איך נכון לעבוד עם AI ללא ידע בקוד? האם אני עובד בצורה עקומה?
-
@shraga כתב באיך נכון לעבוד עם AI ללא ידע בקוד? האם אני עובד בצורה עקומה?:
אני מכיר את הממשק של ai studio, שאלתי קונקרטית מה ההבדל לגבי נוחות/יכולת קידוד. בנוסף יש לי מנוי פרו בג'מיני. השאלה אם הai studio יועיל במשהו במקרה זה.
בעיקר בגלל גודל חלון ההקשר ואפשרות כיוונון הטמפרטורה שקיימת רק בגוגל סטודיו.
תחשוב שבגוגל סטודיו בעצם הוא מכיר את כל המערכת שלך, זוכר את כל מה שהוא נתן לך כי החלון שלו ענק. אבל בממשק הרגיל חוץ מזה שאתה מוגבל טכנית הוא גם לא זוכר מה הוא כתב לך יותר מגודל הקשר מסויים שהוא נורא קטן. -
@NH-LOCAL כתב באיך נכון לעבוד עם AI ללא ידע בקוד? האם אני עובד בצורה עקומה?:
@shraga בלי שום השוואה. לטעמי, הממשק הרגיל הוא ממשק פח שמיועד להמון הנבער (במחילה מההמון הנבער...) הוא מוגבל מאוד, עובד פחות טוב ופחות נוח לשימוש. (למעט תכונת ה-CANVAS שבהחלט נהדרת לדברים קטנים)
ב-AI Studio אתה מקבל את כל מה שמקבל משתמש בתשלום בממשק הרגיל של ג'מיני, אבל בחינם ופחות מוגבל.
בין היתרונות:
- יש לך אפשרות לבחור בין מגוון רחב של מודלים
- מגבלת שימוש כמעט לא קיימת - אף פעם לא תגיע להודעה "תמשיך בעוד X שעות"
- מגבלה של בין מיליון ל-2 אסימונים בכל שיחה (בממשק החינמי המגבלה היא 32 אלף...)
- ניתן לנתח גם קבצי וידאו, אודיו ותמונות בלי מגבלת כמות (למעשה הממשק היחיד עם זמינות מולטימודאלית מלאה)
- ניתן לכבות את הגדרות הצנזורה הפנימיות של המודל באופן כמעט מלא
- שליטה מלאה במודל - כוונון טמפרטורה ו-top p
- המון פונקציות מאוד שימושיות - שילוב חיפוש גוגל, גישה ל-url שהמשתמש מכניס, קריאות פונקציה, ביצוע קוד ומבנה פלט
- ניתן לנתח מגוון סוגי קבצי טקסט וקוד (בממשק הרגיל המגוון מצומצם להחריד)
- וכמובן, אבל לא העיקר: חינם לנצח (לפי ההבטחה של גוגל לפחות)
יש עוד יתרונות, (כמו מודל יצירת תמונות אוטוגרסבי בלתי מוגבל, מודל tts ברמה הגבוהה ביותר בשוק, מצב קול מתקדם כולל שיתוף מסך, ממשק לבניית אפליקציות שלמות ועוד) מניתי רק את המרכזיים...
אני חושב שברגע שתתרגל ל-AI Studio, תתקשה לחזור למתחרים, בוודאי לא בתשלום.
תמיד יהיה נחמד לשוחח עם קלוד, או לבקש שירים ולבצע חיפוש מידע בצ'אט GPT. אבל למשימות קידוד - AI Studio זה המקוםבתור אחד שמתעסק עם גוגל סטודיו ומרגיש שאני לא באמת מצליח לנצל את הפוטנציאל שלו בגלל חוסר ידע אשמח למדריך... אם לא קשה ובזמן פנוי כמובן...
-
@י-פל כתב באיך נכון לעבוד עם AI ללא ידע בקוד? האם אני עובד בצורה עקומה?:
אל תשכחו את החיסרון הגדול שלו ---
ההגדרות לא נשמרות!
לא פרומפט המערכת, ואפילו לא הגדרות כמו URL Context...
רק הגדרות הבטיחות נשמרות.הן כן נשמרות עבור השיחה הספציפית.
@shraga כתב באיך נכון לעבוד עם AI ללא ידע בקוד? האם אני עובד בצורה עקומה?:
אני מכיר את הממשק של ai studio, שאלתי קונקרטית מה ההבדל לגבי נוחות/יכולת קידוד. בנוסף יש לי מנוי פרו בג'מיני. השאלה אם הai studio יועיל במשהו במקרה זה.
השאלה למה לשלם למנוי פרו שאין בו שום תועלת?
למרות שעם ג'מיני פרו יש גם כן חלון הקשר של מיליון טוקנים, יש כמה חסרונות מהותיים:
- מגבלה על כמות הקבצים להעלאה.
- מגבלה על סוג הקבצים.
- צנזורה פנימית שמורידה את איכות הפלט
@one1010 כתב באיך נכון לעבוד עם AI ללא ידע בקוד? האם אני עובד בצורה עקומה?:
@י-פל כתב באיך נכון לעבוד עם AI ללא ידע בקוד? האם אני עובד בצורה עקומה?:
הגדרות כמו URL Context
מה זה בדיוק?
בדיקה של התוכן של קישור שאתה מכניס לו
-
@dovid כתב באיך נכון לעבוד עם AI ללא ידע בקוד? האם אני עובד בצורה עקומה?:
שנית, מציע לך לצרוך את שירותי המנטור שלי. פעם הבאה שאתה עובד עם AI, אתה "מעלה אותי על הקו". אני לא בטוח, אבל אני חושב שההסברים שלי והאופן שאראה לך איך לעבוד במהירות עם הכלים תסלים את ההבנה שלך ל"נקודת המפנה" (או אולי "פידבק חיובי").
מה זה?
הבנתי טוב או שזה משל? איך מעלים אותך על הקו לסוגיא כזה?