-
לאחר ששולחים את הבקשה לימות ומקבלים OK , כמו שנכתב בשרשור
שליחת בקשת POST UploadTextFile ל-API של ימות המשיחכעת אשמח להסבר איך מנתחים את התגובה
יש הגדרה ששואבת נתונים מקובץ במערכת, העניין הוא שזה מגיע כתשובה בתגובה, והשאלה שלי היא איך אפשר לקבל את זה בטבלה של גוגל שיטסהקבצים שיוצאים מהמערכת הם בתבניות שונות
INI
CSV
html
ymgr
אשמח להסבר, גם אם רק על חלק מסוגי הקבצים זה יעזור לי מאוד, תודה רבה -
@פשוט-אבל-תותח
התבניות שכתבת, הם תבניות שימות המשיח מייצאים לך את הקבצים.אתה מקבל מהם רק את הנתונים במבנה של הקובץ ymgr, לא?
הוא בנוי בהפרדה של # בין השדות, ו% בין הכותרות.
דוגמא של שורה מתוך הקובץ:Status#OK%Folder#4/9/2%DID#02000%Phone#052700009%IdType#phone%EnterId#0527600009%Date#11/03/2021%Time#00:50:19%HebrewDate#כ״ז אדר תשפ״א%var#Folder-4/9/2%Booking#1696%Data#%P050#1%P051#1%P052#7600%P053#4000%P054#3000%P055#600
זה הנוסחה בVBA שממיר את הקלט לJSON
Row = Mid(text, 1, 1) text = "[{""" & text text = Replace(text, "#", """:""") text = Replace(text, "%", """,""") text = Replace(text, Chr(13) & Chr(10) & Row, """},{""" & Row) text = Replace(text, Chr(13) & Chr(10), """}]")
אז מה שצריך זה להמיר את הפלט הזה לJSON.
ואז לטפל בJSON ולייבא אותו לGoogle sheets
כאן יש כמה דרכים איך לעשות את זה
-
@מלא קודם כל אפשר לייבא קובץ INI במבנה של קובץ INI,
כאשר אני כותב בסקריפט להוריד קובץ אני מקבל בתגובה את התוכן שלו כך שאם אני כותב לו להוריד קובץ INI אני מקבל את כל התוכןמתוך הקישור שהבאת לי לא הצלחתי להבין איך אני מעביר את התגובה כמות שהיא לגיליון באופן אוטומטי
זה נראה לי דורש ידע מוקדם שאין לי, אני אולי אנסה לשבת על זה אח"כ.
תודה רבה
-
@מלא אמר בניתוח התגובה של ה API של ימות המשיח:
Mid(text, 1, 1) text = "[{""" & text text = Replace(text, "#", """:""" text = Replace(text, "%", """,""") text = Replace(text, Chr(13) & Chr(10) & Row, """},{""" & Row) text = Replace(text, Chr(13) & Chr(10), """}]")
אשמח אם תוכל להסביר מה אני עושה עם זה
תודה
-
@פשוט-אבל-תותח @מלא אני מעוניין בעזרה בתשלום
ivr.8480381@gmail.com -