכאן תצא הקריאה למי שיש קורס אחר ביוטיוב או בכל אופן אחר שיביא לי בבקשה -
@pcinfogmach כתב בלימוד בניית ועיצוב אתרים ברמה גבוהה:
בעיקרון אמור להיות יצירת אוטומטי של כתוביות ביוטוב בכל שפה, אצלי זה אף פעם לא עבד אולי בגלל הנטפרי אין לי מושג.
אצלי זה מציג כתוביות אבל זה די קטן ובכל מקרה אי אפשר להתרכז בקריאה ובהבנה מה הוא עושה...
ומכאן תצא הקריאה למי שיש קורס אחר ביוטיוב או בכל אופן אחר שיביא לי בבקשה -
@יעקב-מ.-פינס ממבט מלמעלה זה לא נראה שאפשר להגיע ממנו לרמה מקצועית, אני טועה?