-
יש לי טקסט שאני מקבל אותו באופן הבא
לא כולם נהנים מאכילת אפרסמון,;אך הפרי הכתום והטעים הוא בעל יתרונות רבים כל כך, כך שאפילו אלה שלא אוהבים אותו עשויים לשקול מחדש את החלטתם לא לאכול אותו.;ערכים (100 גרם):;70 קלוריות 18.5 גרם פחמימות 3.6 סיבים תזונתיים 161 מ"ג אשלגןמה שאני צריך לעשות זה שבכל מקום שיש לי
;שירד שורה בתוך התיבת טקסט באקסל ושיעשה כמובן דווקא ע"י vba
יש לי את הקוד הבאDim TextStrng As String Dim Result() As String Dim DisplayText As String TextStrng = Range("a1").Value Result = Split(TextStrng, ";", 10) For i = LBound(Result()) To UBound(Result()) DisplayText = DisplayText & Result(i) & vbNewLine Next i MsgBox DisplayText Range("b1").Value = DisplayTextשהבאתי מכאן
הוא אמנם עובד מעולה
אבל הוא מחזיר את זה בצורה כזו

כלומר 2 אנטרים ..
ואני רוצה רק ירידת שורה אחת בלבד כלומר כך:

מה אני צריך לשנות בקוד בשביל זה?עריכה: אני שם לב כרגע שאם אני בודק את הערך של
DisplayTextאני כן מקבל תוצאה טובה

א"כ אז מהיכן נובע העניין שזה יורד 2 שורות.??
-
יש לי טקסט שאני מקבל אותו באופן הבא
לא כולם נהנים מאכילת אפרסמון,;אך הפרי הכתום והטעים הוא בעל יתרונות רבים כל כך, כך שאפילו אלה שלא אוהבים אותו עשויים לשקול מחדש את החלטתם לא לאכול אותו.;ערכים (100 גרם):;70 קלוריות 18.5 גרם פחמימות 3.6 סיבים תזונתיים 161 מ"ג אשלגןמה שאני צריך לעשות זה שבכל מקום שיש לי
;שירד שורה בתוך התיבת טקסט באקסל ושיעשה כמובן דווקא ע"י vba
יש לי את הקוד הבאDim TextStrng As String Dim Result() As String Dim DisplayText As String TextStrng = Range("a1").Value Result = Split(TextStrng, ";", 10) For i = LBound(Result()) To UBound(Result()) DisplayText = DisplayText & Result(i) & vbNewLine Next i MsgBox DisplayText Range("b1").Value = DisplayTextשהבאתי מכאן
הוא אמנם עובד מעולה
אבל הוא מחזיר את זה בצורה כזו

כלומר 2 אנטרים ..
ואני רוצה רק ירידת שורה אחת בלבד כלומר כך:

מה אני צריך לשנות בקוד בשביל זה?עריכה: אני שם לב כרגע שאם אני בודק את הערך של
DisplayTextאני כן מקבל תוצאה טובה

א"כ אז מהיכן נובע העניין שזה יורד 2 שורות.??
מצאתי את הבעיה היא הייתה בשורה הזו (שורה 7)
DisplayText = DisplayText & Result(i) & vbNewLineהחלפתי את
vbNewLineלChr(10)
וזה עובד מעולה
התוצאה הסופית היא
Dim TextStrng As String Dim Result() As String Dim DisplayText As String TextStrng = Range("a1").Value Result = Split(TextStrng, ";", 1000) For i = LBound(Result()) To UBound(Result()) DisplayText = DisplayText & Result(i) & Chr(10) Next i MsgBox DisplayText Range("b1").Value = DisplayText
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות