עזרה | בהחלפה מהירה בוורד
-
איך אני יכול למיין באקסל שתהיה לי רשימה של "חפש" ב- A ושל "החלף ב" ב-B, ובלחיצת מקרו בוורד הוא יחליף את כולם, לפי מה שכתוב באקסל כל תיבה לערך שכנגדו. דהיינו שהמקרו יפתח את האקסל...
-
@הללוהו
תשתמש עם זהSub MultipleReplacement() 'GET DATA FROM EXCEL Dim xlApp As Object Dim xlBook As Object Const strWorkBookName As String = "C:\Users\User\Documents\uri.xlsx" On Error Resume Next Set xlApp = GetObject(, "Excel.Application") If Err Then Set xlApp = CreateObject("Excel.Application") End If On Error GoTo 0 Set xlBook = xlApp.Workbooks.Open(FileName:=strWorkBookName) xlApp.Visible = False Dim w w = 1 Do While xlApp.ActiveSheet.range("a" & w) <> "" strArray = xlApp.ActiveSheet.range("A" & w).Value Selection.Find.ClearFormatting Selection.Find.Replacement.ClearFormatting With Selection.Find .text = xlApp.ActiveSheet.range("A" & w).Value .Replacement.text = xlApp.ActiveSheet.range("B" & w).Value .Forward = True .Wrap = wdFindContinue .MatchWildcards = True End With Selection.Find.Execute Replace:=wdReplaceAll w = w + 1 Loop Set xlBook = Nothing xlApp.Quit Set xlApp = Nothing End Sub וכמובן לא לשכוח להחליף את הנתיב בשורה 6
בהצלחה -
אין עליך!!!!!!!
עובד פצצה!האם זה מוגדר כ"השתמש בתויים כללי" שאוכל להכניס שם גם מהדברים הנ"ל של סוגריים וכדו'?
(וכן האם יש אפשרות שבלחיצה על המקרו יפתח הטבלא וכך אוכל להכניס רשימת מילים וכו' ורק אח"כ ע"י לחיצה זה יסגר ויתחלף?) -
האם זה מוגדר כ"השתמש בתויים כללי" שאוכל להכניס שם גם מהדברים הנ"ל של סוגריים וכדו'?
כן.
(וכן האם יש אפשרות שבלחיצה על המקרו יפתח הטבלא וכך אוכל להכניס רשימת מילים וכו' ורק אח"כ ע"י לחיצה זה יסגר ויתחלף?)
זה נראה לי קצת מסובך.
וחוצמזה מה תרויח?? הכי פשוט לכתוב באקסל -
@אוריי מה שארוויח זה בכמויות, שכשאני רוצה להחליף חלק מהנתונים רק בטקסטים מסוימים אני לוחץ על המקש הנ"ל והוא יפתח לי את הטבלא (ולא אצטרך לחפש וכדו') ואז אכניס מה שאני רוצה וכאני לוחץ על "בצע" הוא סוגר את הטבלא ואז הוא בעצם מבצע את הפקודה הנ"ל שלך.
1/5