תוכנה לשליחת אימיילים
-
הנה הקוד שאתה צריך כדי ליצור מיזוג בקובץ PDF.
אתה צריך לכלול את הספריה הבאה בפרוייקט שלך: https://www.nrecosite.com/pdf_generator_net.aspx
אם אתה רוצה שקובץ הPDF יהיה מעוצב יפה, אתה צריך ליצור HTML ואח"כ להמיר אותו לPDF.
חשוב- תוודא שההפניות לקבצי הCSS שלך יהיו הפניות מלאות ולא חלקיות (דהיינו נתיב מוחלט), אח"כ הספריה הנ"ל לא תדע לטעון אותם.בהצלחה!
using NReco.PdfGenerator; using System.IO; using System.Threading.Tasks; using System.Web.Mvc; namespace EmailService { /// <summary> /// מחלקה לדוגמה שמכילה את המידע העדכני עבור יצירת הקובץ /// </summary> public class ContentFile { public int Id { get; set; } public string Name { get; set; } public string CustomerName { get; set; } } public static class CreatePdfFile { /// <summary> /// יוצר קובץ פי.די.אף מקומי על השרת /// </summary> /// <param name="content"></param> /// <param name="fileName"></param> /// <param name="path"></param> /// <param name="controller"></param> /// <returns></returns> public static async Task<bool> CreateFile(ContentFile content, string fileName, string path, ControllerContext controller) { bool success = false; var stream = await CreateStream(content, controller); using (FileStream fs = new FileStream(fileName, FileMode.Create)) { stream.WriteTo(fs); success = true; } return success; } /// <summary> /// מחזיר סטרים של קובץ פי.די.אף בלא לשמור על השרת /// יותר נח כאשר רוצים לשלוח מייל או לתת ללקוח להוריד מהדפדפן /// כך אתה מפחית את העומס מהשרת שלך /// </summary> /// <param name="content"></param> /// <param name="controller"></param> /// <returns></returns> public static async Task<MemoryStream> CreateStream(ContentFile content, ControllerContext controller) { var html = await CreateHtmlToString(content, controller); MemoryStream memory = new MemoryStream(); //משתמש בספריה NReco.PdfGenerator - ניתנת להתקנה דרך NuGet var htmlToPDF = new HtmlToPdfConverter(); var pdfBytes = htmlToPDF.GeneratePdf(html); htmlToPDF.CustomWkHtmlArgs = " --load-media-error-handling ignore "; htmlToPDF.GeneratePdf(html, null, memory); memory.Position = 0; return memory; } private static async Task<string> CreateHtmlToString(ContentFile content, ControllerContext controller) { //הנתיב צריך להפנות לקובץ ההטמל הנכון string html = RenderViewToString(controller, "~/Views/Email/CreateFileInHtml.cshtml", content, true); return html; } private static string RenderViewToString(ControllerContext context, string viewPath, object model = null, bool partial = false) { // first find the ViewEngine for this view ViewEngineResult viewEngineResult = null; if (partial) viewEngineResult = ViewEngines.Engines.FindPartialView(context, viewPath); else viewEngineResult = ViewEngines.Engines.FindView(context, viewPath, null); if (viewEngineResult == null) throw new FileNotFoundException("View cannot be found."); // get the view and attach the model to view data var view = viewEngineResult.View; context.Controller.ViewData.Model = model; string result = null; using (var sw = new StringWriter()) { var ctx = new ViewContext(context, view, context.Controller.ViewData, context.Controller.TempData, sw); view.Render(ctx, sw); result = sw.ToString(); } return result; } } }
פורסם במקור בפורום CODE613 ב06/06/2017 16:57 (+03:00)
-
תודה רבה על התשובות המפורטות.
אני מתחיל פרה פרה.
- הצלחתי להדפיס קוד HTML לPDF.
אותיות עבריות הוא מדפיס לג'יבריש, אני מפחד שהוא חסיד סאטמר. :lol: :lol: - יש איזה קוד שיכול להמיר טקסט מ richtextbox ל HTML ? אני עם הארץ גמור בHTML.
פורסם במקור בפורום CODE613 ב07/06/2017 22:02 (+03:00)
-
אותיות עבריות הוא מדפיס לג'יבריש, אני מפחד שהוא חסיד סאטמר. :lol: :lol:
אתה צריך להוסיף לתגית הhead של הדף את התגית הזאת:
<meta charset="utf-8" />
והדף עצמו נראה כך:
<!DOCTYPE html>
<html lang="he">
<head>
<meta charset="utf-8" />
<title>זה הכותרת של הדף</title>
<!--כאן אתה מוסיף הפניה לקובץ הCSS של הגדרות העיצוב --></head> <body> כאן נמצא התוכן שאתה רוצה שהמשתמש יראה... </body> </html>
הנה קישור למדריך HTML בסיסי בעברית, ולא חסרים כאלה במרשתת
פורסם במקור בפורום CODE613 ב07/06/2017 22:57 (+03:00)
-
אני מידי מתחיל בשפה הזו, ואני מתחיל להתבלבל...
עכשיו אני עומד בשלב של יצירת קבצי PDF עם שמות.איפה אני הולך לכתוב את הטקסט שאני רוצה לקבל לקובץ? ואיך אני ממזג לו את השמות.
בינתיים הבאתי את הספריה של nreco
והצלחתי לייצא כמה מילים לPDF ככה:string strWride = "<head>" + "<meta charset = utf-8" + "<body>" + "<h1>" + "this is the titl " + "</h1>" + "<br/>" + "this is a new row" + "</body>" + "</head>"; var htmlToPdf = new NReco.PdfGenerator.HtmlToPdfConverter(); htmlToPdf.GeneratePdf(strWride, null, "e:/pdffile.pdf");
יצרתי דף HTML ואני לא יודע איך אני קורא לייצא אותו.
פורסם במקור בפורום CODE613 ב08/06/2017 02:30 (+03:00)
-
לא צריך להמציא את הגלגל, מיקרוסופט בנו מפלצת שנקראת SQL Reporting Services (בקיצור SSRS), שיכולה לענות על רוב הדרישות הנ"ל ללא שורת קוד אחת, ועבור מה שכן צריך לפתח, יש לה API מסודר.
למי שיש רישיון SQL זה כלול.
למי שיש אקספרס צריך להתקין את גירסת האקספרס המוגבלת יחסית.
פורסם במקור בפורום CODE613 ב08/06/2017 14:07 (+03:00)
-
איפה אני הולך לכתוב את הטקסט שאני רוצה לקבל לקובץ? ואיך אני ממזג לו את השמות.
אני המלצתי לך להשתמש ברייזור, כי אני לא מכיר את מה שsoft המליץ.
בשביל רייזור אתה צריך פרוייקט asp.net mvc שמשתמש במנוע של רייזור.
הRazor בעצם מאפשר לך לכתוב קוד HTML ולשלב בתוכו משתנים של C # בקלות, כך שכאשר הדף מרונדר הוא מציג את תוכן המשתנה במקום המתאים.יש לך כאן מדריך בעברית ASP.NET MVC
בהצלחה!
פורסם במקור בפורום CODE613 ב08/06/2017 15:13 (+03:00)
-
או לטעון את תוכן הקובץ למשתנה:
string strWride = File.ReadAllText(@"e:\קובץ שיצרת.html"); var htmlToPdf = new NReco.PdfGenerator.HtmlToPdfConverter(); htmlToPdf.GeneratePdf(strWride, null, "e:/pdffile.pdf");
יותר פשוט להשתמש במתודה שלהם שמקבלת כפרמטר נתיב לקובץ:
var htmlToPdf = new NReco.PdfGenerator.HtmlToPdfConverter(); htmlToPdf.GeneratePdfFromFile(@"e:\קובץ שיצרת.html" , null, "e:\\pdffile2.pdf");
פורסם במקור בפורום CODE613 ב08/06/2017 15:40 (+03:00)
-
איפה אני הולך לכתוב את הטקסט שאני רוצה לקבל לקובץ? ואיך אני ממזג לו את השמות.
אני המלצתי לך להשתמש ברייזור, כי אני לא מכיר את מה שsoft המליץ.
בשביל רייזור אתה צריך פרוייקט asp.net mvc שמשתמש במנוע של רייזור.
הRazor בעצם מאפשר לך לכתוב קוד HTML ולשלב בתוכו משתנים של C # בקלות, כך שכאשר הדף מרונדר הוא מציג את תוכן המשתנה במקום המתאים.יש לך כאן מדריך בעברית ASP.NET MVC
בהצלחה!
בhtmlPage שאני מייצר מתוך הWPF שלי אני לא יכול לשלוף משתנים בהפרוייקט?
אני צריך לפתוח פרוייקט חדש?פורסם במקור בפורום CODE613 ב08/06/2017 17:02 (+03:00)
-
הנה הספריה
https://antaris.github.io/RazorEngine/
הנה מדריך בנושא
http://www.brainysolutions.org/Blog/Detail/329/generate-html-email-text-using-razor-in-net-console-applicationוחוצמזה.. לא הבנתי שהוא מחפש דווקא תוכנה שולחנית, ולא משהו וובי :shock:
פורסם במקור בפורום CODE613 ב08/06/2017 18:13 (+03:00)
-
מה חסר לי כל הדברים האלו, למה שאני לא ישתמש עם קובץ וורד
שיקבל את הנתונים עם שדה מיזוג, ולשמור את הקובץ כ PDF?יש לי את זה שעושה את זה מצויין,
יהיה לי בעיות עם זה?var applicition = new Microsoft.Office.Interop.Word.Application(); var document = new Microsoft.Office.Interop.Word.Document(); document = applicition.Documents.Add( @"E:\WordFile\File1.docx"); foreach(Microsoft.Office.Interop.Word.Field field in document.Fields) { if (field.Code.Text.Contains("Title")) { field.Select(); applicition.Selection.TypeText("Aharon"); } else if(field.Code.Text.Contains("FirstName")) { field.Select(); applicition.Selection.TypeText("Josef"); } else if (field.Code.Text.Contains("lastName")) { field.Select(); applicition.Selection.TypeText("David"); } } document.SaveAs2(@"c:\mynePDFfromWord.pdf", FileFormat: Microsoft.Office.Interop.Word.WdSaveFormat.wdFormatPDF); document.Close(false);
פורסם במקור בפורום CODE613 ב08/06/2017 21:17 (+03:00)
-
יש כאן הרבה שלבים:
א. מיזוג מסמך א' ושמירת כל פריט כPDF נפרד
ב. כנ"ל מסמך ב וכו'
ג. מיזוג רשימה עם גוף הודעה וצירוף קובץ רלוונטי מהאמורים לעיל.מה הגישה שלך לפתור את העניין.
הקוד שהבאת יפה מאוד, אבל: 1. אתה שומר הכל לקובץ PDF גדול, 2. אתה עוד לא בשלב שאתה מצרף את דף הPDF להודעה התאימה שהיא עצמה גם ממוזגת.פורסם במקור בפורום CODE613 ב09/06/2017 00:42 (+03:00)
-
הקבצים האחרים הם קבצים זהים לכל הרשימה.
רק המכתב האישי משתנה בין שם לשם.
אני חשבתי
- לטעון את הרשימה.
- ליצור מסמך PDF לרשומה נוכחית.
- לשלוח לו הודעה עם הקבצים המצורפים. (צירוף הקבצים כפי שמסומן בשם הנוכחי)
ולהעיף את המכתב באיזה שהוא תקיה, כמכתב שנשלח.
מעבר לרשומה הבאה וכו'.
בצורה הזו יש לי את כל הנתונים הנדרשים ביד מן המוכן, ולא צריך לחפש קובץ ולהתאים לו שם או להיפך.
ודוד, צל"ש.
כ"כ דבקתי בלהבין את מערבולת התווים (המתבהרים לאט לאט...) של C#.
שכבר כמעט שכחתי מה אני צריך, ואתה עדיין מחזיק ראש....
צל"ש רציני.פורסם במקור בפורום CODE613 ב09/06/2017 01:51 (+03:00)
-
@דוד ל.ט.
זה לא נקרא להמציא את הגלגל.
SQL Reporting Services זה מפלצת, ופה מישהו ביקש תוכנה ייעודית.אקדים ואומר שכנראה שהודעה זו לא תשכנע אף אחד מהמאמינים בשרשור זה, אבל את דעתי ארשום, למען התיעוד ההיסטורי.
SSRS הוא חבילה מקיפה לכל נושא ההפצה, וקראתי בדיוק כמוך מה הוא ביקש. ולכן אני ממליץ על SSRS אפילו למי שלא נגע בזה מעולם, זה הרבה פחות כואב והרבה יותר יעיל מהפתרונות שמסתמנים פה, מה גם בדרך כלל לקוח לא צריך תוכנה ייעודית, הוא צריך פתרון. לפלא בעיני אם הלקוח ביקש תוכנה ייעודית דייקא.
ל SSRS יש עקומת למידה ממש ממש נוחה והוא אפילו לא דורש כישורי תכנות עבור רוב הדברים, וכשאני כותב מפלצתי אני מתכוון לכמות הפיצ'רים הגדולה, אולי זה הפחד מהלא מוכר (או ממפלצות), אבל ויז'ואל סטודיו מפלצת גדולה פי כמה, ולמרות זאת ממליצים פה לכל דכפין להתחיל עם VS.
פורסם במקור בפורום CODE613 ב11/06/2017 12:22 (+03:00)
-
soft, דבר ראשון לא מבין למה אתה חושב שדעתך לא משכנעת, אני אישית מושפע ממנה מאוד.
דבר שני פתרון של תוכנה קטנה וניידת מול פתרון של מערכת מבוססת על תשתית תוכנה הוא שמים וארץ. תוכנה אתה לא צריך שום ציוד או תוכנה מלבד קובץ EXE או תיקייה קטנה עם כמה קבצים. ברגע שזה עובד אתה אומר שלום למפתח ולאיש המחשבים וזה עובד עד ביאת הגואל. פתרון שמצריך תשתית כמו שרת לוקלי או מרוחק זה להתחתן. זה מחייב תחזוקה - שרת server 2003 שהיה הכי נוצץ לפני כמה שנים הוא מחדל בטיחותי כיום.
אני פיתחתי תוכנה קטנה למישהו לפני 8 שנים והוא לא היה צרך אותי אפי' פעם את מאז והוא משתמש בה בכל עת. ברור שאם הייתי מבסס אותה על SQLSERVER למשל, הייתי שומע ממנו כל שנה וחצי.
אינני מבין את ההשוואה בין VS שזו תוכנה למחשב המפתח לSSRS שזה תשתית למחשב הלקוח-המשתמש או לשרת שישמש אותו לאורך כל ימי האפליקציה.פורסם במקור בפורום CODE613 ב11/06/2017 23:42 (+03:00)