-
@OdedDvir שוב פעם יישר כח אבל זה עדיין מחזיר שגיאה
@chv תאמין לי שמה שלא פירטתי לא נובע מעצלות, אני לא כ"כ מבין בדברים האלו ולכן אני לא מבין את השפה, ולכן גם את התשובה שלך לא כ"כ הבנתי, חוץ מזה שאני עובד בדרך לא נכונה.
כתבת גם שלא כתבתי במפורש איך הכפתור עובד, אני לא רציתי לכתוב יותר מדאי כי זה היה נראה לי סתם מבלבל לכתוב יותר מדאי (כי הקישור עובד כשלוחצים עליו, אבל כיון שאני מבין עכשיו שזה כן נצרך אני ינסה לפרט יותר:
כתבתי את הנסחא הבאה בתא K4
="https://private.call2all.co.il/ym/api/UploadTextFile?token"&"="&"0733000000:1234&what"&"=ivr2:/1/IdListMessage.ini&contents="&L1
כך שלפני מה שכתוב בתא L1 יהיה את הכתובת המליאה לשליחה של הנתונים, ותא L1 אמור להשלים את העבודה = לכתוב את התוכן של קובץ ה
ini
בתא L1 כתוב ככה (כדי לחבר את כל התוכן של תאים L2 עד L1000 ברצף
=Concatenate(L2:L1000)
בכל אחד מהתאים כתוב נוסחה שתיצור את הכיתוב שאמור להישלח לדוג' הנוסחא שכתובה ב L2 היא
=if(H2="","","%0A"&B2&"="&if(A2="LY","f-"&"LY",if(A2="AA","f-"&"AA",if(A2="DL","f-"&"DL",if(A2="UL","f-"&"UL","t-"&A2))))&".f-"&"000.d-"&B2&".f-001."&"date-"&C2&".f-002"&".n-"&I2&".n-"&J2&".f-H1")
הטקסט שיצא מהנוסחא הוא
%0A1213=f-LY.f-000.d-1213.f-001.date-02/07/2021.f-002.n-18.n-35.f-H1
התוצאה: קובץ
IdListMessage.ini
שנמצא בשלוחה 1 במערכת נוצר וקיבל את הכיתוב1213=f-LY.f-000.d-1213.f-001.date-02/07/2021.f-002.n-18.n-35.f-H1
מכיון שההגדרות בשלוחה זו הם עם המודול הזה
מי שיכנס עם זיהוי 1213 ישמע רצף של הודעות תאריך ושעה וכואם עדיין אתה רוצה תוספת פירוט, הדבר היחיד שלא מספיק פירטתי הוא הפירוש של הנוסחא ב L2
אז בבקשהif(H2="",""
אם תא H2 = ריק תשאיר גם את התא הזה (L2) ריק
,"%0A"&B2&"="
אם התא אינו ריק אלא כתוב שם משהו תכתוב בתא הנוכחי (L2) את הטקסט
%0A
שזה אומר לרדת שורה ואח"כ תכתוב שם את מה שכתוב בתאb2
ואח"כ תכתוב=
שזה בעצם אומר למערכת לזיהוי שכתוב בתא B2 תעשה את הפעולות הבאות, לאחמ"כ יש נוסחא שאמורה לדעת איזה הודעות להשמיע.ושוב, כשאני מקיש על הקישור זה שולח את זה נפלא! אבל לעשות את זה באופן אוטומטי זה לא עובד
אני מאמין שהארכתי, אבל זה בגלל שאני לא מבין מה מיותר ומה לא. ובכל אופן תודה רבה לכל העוזרים והמסייעים
-
@פשוט-אבל-תותח אמר בשואל בצורה מסודרת יותר הפעלת קישור באופן קבוע מ Googek sheets:
זה עדיין מחזיר שגיאה
פירטת מצוין את השאלה, אבל לא פירטת מה השגיאה. מה התגובה שקיבלת?
-
@פשוט-אבל-תותח תשכח מכל שאר הפוסטים שלי בעבר... כשאתה פותח את עורך הסקריפטים, כברירת המחדל נוצרת לך פונקציה בשם MyFunction(). שנה את שם הפונקציה ל-openURL. ובגוף הפונקציה תדביק את הקוד שנתתי לך כאן למעלה (משורה 2 עד 6).
-
@odeddvir כל הכבוד על הסבלנות! ממש יישר כח, אבל עדיין (כך עשיתי גם קודם)
ובמילים
function openURL() { var url =SpreadsheetApp.getActiveSheet().getRange('K4').getValue(); var response = UrlFetchApp.fetch(url); Logger.log(response.getContentText()); }
השגיאה
ReferenceError: openURL is not defined
-
@פשוט-אבל-תותח הקוד תקין. הנה דוגמא:
יש לך שגיאה אחרת. האם הסקריפט כתוב בגליון הנכון? -
@odeddvir
פתחתי קובץ במיוחד בשביל הניסוי אז יש שם רק גיליו אחדתבקש בקשה לעריכה ואפתח לך
-
@פשוט-אבל-תותח כתובת URL מוגבלת עד 2048 תוים. אם המחרוזת ארוכה יותר מזה היא תיחתך. אם ברצונך לחפש פתרון - לפי הכללים כדאי לפתוח נושא חדש.
-
@פשוט-אבל-תותח אם יש לך אפשרות לחלק את השליחה לכמה מנות קטנות של מחרוזות קצרות - אולי תוכל לעקוף את הבעיה.
-