עזרה באקסס - חיפוש בטופס
-
@איש-פלוני אמר בעזרה באקסס - חיפוש בטופס:
שיניתי את מקור הטופס הראשי לאותו מקור טופס של טופס המשנה,
כעת הוא לא נותן לי להקליד שום דבר בתיבה, כל מקש שאני לוחץ זה כאילו לחצתי על טאב והוא עובר לי לרשומה הראשונה בטופס המשנה.תמחק את כל הפונקציות בכל הקשה,
ותשאיר רק את ה"אחרי עדכון". -
@katz אמר בעזרה באקסס - חיפוש בטופס:
@איש-פלוני
נניח יש לך עמודה "עיר" ואתה רוצה לעשות בטופס הראשי תיבה משולבת עם שמות ערים, אז בשאילתה בעמודה של עיר אתה מכניס קרטריון כזה
=[forms].[שם טופס ראשי].[שם תיבה משולבת]
זה לא תיבה משולבת אלא תיבת טקסט, שאפשר להקליד בה גם חלק משם המשפחה, לדוג' אם אכתוב "אברמ" יציג לי גם "אברמוביץ" וגם "אברמסקי".
-
@איש-פלוני אתה יכול להכניס בקריטריון את הקוד ככה:
=iif (isnull[forms].[שם טופס ראשי].[שם תיבה משולבת],*,[forms].[שם טופס ראשי].[שם תיבה משולבת])
הסבר: אתה בודק אם תיבת החיפוש ריקה, במידה וכן אתה מחזיר את כל הרשומות (*), במידה והוא לא ריק אתה מחזיר ריק מה שמתאים!
-
@איש-פלוני אמר בעזרה באקסס - חיפוש בטופס:
@katz עוד משהו,
הוא מציג לי רק אם השם מתאים בדיוק, דהיינו: אם כתבתי "אברמוביץ" הוא יציג לי את כל האברמוביץ הקיימים, אבל אם כתבתי "אברמ" הוא לא יציג לי כלום. איך עושים שיחפש גם חלקי מילה?כן, גם לזה יש פיתרון:
במקום=iif (isnull[forms].[שם טופס ראשי].[שם תיבה משולבת],*,[forms].[שם טופס ראשי].[שם תיבה משולבת])
תעשה
=iif (isnull[forms].[שם טופס ראשי].[שם תיבה משולבת],*,LIKE *[forms].[שם טופס ראשי].[שם תיבה משולבת]*)
תעדכן אם עובד...
-
@מלא אמר בעזרה באקסס - חיפוש בטופס:
@katz
@איש-פלוני
תיקון קטן=iif(isnull([forms].[שם טופס ראשי].[שם תיבה משולבת]),*,LIKE "*" & [forms].[שם טופס ראשי].[שם תיבה משולבת] & "*")
בדקת?