Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
שלום, אני צריכה באופן דחוף וואטסאפ על המחשב. למישהו יש פתרון למחשב שחסום בחסימה של נטפרי? לנטפרי עצמם אין פיתרון לגירסה המעודכנת של וואטסאפ. השאלה היא- אם אני מתקינה על המחשב וואטסאפ בזמן שאין עליו חסימה ואז שמה את החסימה של נטפרי, הוואטסאפ ישאר?
הבעיות הללו בוודאי יישארו.
אם אני שמה נטפרי על מחשב שמותקן בו וואטסאפ, הוואטסאפ יחסם?
@מד מה שכתוב שם לא מדויק, צ'אטים פרטיים פתוחים בלי אישור פר צ'אט, רק לקבוצות צריך אישור
@ציפור כתב בוואטסאפ על המחשב עם חסימה של נטפרי:
ווטסאפ ווב לא יחסם כי זה פתוח בנטפרי (כמובן רק למי שהם מאשרים), אבל האמולטור יחסם ופעם בשבועיים תצטרך להוריד את הסינון לכמה דקות.
יש לכם מושג מה לגבי BlueStacks גם אותו צריך לרענן כל שבועיים?
@ציפור אין הבדל בין האמולטורים
@צדיק-תמים אז מה הפתרון? להשאיר את המחשב בלי ווייפרי? מדוע צריך להיכנס לאמולטור פעם בשבועיים?
@ציפור המדיניות של וואצאפ היא שצריך לפחות פעם ב14 יום להכנס לאפליקציה, אחרת החבורים המרוחקים מתנתקים.
אפשר למצוא מישהו לפתוח אצלו את החשבון, או לקנות מכשיר ולעלות פעם בשבועיים על אוטובוס...
אפשר להתקין וואצפ על WSA אצלי זה עובד בנטפרי
@אביחיל אפליקציית ווצאפ המקורית עובדת?
את התקנת הוואטסאפ עשית בזמן שהחסימה של נטפרי היתה על המחשב?
את ההתקנה עצמה עשיתי לא בנטפרי אבל לאחר ההתקנה עובד לי בנטפרי חלק עם האפליקציה המקורית
@אביחיל ורואים הודעות חדשות באפלקציה המקורית, גם לאחר המעבר לרשת נטפרי?